Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 151
  • שלום לכולם !

לאחותי יש יום הולדת ואני רוצה תכנית מעניינת שמתאימה לכ- 15 איש

( אצל אחות אחרת הכנתי משחק טריוויה
    https://amoked.com/Troy/trix.php?key=dc0dihy584sz6557
    היה מהמם וכולם נהנו !!! היה צחוקים וכולם יצאו מרוצים .)

עכשיו חשבתי אולי ללכת על כיוון של הקרנה בתלת מימד
    למישהי יש רעיון אולי יותר טוב?
    אני לא יכולה לעשות לה תכנית פשוטה מידי אחרי שלאחותי ( שהם בהבדל של שנה ) הכנתי "טריקס"

וכן לגבי משקפי תלת מימד , מכירות השכרה של זה ? או קניה במחיר מוזל ?
    למישהי יש רעיון להקרנה מעניינת ?

אשמח לחוות דעתכן!
    0 תגובות
    קבלתי הערות ממחלקת הארנונה (בירוקרטיה בלע"ז):

trbibv.JPG

א. בעקרון צרפתי ת.ז. של אחד מבני הזוג עם ספח ועכשיו הם מבקשים גם של בן הזוג השני עם ספח
    לא הבנתי מה הענין? הרי בספח כתוב את פרטי בן הזוג השני? (לא שיש לי בעיה לשלוח להם אבל סתם בירוקרטיה)
    אין הבדל בין הספח שלי לבין הספח של אשתי, אין לי ילדים שאין לה ;) (וגם אף פעם לא ביקשו ממני כזה דבר)

ב. מעניין שנה שעברה לא ביקשו. אשתי עצמאית ושלחתי להם שומת מס
    כך שיש להם שומת מס ושם כתוב הכל (אם יש לה עוד עבודה כשכירה זה מופיע שם)
    אז מה הענין עכשיו לבקש דוח תקופות מעסיקים של אשתי? הרי הכל כתוב בשומה.

ג. מה אני אמרו לכתוב בתצהיר הזה? התקשרתי לעירייה ואמרו לו לי שאני צריך לכתוב הצהרה על ההכנסות בפני עו"ד
    וכן הסבר איך הצלחתי להתקיים מסכום זכה נמוך (בקשתי הנחה 70 אחוז)
    אבל לא הבנתי איך אני אמור להסביר להם איך הצלחתי להתקיים מכזה סכום? מה אני צריך לכתוב?

סתם שאלה, האם זה כ"כ מוזר שזוג + 2 ילדים, מצליחים להתקיים מ-5100 ש"ח (ב"ה אין לי משכנתא ולא שכירות לשלם)

אני רק מקווה שלא יעשו לי חקירה.
    האם מישהו יודע האם על כזה סכום עושים חקירה?

תודה לכם
    אוף זה מעצבן.
    נכון ש-30 שקל זה לא הרבה כסף אבל זה מעצבן.
    עשיתי הזמנה בישיר למהדרין מה שבעיקר אני צריכה זה הפירות וירקות כמובן שעל הדרך לוקחת עוד דברים ולפעמים הרבה דברים ,
    אני מקבלת את ההזמנה ורואה שחסר כמעט כל הפירות והירקות שהזמנתי
    התקשרתי לשרות לקוחות אמרתי שחסר לי הרבה מוצרים אמרו טוב נזכה אותך על מה שחסר
    אמרתי לה זה לא מספיק שאת מזכה אותי אני צריכה את המוצרים לא עוזר לי הזיכוי הוא לא ממלא לי את המלאי בבית
    אני דורשת אמרתי לה שעד מחר תביאו לי בבקשה את כל הדברים שלא הגיעו באשמתכם והיא חוזרת על עצמה בכזאת עדינות ויפת נפש
    "אין לי אפשרות " וכו' וכו' באיזה שהוא שלב התעצבנתי כבר נורא כי הזמנה קודמת לא הביאו אבקת כביסה ועוד כמה מצרכים
    בטענה שלא היה את הסוג שביקשתי אז למה לא התקשרו - ככה .
    אז מה שוה מה הועילו ה30 שקל של המשלוח אם צריך לרוץ לסוחב דברים כבדים ממכולת הקרובה ?!?!?
    זה כבר פעם שלישית בחודשיים האחרונים שהם הגזימו עם השירות שלהם .
    והפקידה חוזרת על עצמה כמו מנטרה שזה לא אשמה שלה וזה אשמת הסניף המבצע אמרתי לה מקסים אז אשמה שלי זה וודאי לא
    אז בבקשה תשלחו לי את כל הדברים מחר או שתתנו לי לעשות הזמנה בלי לשלם דמי משלוח ושוב " אין לי אפשרות"
    ביקשתי מנהל אז שוב ההקלטה שלה כמו סרט נע " זה כרוך בהמתנה של יום עסקים.

נכון שתמיד הכי נח להגיד זה לא הכסף זה העיקרון אבל הפעם באמת !!!!!!!
  • 248
  • אני מחפש ריהוט לגינה בסגנון סלון ומצאתי כמה דגמים שאני אוהב את העיצוב שלהם ושהם עשויים מאלומיניום וראטן סינתטי (פה למשל https://www.baligam.co.il/category/garden-furniture/1350/ יש את דגם יורק שאני ממש אוהב). מה שרציתי לדעת זה אם הראטן הסינתטי הזה הוא עמיד למזג אוויר? כי שמעתי ממישהי שאצלה הראטן התפרק אחרי שתי עונות בשמש ומישהו אחר אמר לי שאצלו זה מחזיק מעמד מעולה, יכול להיות שזה סוג שונה של ראטן? יש ראטן שהוא נחשב עמיד יותר? ואם כתוב שיש שכבת הגנה נגד UV זה אמור להשפיע?
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה