Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
השאלה שמעסיקה נשים מאז ומעולם: האם באמת כדאי לרכוש פאה חדשה ויפה בפחות מ-7000 ₪?
ב-
WIGBOX תוכלי למצוא פאות החל מ 2000 ₪ ועד 7000 ₪.
מחיר ממוצע לפאות שלנו הוא 4000 ₪ בלבד! (מתוך מלאי של מעל 1,300 פאות טבעיות :D).

💫במחיר כזה את יכולה לגוון, להשאר תמיד טרנדית ולהרשות לעצמך להחזיק יותר מפאה אחת :)
מה תעשי עם הכסף שחסכת?😉

עני על הסקר ותכנסי להגרלה על ערכת מתנה מפנקת! :love: ערכת 4 מוצרים לטיפוח הפאה מבית Le Bleu בשווי ₪350

בנוסף, מוזמנת לשאול כל שאלה על הפאות של WIGBOX - הצוות שלנו כאן כדי לעזור לך
🛍️ותקבלי התאמה אישית לפאה המושלמת בתקציב שלך

בואו נוכיח יחד שאפשר להיראות מדהים בלי לשבור את החסכונות!
מי מתחילה?
למנוי "וחי בהם" שפירסם אשכול ב16/9/24 ובו בקשה לסגולה לזש"ק עם מקורות:
לכל מי שעשה סגולה והוא נפקד בזש"ק או שהוא יודע ומכיר מישהו שעשה סגולה ונפקד אשמח מאוד שיכתבו את הסגולה פה ואם אפשר גם מקור לזה (אני מבקש לא לכתוב סגולות ששמעתם מסיפורי סבתא או בעלון כלשהו..................)
תודה רבה ובברכת שנשמע ונתבשר בשורות טובות ישועות ונחמות ושנזכה לכתיבה וחתימה טובה אמן
[עד כאן ההודעה]

נבקש לשתף בשם משפחות רבות
הסגולה של אמירת הפטרת חנה [הפטרת היום הראשון של ר"ה] אחרי הדלקת נרות שבת וחג, כמובא בקיצור שולחן ערוך סימן עה סעיף ב
סגולה זו עובדת טוב
אבל מעל הכל האמונה העיקביות והתפילות שהסגולה תעבוד טוב
חלקינו נושענו אחרי אמירה של יותר משנה אבל הסבלנות עשתה את שלה.
יש עוד סגולה מבעל הפני מנחם מגור זי"ע [בעיקר לבעלים - כי יש נשים שקשה להן הכוונה] בתפילות מוסף בר"ה ויו"כ לכוין במילים "כמה יעברון" לכוין באות ב עם ניקוד מלשון עיבור.

ובס"ד שיזכו כל המצפים להחזיק ביד את הישועות

כוח"ט
@הדוויג
מכיוון שאין לי הרשאה להגיב בקהילת הכתיבה ואני מרגישה צורך עז להיות בחוויה הזאת, אני מגיבה כאן.
בהקשר לנושא הזה, מצרפת קישור.

יש לי מילה אחת,
וואו.
הדבר הכי מבורך שהיה יכול לקרות אי פעם.
זה כל כך מיוחד.
שאנשים יבינו שיש סבל אחר, כל כך מודחק ושקוף
ולא החולים הפיזיים רק הם הכאובים,
כי לא!!!!!
אנשים חיים בבועות וסטיגמות זוועתיות.
תנפצו להם אותם, הכי חזק שיש.
שיהיה מקום לאלו הגיבורים.
כל המקום בעולם.
מעריצה אתכם ומעריכה,
באמת שאין בי עוד מילים.
תזכו לעשות רק טוב.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה