Title

בריאות ורפואה

שאלות • מידע • בירורים • והתייעצויות בענייני רפואה
- אין לסמוך על המידע המתפרסם כאן כמידע רפואי מוסמך -
בשבועיים האחרונים היה לנו בבית סבב של וירוס קשה של צינון חום ושיעול כבד
שמעתי מרופא הילדים וכן מכל מי שפגשתי שזה מאוד מסתובב עכשיו
כמו גם באשכול הזה

חברה המליצה לי על תכשיר להקלה בשיעול שנקרא "רליף"
מוכרים אותו בבתי מרקחת טבעיים, אני קניתי ברחוב מלאכי בירושלים
את התכשיר מורחים על החזה ותוך כמה דקות השיעול נעלם!!
אין לי שום אחוזים לא בחנויות טבע ולא בחברה המייצרת, פשוט ניסיתי ונושעתי ושמחה לעזור לאמהות מרוטות
לא זוכרת כמה עלה

[/
הדרך הקלה, הנוחה והמושלמת להסרת פצעים, שומות (פלולות), צלקות יבלות וסרחי עהור אחרים.
המדבקות המהפכניות משלבות מספר רכיבים יחודיים להסרת הפגמים השונים ושמירת נקיות וחיטוי העור
במדבקות פורמולה הידרוקולואידית - להגנה על הפתעונים מפני ליכלוך, שמירת האזור נקי ומניעת התפתחות החיידקים.
כמו כן ניתן למצוא חומצה סליצילית - חומצה היכולה להסיר ביעילות ובקלות העור, שומות, אקנה, יבלות, צלקות ושאר בליטות על העור תוך כדי הגנה מפני לכלוך וווידוי של ריפוי מהיר יותר
המדבקות שלנו עשויים מחומר סופג מיוחד, אשר יכול לספק הגנה יעילה יותר לעור על ידי ספיגת מוגלות, נוזלים והפרשות.
למרות שהם עבים יותר פי 4 מכל מותג אחר, הם כמעט בלתי נראים ואף ניתן להתאפר ולכסות אותם במייק אפ בקלות
מוצר טבעי - 100% בטוח ולא מכילים כימיקלים.
המדבקות תפסו תאוצה ברחבי העולם בעקבות כמה ידועניות וכוכבות אינסטגרם שעשו הדגמות עם המדבקות בסרטונים ברחבי הרשת
אופן השימוש:
להדביק על המקום הרצוי במשך 6 שעות או להעביר לילה של שינה איתם ולהסיר בבוקר
המדבקות מורידות את הפגם בהדרגה, בממוצע 3 מ"מ לשימוש ומגיעות במגוון גדלים.
בחבילה 36 מדבקות
שלום לך חברה יקרה!
בסיעתא דשמיא הקליניקה גדלה ואני זוכה להיות שליחה לעזור לנשים שמתמודדות עם בעיות כרוניות במערכת העיכול.
כגון קרוהן קוליטיס כיב קיבה ועוד...
החלום שלי להביא את הבשורה לכמה שיותר נשות ישראל שיש דרך להבריא ממחלות מעיים
לחזור לתפקוד מלא להרגיש מצויין בס"ד.
ולכן ממתגת מחדש את העסק.
כי זה התחום שאני מרגישה בו שליחות חיים,
(אני אישית גם התמודדתי עם קרוהן קשה וב"ה....)
אשמח עם תוכלי לעזור לי בבחירת שם חדש.
המטרה שלי היא שהשם יביע את התוצאה שמרגישות נשים בסוף התהליך.
חיים ללא כאבים.
חזרה לחיי שיגרה תקינים.
ללא אישפוזים.
אנרגיה גבוהה.
יציאות תקינות
ספיגה טובה של ויטמנים ומינרלים.

איזה שם לדעתך הכי מביע את המטרות הנ"ל?
1-תחושות בטן.
2-קל לעכל-להקל(שילוב בין המילים)
3-בעיכולי הדרך
4-הדרך לעכל עלייך.
או אולי יש לך עוד רעיון נוסף?
אני ממש מודה לך על הזמן שהקדשת בשבילי
המון בריאות
גיטי דונט-0586316754
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה