Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אני (ובטח גם אתם) פורש על שולחן האוכל המטבחי שלי, לפני כל ארוחה מפה שעדיין מכונה מפת שעוונית, (למרות שהמרקם החלק שלה כבר מזמן נעשה באמצעות PVC).
אני הכי אוהב מפות עם הדפס של מזון תואם לארוחה. לחלבי הדפס של לחמים או מוצרי קפה. ולבשרי, הדפס של פירות. משום מה ההדפסים האלה לא נפוצים בחנויות, ובדרך כלל אני מוצא עצמי מתפשר על משבצות כחולות או אדומות.

אבל אגש לעניין, אני מתוסכל מהבלאי הגבוה שיש למוצר הזה, בערך בתוך חודש מתחילים לבצבץ קרעים בקווי הקיפול, ומהר מאוד הם נמתחים לאורך המפה והופכים אותה למוזנחת ודוחה.
האמת שזה עולה 10-12 ש"ח למפה וזה לא המון, אבל הקנייה של מוצר הזה מעצבנת, כי תמיד בטמבורים יש רק דגמים שמתאימים לגני ילדים או לשולחנות סלוניים, וצריך לסחוב את המוכר החוצה כדי שיגזור, וזה נראה הפעולה שהמוכרים הכי שונאים לעשות.

בקיצור, האם יש פתרונות טובים יותר שאני פשוט מפספס (לא מפות ניילון), כדי להגן על שולחן מלכלוך, חום, התבשרות והתחלבות.
  • 7
  • @חנה אביטל
    נתקלתי באשכול מאד מאד ישן שדברת שם על תקליטי חתונות של דני אבידני/שלמה ועמי כהן
    האם יש לך משהו להעלות כאן? מחפשת עבור בחור חנ"מ שנעול דוקא על דברים אלו.
    הייתי שמחה לשמחה אותו
    תודה מראש
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה