Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
 תגובה אחרונה 
שאלה שאשמח לקבל עליה תשובה:

בימים אלו אני באמצע לערוך עם הרבה מחיקות וכתיבה מחדש את הספר "הצעה לסדר 2"
שהוא כמובן ספר בפני עצמו עם גיבורים זהים מ"הצעה לסדר", אך סגנון הכתיבה ממש שונה.
הבעיה שלי שלפי סיכום המכירות שהתקבל מההפצה הספר נמכר הרבה פחות מהספרים הקודמים (אולי כי העליתי את המחיר והוא דק מידי יחסית למחיר, ואולי בגלל שהקוראים לא אהבו את ספרי הקודמים, למרות ששמעתי עליהם פה ושם דווקא מחמאות)
אז כאמור בספר הנוכחי אני די מתלבטת אם שווה לי להשקיע.
נכון שאני משקיעה בעיקר כלפי עצמי, כי הגעתי להבנה עד כמה מימוש עצמי חשוב ותורם לאדם, בלי קשר לתוצאה, אבל אם עד עתה כתבתי מתוך רצון ממש גדול לשנות את העולם (יש לכך סיבות לרצון הזה) אז פתאום הגעתי לסוג של התפכחות והבנתי שאני לא אמורה/יכולה/ מסוגלת לשנות את העולם ואף אחד לא דורש את זה ממני (המסקנה הזו הגיעה בעקבות הכתיבה בין השאר)..
אז כעת די יצאה לי הרוח מהמפרשים ואני לא ממש שוקדת על הכתיבה אלא מנסה לשנות את העולם בדרכים הגיוניות (הכוונה לארגן את הבית בין השאר..)
יותר זמן למחויבויות שלי האמיתיות ופחות להתמסר לתיקון העולם שלא ממתין לי ולתיקון שלי...(למרבה הצער... אין לאנשים כמוני יכולת לשנות משהו... )

אז השאלה שלי היא אם קראתם את הספרים שלי (במה ללא קהל, קוד נפוליאון, הצעה לסדר)
הם תרמו לכם?
עניינו אתכם?
(אמנם בלי קשר לתשובות אני חושבת להמשיך לכתוב כי כאמור חלק מהמסרים בספרים שלי זה שצריך להשקיע בעשיה בלי קשר לתוצאה, אבל בכל אופן מעניין אותי ממש איך הספרים בעיני הקוראים)
אשמח לקבל תשובות כנות ככל האפשר. אני לא כותבת רק כדי לקבל מחמאות אלא אשמח להבין מה הקוראים חושבים.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה