Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שלחתי מייל בזה הלשון:

שלום וברכה
אני עובדת בעבודה חיונית ביותר
כרגע אין לילדה שלי מעון.
ואני חייבת להגיע לעבודה

ידוע לי שלפי הנחיות פיקוד העורף ניתן להפעיל מעון במרחב מוגן לילדים לעובדים חיוניים.
במעון של ביתי קיים מרחב מוגן
מנהל המעון לא מוכן להפעיל את המעון ללא הוראה ממשרד החינוך
לאור הנ"ל
אני מבקשת שתתנו הוראה שיפעילו את המעון באופן מיידי.
זה עוול כלפי אמהות עובדות בכל יום שמעונות היום סגורים ללא סיבה

תשלחו גם.
כך נאיץ את פתיחת המעונות לפחות למי שעובדת.
לכתובת: info#education.gov.il

זה התגובה לבינתיים שקיבלתי

שלום רב
זהו מענה אוטומטי, ולא ניתן להשיב לו.
פנייתך התקבלה בתודה בלשכתנו.
האגף לפניות ותלונות הציבור וקו פתוח לתלמידים עושה את מירב המאמצים לבדוק את פנייתך ולהשיבך תוך פרק זמן קצר ככל שניתן.
יצוין כי ביחס לפניות הנשלחות לאגף בהעתק לידיעה, לא יישלח מענה נוסף.
נבהיר כי חלק מהנתונים נשמרים לטובת בקרה ושיפור איכות השירות.
לקבלת מידע רלוונטי נוסף ניתן לבקר
באתר האינטרנט של משרד החינוך.
מידע נוסף אודות האגף וכן פירוט דרכי הפניה אלינו ניתן למצוא בקישור שלהלן:
https://edu.gov.il/heb/about/units/Pages/inquiries.aspx
בברכה,
האגף לפניות ותלונות הציבור וקו פתוח לתלמידים
אגף בכיר (שירות לציבור)
משרד החינוך
...
  • תודה
Reactions: HennyS1 //
1 תגובות
מעתיקה מאשכול אחר (ותודה ל @ERNR )
עסק בשדרות שמוכר נעליים לילדים, כיפות, אביזרי שיער, תכשיטים, גרביונים ועוד ועוד - הוא לא מבקש מכם טובות, רק שתקנו סחורה טובה אם תוכלו והיא תגיע לכל רחבי הארץ
הקישור:
Malmush.com
 תגובה אחרונה 
עמישראל.
הלבבות פתוחים עכשיו.
שמעתי מהרב זילברשטיין ומהרב יצחק קולדצקי שצריך להתחזק בשמירת שבת- לקבל אותה מוקדם, ללמוד את הלכותיה.
וציטט: "כי אשמרה שבת -קל ישמריני. אות היא לעולמי עד בינו וביני."
יש לנו אחים יקרים שגם אם לפעמים ליבם לא רוצה לשמוע על ענין שמירת שבת-
עכשיו הם רוצים ומוכנים לעשות הכל כדי שיחזרו הביתה הבנים לחיים טובים ולשלום.

הלב פתוח רוצה מוכן לשמוע.

ועוד משהו שראיתי כאן שכתבו שהמחבלים ימ"ש דילגו על 2 קיבוצים ששמרו בהם שבת, והיו בתוכנית.
וגם היישוב תפרח שומר שבת כמובן שנמצא שם בדרום, דולג. והיה מלא בבחורי הישיבה הקדושה ניצל מידם.
ראיתי שמישהי כתבה על אחד שהתחבא וניצל - קיבל על עצמו במחבוא לשמור שבת ולא נתפס ע"י הארורים ימ"ש

אם יש רעיון למישהו איך לגרום לעוד יהודים לטעום את שמירת השבת,
ששבת בראשית תהיה שבת קדושה ומרוממת לעוד יהודים שלא מכירים אותה.
?????

אני יכולה להכין תמונת פרופיל או סטיקרים עם כיתוב של:
"בואו נשמור על הילדים שלנו- נשמור את השבת" או
כי אשמרה שבת= קל ישמריני"
ומי שיש לו למי לשלוח או להעלות שיעלה
אולי פרסומות רחוב אם מישהו ידבנו ליבו לענין
ובקיצור---
כל היהודים כאן עם הלב הענק וכל הכח רצון לעשות ולפעול למען כלל ישראל- תנו מליבכם רעיונות ואפשרויות נוספות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה