Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
רק תגידו מה יהיה הסוף לפחות נדע שהגאולה באופק.... אז נסבול בשקט.
שוב אגד
:mad: :( :confused: :eek: :mad:

אומרים אגד אומרים הכל
ומוסיפים קו 3 ואז בכלל ----נשאר רק לבכות!
יכולתי להשאיר כאן את כל עמוד ריק וכבר תבינו לבד....
אבל אני חייבת לפרוק אז הזוועה ולשמוע ממכם
קו 3 להיום:
ערבי כמצוי עייר פרא
נסע כמו שור זועם למול מטפחת אדומה
התנתקנו הנוסעים 30 ס"מ לפחות מעל פני המושב.
אני אישית תפסתי את השריר במעלה הגב
כמובן רובם שותקים
כצאן לטבח
אחד מבוגר צעק את נשמתו
מעוצמות התנודות התנתקה המראה הצידית עם הזרוע.
אז הפרא עצר וחזר רגלית לאסוף את הנזקים....
כמובן שמכאן והלאה הוא לא ממשיך ומוסיף להנאתו צרחות על הציבור שיפנו את הכלי משחית שלו.
7 דקות לאחר מכן הגיע קו 3 נוסף פרא בדמות אדם...
אצלו האוטובוס עצר מלכת באמצע בר אילן.
וכו'
יש לי 2 שאלות
חוץ מלבכות את מר גורלי על הפסד שעות עבודה וכאבי גב יש לי עבור מה לפנות לאגד?
או שהפניה תהיה לריק....?!
בנוסף -
האם יש איזה חוק בעניין נוסעים עומדים?- כלומר כשאני עומדת על יד הדלת הקדמית הנהג מתעצבן ומורה להכנס פנימה...
יש סיבה חוקית לעניין? הוא צריך להיות במרחב גדול מוגן וריק מאנושות בתוך מזגן ואני אמורה להדחף בפנים?
זה לא נשמע גרמניה????
:(:(:(:(:(:(:(:(:(
הגיע אלי יהודי עולה רוסיה (מזמן) בביתו יושבים בן בגיל 25 ובת בגיל23 ושופך את ליבו שהילדים שלו לא כ"כ מבוגרים אבל בשנה האחרונה הגיע לו שני הצעות בלבד ומבקש שאני לפחות יציע לו משהו שיוכל להגיד לא...
אני ישבתי ובאמת אין לי מה להציע אשכנזי קלאסי? אולי ספרדי?אולי חסיד?
ברור לי לכל אחד שאני יציע התשובה תהיה שלילית [לפחות בהתחלה]
ומצד שני כידוע אנחנו עושים שידוכים דרך שדכנים
אלא שבשנים האחרונות הגיע העולם השידוכים במצב של פיצוץ,
כל אחד יש לו הסבר שונה למה המצב כך
אבל המציאות כיום שכווולם [היינו אשכנזים ספרדים חסדים] בבעיה של רווקות
אני שומע על הרבה מיזמים אבל אף אחד לא חושב מחוץ לקופסה [לפחות מה שהגיע לאוזני ]
כידוע בט"ו באב היו יוצאים כל הבנות באותו לבוש [כדי שלא ישגיחו בהבדלי מעמדות] והיה יוצא מזה הרבה שידוכים( לפי אחד הפירושים זה עיקר השמחה בט"ו באב)
כמובן ח"ו לא לעשות את זה בדור הזה וד"ל
אבל בכל זאת אפשר לחשוב או/ו לכתוב על רעיון וכלנו נשמח

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה