Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אמרו לי שאפשר להזרים מדיה VLC
אני רוצה להזרים את זה
אשמח להסברים
  • 283
    • תודה
    Reactions: אלישבע רבקה1 //
    0 תגובות
    בהמשך לאשכול זה
    http://www.prog.co.il/showthread.php?t=295276

תודה רבה על השתתפותכן בסקר,
    לתועלת כולן הנה התוצאות:

מתוך כ80 נשאלות שהסירו שיער באזור הפנים
    23 הסירו בלייזר = מתוכן 19 כשלונות*, 2 הצלחות, 2 הצלחה חלקית.
    23 הסירו באפילציה = מתוכן 4 כשלונות, 19 הצלחות**
    10 הסירו בלייזר+ אפילציה = מתוכן 3 כשלונות, 7 הצלחות.
    24 מסירות באופן קבוע בשעווה.

70% מכלל הנשאלות בעלות גוון עור בהיר

*כשלונות בטיפול הלייזר כללו הערות בנוגע למצב שהוחמר:

-"השיער לא ירד נוספו איזורים נוספים וכן כווית וכתמי פיגמנטציה בעקבות הכוויות"
    -"גדל הרבה יותר שיער ממה שהיה, היום אני יודעת שלא עושים לייזר בפנים"

-"גדל שיער על שטח נרחב יותר"
    -"יותר שיער על שטח גדול יותר"
    -"פעם הייתה לי כויה באזור הסנטר ולא היה נעים"
    -"שיעור יתר"

-"הטיפול גרם להופעת שיעור יתר שלא היה לפני הטיפול במקום שלא טופל."
    -"אמנם יותר דליל אבל ביותר מקומות"
    -"השיער חזר בחלק מהמקומות, ועם השנים וההורמונים הוא גדל בקצר מסחרר"
    -"שיעור יתר ויותר כהה"
    -"כתמי פיגמנציה באזור השפם, ריבוי השיער באשור הלחי והפאות, ולכן הפסקתי באמצע"
    -"התפשטות השיער מאיזור הפאתים לאזור הסנטר והצואר"
    -"נראה לי התפשט קצת לכיוון הצואר, לא בטוחה"
    -"יש לי יותר צמיחה מבעבר"

**הצלחות בטיפול האפילציה כללו הערות בנוגע לטיפול:
    -"תהליך ארוך ומייגע"
    -"כואב, איטי מאד"
    -"אני בטיפול מעל 10 שנים"
    - "סימן אדום שעבר לאחר חודשיים"

-לגבי שעווה לא פורטו נזקים פרט לכוויה אחת ושורשים שהתחזקו- כמובן ששעווה אינה פתרון סופי לטווח ארוך.

תודה רבה ובהצלחה!
    לכל השואלים העתידים
    הנה מספר מקומות שתוכלו לצפות דרכם החל מהשעה 12 וחצי הלילה (שעון ישראל, 5 וחצי שעון ארה"ב)
    בסיום הדף היומי בהלכה בארה"ב

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה