Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אני שמחה ליצור איתך קשר דרך המדיום הזה. אני סגן סופיה וויליאמס, הילדה היחידה שנותרה בחיים להוריי המנוחים, וגם חיילת אוסטרלית הנמצאת כעת בתימן לצורך משימה רשמית. עבר כל כך הרבה זמן מאז שהתפללתי לאלוהים לבן זוג מושלם, וגם אדם ישר שאוכל לסמוך עליו כי אני שונאת שקרים. מעולם לא סמכתי על אף אחד, אבל אני מאמינה שאני יכולה לסמוך עליך. לפעמים אני אפילו מפקפקת בעצמי אבל אני יודעת שלעולם לא אפקפק בך כי אני יודעת עמוק בפנים שלעולם לא תאכזב אותי בשום צורה.

יקירתי, אני רוצה לומר לך שהמשימה שלי כאן בתימן תסתיים בקרוב ואפרוש מהצבא לאחר החוזה שלי כאן עם ממשלת תימן. הגשתי את מכתב הפרישה שלי למשרד הצבאי האוסטרלי כי אמרתי להם שאני רוצה להתחיל חיים חדשים, ואני מוכנה לעבור למדינתכם לאחר פרישתי כי אני מתכננת להקים את השקעת העסק הפרטית שלי במדינתכם שאני אטפל בה, לאחר שאפרוש מהצבא.

אני מתכנן להקים כל סוג של השקעה עסקית משתלמת שתביא לנו תועלת רבה, כמו עסקי מלונות ונדל"ן ועסקי נכסי בתים. אתם יודעים היטב שאני קצין בכיר בצבא האוסטרלי. אני גם רוצה שתדעו שכעובד ממשלה, אין לי את החוצפה המלאה לעשות כל מה שאני רוצה, כי קציני משרד החוץ האוסטרלי וקצינים בכירים אחרים בממשלה עוקבים אחריי, ולכן אני רוצה שותף ממדינה אחרת כדי שאף אחד לא יעקוב אחריי או אחרי כל עסקה שלי לאחר פרישתי.

בכנות, יש לי משהו מאוד חשוב לדון איתך, אבל, האם אני יכול לסמוך עליך? הדבר שאני רוצה לדון איתך הוא החיים שלי, אז אם תבטיח לי את אמונך, אספר לך הכל בפירוט. יש לי קצת זהב ו-(3,100,000 דולר) (שלושה מיליון, מאה אלף דולר אמריקאי) כאן בחברת אבטחה, ואת הכסף והזהב הזה השגתי במהלך חיי כקצין צבאי בצבא האו"ם/נאט"ו, וגם קצת כסף אחר שאנחנו מקבלים מאבטחת קבוצת חברות נפט כלשהי כאן בתימן מאז משימת שמירת השלום שלי.

זכרו שזה לא כסף גנוב, ואין סיכונים הקשורים בקבלת הכסף הזה, ואני רוצה שתשמרו את הכסף הזה במשמורתכם עד להגעתי לפגוש אתכם במדינתכם להשקעה. לפני מספר ימים קיבלתי מידע שהחיילים שלי יועברו לסוריה. אני רוצה שתדעו שבכל רגע אחרי השבוע הבא אסע לסוריה עם חלק מהחיילים שלי ואני לא רוצה להשאיר את כל הכסף והזהב שלי כאן מאחור.

כעת, אני רוצה לשלוח לך את החבילה הזו במשלוח דיפלומטי עם שירות של חברת מטען ביטחוני, כך שתקבל אותה כשותפי וכקרוב משפחה שלי ותשמור אותה עבורי עד שאחזור לפגוש אותך לאחר 3 שבועות או חודש בסוריה. אתן לך פיצוי של 40% מסך הקרן בסוף הפרויקט, בעוד שהיתרה הנותרת תהיה הון ההשקעה שלי במדינתך. בגלל המלחמה המתמשכת כאן בתימן, רבים מהבנקים המובילים הופצצו על ידי טרוריסטים.

אין בנק מוביל שעובד כאן בתימן בגלל המלחמה כבר למעלה מ-4 שנים וחודשים. עם הבנקים המעטים שעובדים כאן, ממשלת תימן אינה מאפשרת להעביר כסף באמצעות העברה בנקאית מכיוון שמדיניות הבנקאות כה קשה וקפדנית, לכן אשלח לך את הכסף רק באמצעות שליח חסינות דיפלומטית כחבילה, כך שתקבל אותו במזומן במדינתך ללא כל סיכון.

כבר החלטתי להישאר איתך ולהשקיע את כל מה שיש לי איתך במדינתך, ואם לא אצליח להעביר את הכסף הזה לפני שאעזוב את המדינה הזו, אאבד אותו. זכרי, יש לי רק אחרי שבוע הבא לעזוב את המדינה הזאת ואני לא יכולה לשמור את הכסף הזה כאן, ולכן אני רוצה לשלוח אותו אליך לפני שאני יוצאת לתימן.

אני ממתינה לקבל את תשובתך המקובלת ברגע שתקראי את המכתב הזה. שיהיה לך יום נעים ותמיד התפללי לי מדי יום.

בכבוד רב,
סופיה וויליאמס.
בס"ד
ברוכה הבאה לאתגר👋

לפני שנדבר עליו, ויש הרבה מה...
קודם כל מזמינה אותך להשתתף במבצע הזה:

כתבי לי בשרשור הזה איפה פוגשת אותך האנגלית 📢📢📢
ואת בהגרלה על הקורס הדיגיטלי האהוב (לא אני אמרתי:)
לזינוק באנגלית - חינם, מבית סטנד אפ.

את אחרי?
היידה, לאתגר הענק!
👇👇👇👇👇👇👇👇

אם את מאלה---
שאוהבות לשפוך צבע לשפה שלהן
ככה זה נראה.jpg
אם את מאלה---
שנהנות להתעשר בביטויים טובים מייד אין אמריקה
ועוד מלאאא דברים טובים - באנגלית כמובן,

I LOVE ENGLISH.png
אם את מאלה---
שמספיקות להיכנס לאתגר עד יום ראשון הקרוב -ד' חשוון
סופית, זה נולד בשבילך!

אתגר פותח שגרה, לא שגרתי בכלל,
מזמין אותך ללחוץ כאן 👇
ברוכה הבאה לאתגר 👋
או לשלוח לי מייל ישירות E0533183228אין לכתוב כתובת מייל

STANDUP.png

את הולכת להנות מהאתגר הזה, באחריות ❤️
אסתי במברגר, סטנד אפ.
ברוכה הבאה לאתגר 👋

אם תציצי למטה תראי כמה מודעות שמספרות מה שאני עושה:)

קורס למייל NECESSITY.jpgפרונטלי בניברקי.jpg
(כשאמא שלי קבעה לנו יום כיף לכל האחיות, והתחלנו להערים קשיים של "מי יהיה עם הילדים?" / "אבל יש אסיפת הורים.."/ "איך יסתדרו הבעלים???" וכ' וכ'.... קיבלנו מאמא מכתב נזיפה במייל- הרי הוא לפניכן -ללא שינויים...:))

אתן מכירות את ה"מנהג" הזה בחתונות, שלוקחים חצאית לבנה ענקית ומלבישים אותה לכלה באמצע הריקודים. כולן מסביב תופסות באותו בד החצאית ורוקדות עם הכלה מסביב, והכלה מאושרת וזורקת סוכריות לכל עבר.
מה שהכלה לא מבינה באותו מעמד זה שמדובר ברמז שהקהל מרמזים לה, להתכונן איך עומדים להיראות החיים שלה:
היא לבושה חצאית ארוכה ורחבה ומסביבה הילדים, וכל אחד מושך בחצאית לכיוון אחר, וכדי לנסות להרגיע אותם היא זורקת להם סוכריות.
"אמא, היא הרביצה לי"
"אמא, אני רעב" "אמא משעמם לי"
"אמא, הוא לקח לי.. אמא אני הייתי ראשון...אמא זה שלי והוא חטף לי"

ובערב, כשכל הילדים הולכים לישון האמא מתיישבת במטבח ומחכה לקצת רוגע, קצת מ-נ-ו-ח-ה.
ואז מגיעה צעקה מהחדר מאחד הילדים: "אמא, אני רוצה לשתות".

מ"מחקרים" שעשו אלפי אימהות בעולם מתברר שגופם של ילד עובד בצורה כזאת, שברגע שעוברים מעמידה וריקודים לעבר שכיבה במיטה כדי ללכת לישון, הגוף שלהם דורש מים, מטרנה דייסה או שוקו :)
.

את רוצה מנוחה? תני לי לומר לך משהו.
מנוחה זה לא משהו שיתנו לך, מנוחה זה משהו שאת צריכה לקחת!
צריך לעבוד על מנוחה!
תודיעי לכל המשפחה את הכללים החדשים בבית:
כשאמא שותה קפה אין להתקרב מרחק יותר קרוב מ- 2 מטר, ככתוב בהלכות קורונה בעמוד: תנו לי... מנוחה.
תודיעי לגננות כשאמא קובעת ללכת לספא - לא קובעים אסיפת הורים...
תודיעי לבעל שאת הולכת לאגור כח ותשתמשי במושגים שלהם: ביטולה לצורך קיומה....
פשוט תחליטי לקחת מנוחה ואל תאפשרי להפריע לך! זה קל מאוד לעשות זאת, בפרט אם מדובר בחמש דקות בלבד...או חצי יום בלבד...😅

אמרה לי פעם מישהי שאמא נחה רק בקבר.
אמרתי לה שזה לא נכון.
אמא זאת אמא לעולמי עולמים, נראה לך שיתנו לך לנוח? יבואו לקבר, ידפקו ויצעקו: "אמא ישועות, אמא בטלי גזירות".
תראו את רחל אימנו, אחרי אלפי שנים ועדיין מושכים לה בחצאית הפרוכת...
רחל... א-מ-א. אל תמנעי קולך מבכי ואל תמנעי עינייך מן דמעה.
אמא זאת אמא, לעולמי עולמים.
רק תזכרי שאחרי כל הקושי, יש שכר לפעולתך.

.......נא לעדכן מי לוקחת מנוחה😂😅

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה