Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
תחפושות מאלי אקספרס
(גילוי נאות יש לי רווח קטן)

תחפושת נסיך מפואר לילד

מפואר-קטן-נסיך-מקסים-ליל-כל-הקדושים-cosp_main-3.jpg

✅ מתאים לגילאים 3-10 שנים

מחיר: החל מ- 67 ש''ח (כולל משלוח)

לקניה לחצו

תחפושת סמי הכבאי

photo_2021-01-11_16-42-56.jpg

✅מתאים לגילאים 3-10 שנים

מחיר: 90 ש''ח (כולל משלוח)
✅ כובע סמי הכבאי בתוספת 20 ש"ח

לקניה לחצו

תחפושת רופא לילד / ילדה

יוניסקס-בני-בנות-חלוק-מעבדה-רופא-מנתח-אח_main-1.jpg
✅ מתאים לגילאים 4-14 שנים
✅ סוג בד: פוליאסטר

מחיר: החל מ- 33.3 ש''ח (כולל משלוח)

לקניה לחצו

תחפושת שמלת כלה מושלמת לילדה

‏‏beige_2021-שושבינה-תלבושות-שמלה-עבור-בנות-ילדי_variants-9 - עותק.jpg

✅ מתאים לגילאים 2-13 שנים
✅ קיים במספר צבעים
✅ חומר: כותנה + פוליאסטר

מחיר: 128 ש''ח (כולל משלוח)

לקניה לחצו

תחתית לשמלה

מחיר 26 ש''ח

לקניה לחצו

תחפושת שמלת נסיכה מפוארת לילדה

חם-מכירות-2020-חדש-סגנון-לבן-פרח-ילדה-שמ_main-3.jpg

✅ מתאים לגילאים 3-14 שנים
✅ קיים במספר צבעים

מחיר: 115 ש''ח (כולל משלוח)

לקניה לחצו

תחתית לשמלה

מחיר 26 ש''ח

לקניה לחצו

תחפושת ליצן

ילדים-קרנבל-מסיבת-ליצן-תלבושות-ילדי-ילד_main-0 (1).jpg

✅מידות לילדים גיל 4-14 שנים
✅ כלול: סרבל +כובע
מחיר: 57 ש''ח (כולל משלוח)

לקניה לחצו

תחפושת חייל משמר המלכה

ליל-כל-הקדושים-תלבושות-לילדים-בריטי-משמר_main-2.jpg
✅מידות לילדים מ155-105 ס"מ
✅ כלול: בגד עליון+ מכנסיים+כובע+ חגורה
מחיר: 132ש''ח (כולל משלוח)

לקניה לחצו

סיפור הזוי שאנו מסתובבים איתו כבר חודש וחצי....
בעיה עם עידכון תשלום של אגרת רישוי רכב ובעיקבות כך אי יכולת לערוך העברת בעלות על הרכב,
שלחתי להם פניה מקוונת:

בתאריך ה- 11/22 שילמתי באשראי את אגרת רישוי הרכב בסניף הדואר הקרוב לביתי , משום מה ומסיבה שאינה ברורה התשלום לא עודכן
במשרד הרישוי על אף שיש לי את חותמת הדואר על תשלום וגם קבלה וכנ"ל פרוט הוצאות כרטיס האשראי,
פניתי למשרד הרישוי טלפונית ונאמר לי שהתשלום מתעדכן תוך 14 ימי עסקים....חיכיתי ו....כלום
בתאריך 12/13 פתחתי פניה מקוונת באינטרנט כולל אסמכתא לכל הנ"ל - אך לא קיבלתי שום תגובה למרות שעברו הרבה מאוד ימי
עסקים,
לאחרונה רכשתי רכב חדש ואת הרכב הישן פרסמתי למכירה, הגיעו קונים רבים - אך אני לא יכול לבצע העברת בעלות כל עוד כויכול יש לי חוב.....
זה מתסכל נורא , אני זקוק בדחיפות לכסף אך מרגיש שאין אפשרות לדבר עם איש ואף אחד לא מגיב לפניתי.
לצערי מרגיש שאין כלל התיחסות לאזרח הרגיל...מה עוד צריך לעשות כדי שתגיבו עברו מעל 14 ימי עסקים.........

עבר כבר למעלה מחודש מאז ששלחתי פניה מקוונת למשרד הרישוי ולא קיבלתי שום תגובה

פניתי גם לפניות הציבור - הם קבלו את הפניה ואמרו שיטפלו אך כלום....

לבנתיים אנשים רוצים כבר לקנות את הרכב אך אנו בלי יכולת למכור....

מה עושים???????? משהו נתקל בכזה מקרה???????
למי עוד אפפשר לפנות????

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה