Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אנחנו זקוקים לעזרתכם כדי להבטיח שהיוזמה תזכה לתמיכה רחבה ככל האפשר.

כחלק מהפעולה שלנו, אנחנו מבקשים מכם לעזור להחתים כמה שיותר תושבים על העצומה שלנו בקישור הבא:
http://www.atzuma.co.il/bb035776332.

תמיכה רחבה מהשכונה תסייע רבות לשכנע את עיריית בני ברק על חשיבות הנושא וליצור השפעה מהותית על קבלת ההחלטות. יחד, נוכל לשפר את מרחב המחיה הציבורי וליצור סביבה נעימה לילדים ולמשפחות שלנו.

אנא שתפו את הקישור עם שכניכם, חבריכם וכל מי שיכול לתמוך ביוזמה החשובה הזו. כל חתימה נחשבת!

תודה על התמיכה שלכם והמעורבות למען הקהילה.

בכבוד רב, מנהלי העצומה
  • 37
  • 0 תגובות
    האמת שהרבה זמן אני יודעת שזה חשוב,
    עכשיו אני קצת יותר ברצינות רוצה לשנות את התזונה בבית , בעיקר אחרי שקראתי קצת באשכול של המחלה ה"י על תזונה כמניעה לא עלינו. ולא רק לזה , אלא לכל המחלות.

האמת , שלא חיפשתי כאן בפורום , חשבתי לפתוח אשכול חדש כי החיפושים לוקחים לי שעות של זמן.
    אנחנו ממש לא אוכלים בריא בבית , קמח לבן , סוכר , שמןןן (מרוקאים , נו..) המון עוגות וכדומה.

אני כן מאד רוצה קצת לשנות , אבל יודעת שיהיה לי קשה , ואולי אנסה בהדרגה.
    יש לכן רעיונות או טיפים ממה להתחיל?
    מה הכי גרוע? קמח וסוכר זה נראה לי כמעט בלתי אפשרי ,לפחות לא באופן קבוע ולא בהתחלה.
    אולי בעצם בלחם וכד' אני יכולה לנסות , ליומיום , אבל עוגות וכו' אני מכינה המון פשוט. סוג של פינוק שלי לילדים ולבעל..
    מה נקרא לחיות בריא? אולי יותר כדאי שאוסיף לתפריט דברים בריאים , ולאט לאט עם הזמן להוריד בהדרגה את מה שלא בריא.
    ומה עוד מעבר לתזונה - הליכה היא חשובה? לצאת זה כמעט בלתי אפשרי מבחינתי , איזה עוד פעילות שכן אפשר לעשות?

אשמח שיהיו תשובות עניינות ומרוכזות עד כמה שניתן , הלוואי שנצליח קצת להתחיל.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה