Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 245
  • בוקר טוב,
    אשמח למי שיוריד לי את 2 הקבצים
    תודה!

0 תגובות
    קיבלתי:
    זוכרים שהתגייסנו כולנו להביע התנגדות לתיקון החוק כאן?->
    https://www.tazkirim.gov.il/s/tzkirim?language=iw&tzkir=a093Y00001RFOfcQAH

הגענו אז ל- תגובות 7615! ואז הם החליטו לדחות את הדיון עד ל-1/5 ופתחו עמוד חדש בו כרגע אנחנו עומדים רק על 176 תגובות -> https://www.tazkirim.gov.il/s/tzkirim?language=iw&tzkir=a093Y00001RFNdQQAX

*****אין עוד הרבה זמן עד ה-1/5 בואו נשנה את זה! נגיע לפחות ל7000! תפיצו, שתפו, שלחו לחברים משפחה כל מי שרק אפשר*****

מוזמנים לקחת רעיונות מהתגובות שהשארנו בפעם הראשונה. הצלחנו אז בכמה ימים, חבל שלא המשכנו ישר אחרי להפציץ אותם שם וחיכינו.

---

וכן אני יודע שפורסם על העברת סעיף שקשור לזה בחוק אבל בואו נפריע להם כמה שאנחנו יכולים להמשיך עם זה! זה לא הסוף, לא ניתן להם להעביר את זה בשקט. העובדה היא שפעם קודמת זה ערער ושיבש להם להעביר את כל מה שהם רצו מתחת לאף שלנו בצורה חלקה כפי שרצו.
    -----------------------------------------------------------------------------
    מהי הרשת g5?

זוהי רשת סלולרית מתקדמת, שנותנת אינטרנט מהיר הרבה יותר מהקיים היום
    ובמקביל תאורת לד ברחובות, ועוד ועוד.
    גם בבני ברק פרסו אותה ובערים נוספות.

מדובר בקרינה בכמות מטורפת!!!
    היא עלולה לפגוע בבריאות הציבור.

להלן עדות בעניין:

האנטנה שצמודה לי לבית נמצאת כאן כבר מעל 20 שנה לפני חצי שנה -+ החליפו את כל הקופסאות על האנטנה עצמה מאז כל היונים שגידלתי מתו, כל העורבים עורבנים והדרורים שאני מאכיל אינם ובנוסף להכל הכלבה שלי נפטרה מגידול בריאות שהכפיל את גודלו פי 5 ב4 שבועות וקיבלתי קורונה.
    אלעד לנקרי 058-5900001

והנה עוד:
    שלום לכולם, אני מיכאל בלום שמדדתי קרינה אתמול באור יהודה. רוצה להביר ךכל מי שיש לו מכשיר Cornet ED88Plus הצג מראה מדידה במילי וואט למטר רבוע, אבל בכל הסרטים והמחקרים מתייחסים למיקרו וואט לסנטימטר רבוע שזה עשירית ממה שהמד מראה, אז צריך לחלק ב 10 כדי לקבל מיקרו וואט לסמ״ר. למה זה חשוב? כי אתם יכולים בפוסט להוסיף קישור לקטע הקצר הזה של 2.5 דקות מתוך הסרט ״האמת המחרידה G5 דור 5״ ששם מראים את הנזקים הבריאותיים לפי רמות קרינה במיקרו וואט לסמ״ר. ואז אפשר לצטט מהסרט את הנזקים ולהישמע מאוד חכמים ומבינים. הנה הקישור לסרטון של ה 2.5 דקות:
    יש עוד הרבה מידע בנושא, לא מעלה הרבה כדי לא להעמיס.
    אבל כדאי מאד למחות פן יהיה מאוחר.
    באין שליחת הודעה פרטית מי יכול לעזור, אולי @מאסטר באקסל או @אין על אקסל
    אנ יצריכה עזרה, שנראה לי שהיא פשוטה
    יש לי שני גליונות שמהם צריך להעבי רנתונים לגליון 3
    בכל גליון שצריך להוציא ממנו נתונים - טורים שיש להשתמש בהם: C שזה מספר זהות (X הרבה פעמים)
    טור E סכום מספרים שיש לחשב.
    מהי הנוסחה שבגליון 3 יהיה לי בשורה של מס' זהות שקיים בשני הגליו1נות הנל, תא של הסכום.
    לדוג:
    מספר זהות סכום
    56789 35
    36587 22

מהי הפונקציה שיש להכניס בB2
    כאשר הסכום מגיע מגליונות אחרים שבהם יש הרבה שימושים באותו מספר זהות ולכל שורה סכום אחר.

מקוה שהובנתי
    תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה