Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
התייעצות אמיתית וכנה נטו!!

כיתת בוגרים במעון המונה 24 ילדים שני קבוצות-שני שנתונים.
הצוות שם מורכב משני מטפלות וסייעת לשני הקבוצות.
בצהריים הולכים שם שני ילדים הביתה בקביעות שבשעה 1.

ובצהרון נשארים 22 ילדים אחת המטפלות של הבוקר והסייעת הולכות גם הן בצהריים.
במקומן נשארת הגננת של הקבוצה הבוגרת יותר יחד עם סייעת של הצהרון (אישה מבוגרת שסיכמה
עם ההנהלה שהתפקיד שלה אינו כולל השגחה על הילדים אלא רק החתלות נעילת נעליים וארגון הגן)

מדובר בסייעת מהממת שעושה את תפקידה בצורה הטובה ביותר אבל מה שקורה
שהגננת נשארת עם קבוצה ענקית של 22 ילדים קטנטנים שצריך:
להרים את המזרנים לכולם
לקפל שמיכות של כולם
לרכז את כולם במקום אחד (ומדובר בגן קטן מאד)
לתת לכולם לחם מים ופרי
לנקות פנים לעשות קוקו לכולם
ובין לבין להשגיח שכולם עסוקים ולא מרביצים בוכים נופלים....

המצב שם כפי הנראה מהצד לא קל בכלל למרות שמדובר בגננת עם המון ניסיון בתחום
עדיין יש שם ים עבודה שמאד קשה להשתלט על זה...
(גלוי נאות אין לי ילד שם אבל אני מכירה את הגננת הזו מקרוב ממש ויכולה להעיד שהיא באמת מקצועית ומסורה עד מעבר לגבול היכולת...)
כשאחד ההורים שם פנה להנהלה הם אמרו בתגובה שזה הצוות שמבחינת התקן הם אמורים להשים שם ואין בכוונתם
להכניס כח עזר נוסף ולא להחליף את הסייעת....

אשמח ממי שמכיר ויודע קצת את התחום האם זה באמת אמור להראות ככה?
אני אומנם עוסקת בחינוך אבל לא מכירה את התחום הזה של התמ''ת....

תודה!
אני מעוניין לברר על מחשב עם מקלדת נפתח כמו מחשב רגיל בגודל קטן (יש לי כבר עם מקלדת נרתיק) בתעריף הנמוך והזול.
מיועד לצורך כתיבה בלבד (יהיה חסום מהרשת).
בחיפוש בעלי אקספרס אני מוצא במחירים הנמוכים רק מחשבים מאזור בערך 10 אינץ' ומעלה, ואילו המחשבים הקטנים יותר (בצורה של מחשב נייד רגיל ולא נשלף או מקלדת נרתיק) אני רואה רק מפרטים גבוהים יותר בתעריף הגבוה בערך 400$ ומעלה, בעיקר של חברת GPD ועוד. אבל לא ראיתי אפילו אחד של התעריפים הנמוכים (כגון אזור מאה ומשהו דולר) של המחשבים הגדולים יותר.
לחילופין חשבתי אולי לרכוש מה שראיתי לאחרונה מקלדת נרתיק בלוטוס באופן שהופך אותו יותר קרוב לצורה של מחשב נייד רגיל, רק שצריך משהו שמתאים למידה המדוייקת של הדגם שיש לי (מה שיש לי כעת הוא דגם לא מוכר בכלל).
האמת שבאופן כללי מטעם מר נראה שלא תמיד מאוד כדאי להשקיע במחשבים לא ברורים ולא מוכרים בתעריפים אפסיים מחו"ל, לכה"פ אם מדובר בשימושים חשובים או אולי לכה"פ במיועד לשימושים יקרים, ואולי נספר מזה קצת בהמשך באיזו הזדמנות, ובכל זאת.
  • תודה
Reactions: משך1 //
6 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה