Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 133
  • או במילים אחרות את האתר / התוכנה http://mailchi.mp/
    ‏‏לכידה.JPG

אשמח לעזרה ממישהו שמכיר שם:
    1. איך אפשר שאנשי קשר חדשים יכנסו ישירות לשם?
    2. איך עושים שיהיה ניתו להירשם בדף נחיתה
    0 תגובות
    יש לי ביטוח חיים שעשיתי כשרכשתי דירה .
    התקשרו אלי מחברה כלשהיא להציע ביטוח שזול יותר ב25 ש''ח לחודש מהביטוח הקודם שיש לי.
    עניתי לו שאני שוקל בחיוב ושיתקשר אלי יותר מאוחר.
    עד דהכי והתם החלטתי לברר אצל הסוכן ביטוח שאצלו עשיתי את הביטוח הראשון שהוא כמובן מאנ''ש מה יש לו להציע מול ההצעה הקודמת שקיבלתי, כמובן שאם הוא נותן לי את אותו המחיר אני יעשה דרכו ולא דרך חברה שמחללת שבת וכו'
    למעשה הוא אמר לי שאין לו שום בעיה לתת לי את הביטוח של החברה השנייה-שלכאו' יותר זולה, אך הוא אמר לי שביטוח לא בודקים לפי הנתונים שנותנים בפתיחת הביטוח אלא צריך לבדוק את הביטוח לאורך כל התקופה,
    ולאחר בדיקה הוא אומר לי ש- נכון שבשנה הראשונה הביטוח יותר זול ב25 ש''ח אך בשנה השנייה המחיר עולה וזהה לאותו מחיר שאני משלם עד עכשיו ובשנה השלישית המחיר כבר יותר יקר.
    ואת כל זה סוכן הביטוח שהתקשר להציע לי את הפוליסה לא סיפר לי,
    וכמו''כ ראיתי את הבולמוס שתפס אותו כאשר הוא התקשר אליי 10 פעמים בשעה לבדוק האם אני מעוניין כבר לבצע את התהליך וכמובן ששום דבר לא עולה כסף והם מבצעים את התהליך גם מול הבנק וכו' וכו'.
    לכן- מומלץ לבדוק כל דבר עד הסוף ולא להתפתות לשיחת טלפון כזו או אחרת שמתקשרים להציע לכם הוזלת עלויות שבסופו של דבר הם רק יתייקרו.
    • תודה
    Reactions: הסקרן1 //
    13 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה