Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שלום לכולם
רכשנו דירה בסיעתא שדמיא זמן מה גרנו בשכירויות וכו ועברנו לא מעט שהגיעה ההודעה המיוחלת שהפרוייקט מוכן לאיכלוס
אבל באיחור של 4 וחצי חודשים ממה שהתחייב הקבלן בחוזה
הגיעה הפגישה של הגמר החשבון נשאר לנו לשלם לקבלן 140 אלף שח והוא הוציא לנו עוד חשבונית לקישוט על סך 30 אלף שח על כל מיני רישומים-תוספות וקישקושים
לא על זה הנידון
הנידון הוא על השכירות שהקבלן לא מוכן לשלם בטוענה שהאיחור לא בגללו אלא בגלל חברת חשמל ----וגם כי עשינו שינויים אז מותר לו לאחר 60 יום בקיצור הוא לא רוצה לשלם כלום
חשוב לציין שמדובר בדירת גן חדשה 300 מ"ר שמחירה בשוק לא פחות מ7000 שח שכירות +150% שעל הקבלן לשלם עבור כל חודש איחור מדובר כאן בסכום לא מבוטל
הקבלן מעקב לנו את הכניסה לדירה עד שנשלים את כל הסכום השאלה לשלם לו ואחר כך ללכת לתביעה .?או שאין טעם כי הוא מציעה לנו פיצוי מגוחח של 3000 שח עבור כל התקופה
אשמח להתייעצות לשמוע ממכם \בעלי המיקוצע
תודה מראש לכולם
ושנשמע ונתבשר בשורות טובות אמן !!
אוקי, אז אולי זה מתאים לפורום כתיבה ושות', אבל אין לי שם השראה כרגע, אז אשאל את הציבור הרחב והקשוב.
יש לי ספר (עלילה) שאני רוצה להוציא לאור,
(עיין כאן)
אלא שכל הזמן יש את ההתלבטות: לפרסם קודם בהמשכים או לא? (כמובן עם עריכה להתאמה להמשכים.)
יש למישהו נסיון? דעה?
מה הסיכוי שלי להרוויח מהוצאת ספר לאור ללא שהתפרסם בהמשכים? (אני מוציאה בעצמי, כמובן, ללא עלויות תיווכים וכדו')
שווה לי בכלל ללכת לשנורר במערכות העתונים שיואילו להכניס את הסיפור לעיתון?
מחכה לתגובתכם.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה