Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
הקדמה:
אני לחלוטין מודעת שפרוג הוא לא המקום לייעוץ רפואי. אנחנו במעקב קבוע אצל רופאת הילדים ומנסים גם דרכה לענות על השאלה. אבל לאנשים פה יש כ"כ הרבה ניסיון ואולי נתקלו פעם במשהו או שמעו על משהו ויהיה להם את הרעיונות הנכונים. הרבה שליחים למקום ב"ה.

הבת שלי, בת שנה וחצי, חולה בתדירות פשוט לא הגיונית.
יש לה, ככל הנראה בלי קשר, דלקת אוזניים שלא מרפה, כבר כמה חודשים טובים ללא שינוי. בזה אנחנו בתהליכי טיפול בנפרד.
במקביל לזה, יש לה מחלות חום כמעט כל שבוע, בד"כ עם חום די גבוה. רופאת הילדים וכן רופא האא"ג טוענים שלא נראה שזה מגיע מהאוזן, כי האוזן סטטית ואין סיבה להעלאת החום הפתאומית.

אבל- כבר פעמיים שהפנו אותנו למיון להמשך בדיקות - המיון פטרו את זה באוזן ולא בדקו הלאה. (פעם אחת התחננו שיעשו לה בדיקות שתן אז עשו ויצא תקין. בדיקת דם לא הסכימו לעשות. בפעם אחרת גם בדיקת שתן לא.)
הם טוענים 'יש מקור ברור לחום- מהאוזן'. כל ההסברים שהאוזן נראית כך כבר כמה חודשים, ולדעת הרופאים זה לא רלוונטי - לא זוכים לתשומת לב.

אני כבר מתחילה לחשוש שאולי יש פה משהו רציני יותר, והחום וההרגשה הרעה הם רק הסימפטום... לא רוצה לפרט איזה דברים כבר עברו לי בראש...

אז בעצם השאלה שלי - מניסיונכם/ן, מה זה יכול להיות? מה כדאי לבדוק? אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל..
(גם הרופאת ילדים לא ששה להתחיל בבדיקות מקיפות כי היא טוענת שכשהילדה מתפתחת ב"ה אין סיבה. וזה כנראה מהמעון.. אבל הלב האמהי שלי לא רגוע עם זה. נראה לי מוגזם, אפילו לילדת מעון, להעלות חום גבוה ממש כל כמה ימים....)
  • תודה
Reactions: חיה לנדאו1 //
31 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה