Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
איזה נחמדים גוגל, שהם ממלאים לנו אוטומטית את האשראי שלנו בדפי קניות, בלי שנצטרך לטרוח ולהקליד ולא לזכור בעל פה את האשראי.
ממש צדקות! נכון או לא?
לא יודע.
באשראי הקודם שלי ב"ה גוגל לא עבד, וכל פעם שהכנסתי את הקוד של זה קרתה תקלה, וברוך ה' גוגל לא הצליח לאמת את הכרטיס, מקווה שלא חוייבתי.
לפני תקופה קצרה ניסיתי להשתמש באיזה אפליקציה נחמדה מגוגל פליי (קישוריות למחשב ולטאבלט). לא אהבת לא שילמת! נחמד. לא?
אני רואה חוץ מהחיוב האופנציונלי על התוכנה, עוד שני חיובים בחברת האשראי כל אחד של חמש ש"ח על שם גוגל.
את החיוב על האפליקציה היה אפשר לבטל אבל החיוב של גוגל שצצו פתאום לא היה מה לעשות עם זה, לא היה למי לפנות, ניסיתי להשאיר פניה לשירותי גוגל פליי ללא הצלחה!
מילאתי תשלום אשראי באיזה חברה, ולא השתמשתי! אחר כך מלאתי אשראי אחר וכן השתמשתי בו.
אני רואה בחברת האשראי שני חיובים על שם גוגל. כל אחד של חמש ש"ח.
לא בדקתי את הנושא ולא יודע מה זה. אבל תיזהרו. אל תשתמשו בשירותי התשלום שלהם אם הם לוקחים כזאת עמלה. לפני שאתם מבררים.
מלבד בעיות האבטחה שעלולים להיות בחשבון גוגל. אני אישית גנבו לי למעלה מאלף ש"ח בחו"ל מכרטיס אשראי שמאוחסן בחשבון גוגל.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה