Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
בעקבות האשכול הזה התיישבתי לראות את התיעוד, וחייבת לאמר שנגמרתי.
תמיד פחדתי לשמוע כל מה שקשור למחנות, היה נדמה לי שאני לא יוכל לעמוד בזה, הסרט הזה גרם לי להבין הרבה דברים על החיים, ולקבל על עצמי תוך כדי צפיה מלא קבלות....
שמתי לי תמונה מתוך הסרטון כרקע לשלחן העבודה, תזכורת!!
אם יש מישהו שיודע על קבוצה שנוסעת לשם עם הדרכה אני ישמח לשמוע פרטים.
2019-08-12 (4).png
לכל חברי פרוג היקרים!!
יש לי חבר טוב, בשם "אלון פז" אני מאמין שחלק לא קטן שמעו עליו.
בחור מתוק מדבש, אשר עבר תאונת דרכים קשה לפני כ-9 שנים
ומבחור נמרץ נעשה משותק בכל גופו, רק הראש עובד, אוכל נושם ומדבר.
ושוכב מאז בבית החולים "בית רבקה" פ"ת.
בשלש שנים האחרונות התייתם מאביו ואימו ל"ע.
בקיצר לקח על עצמו את כל העוונות של עם ישראל.
אבל האמונה שלו בבורא עולם עצומה לאין שיעור אין לו תלונות, כל הזמן שמח. ולא מוכן להתחלף עם אף אחד בעולם.
כל מי שמגיע אליו לחזקו יוצא מחוזק מהרבנים הכי גדולים (הרשל"צ וגדולי הרבנים) עד לכל הזמרים (גדולי הזמר החסידי והמזרחי) אנשי ציבור.
הוא מתכתב במייל וכותב במחשב דרך מדבקה קטנה שעל האף, וכך הוא מזיז את העכבר של המחשב (כמה צריך להעריך פעולה פשוטה של כתיבה במקלדת).
הוא הוציא עלון שלם והדפסתי לו באלפי עותקים, וכעת הוא כתב עלון חדש
מרגש ומחזק עד דמעות
וביקש ממני לעצב לו את העלון, אני לא חזק כ"כ בגרפיקה.
האם יש גרפיקאי/ת שיכול להתנדב ולעצב לו את העלון?

תודה רבה
אלעזר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה