הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
בהמשך לאשכול זה אני מחפש נדבן להדפסה של כ400 הזמנות לחתונה של הגר והגיורת
לאחר שפירסמתי כאן בפרוג בקשה להצעה לחוברת
(שב"ה כבר מודפסת)
אני מתריעה על אירוע הכי מוזר שקרה לי:
משהי שלחה לי הצעה (ממשרד מוכר מאד!)
היא כתבה לי במייל אני אתן לך אותו מחיר של ההצעה כולל בקרת איכות מוקפדת.
כיון שמדובר במשרד גדול, נעתרתי להצעה.
ואז כשאני שולחת את הקובץ התחילו חריקות::::::
בהזמנה אין כריכה. הדפים נהיו רזים וקטנים ומועד ההספקה השמין דווקא.
התקשרתי: זו לא ההזמנה שלי.
היא חזרה אלי: טעות . זה הפרש לש כמה מאות ש"ח. אחרי כן: היא מתקשרת: החלטנו לקחת אחריות!!!!
התפעלתי. אבל הסיפור באמת מותח:
יהי-ה עליך להוסיף עוד 1600 ש"ח +מע"מ. וזה בנדיבות לבנו שלא להרויח עליך.
ולדבריה: "את אשה חכמה והגונה, מבינה ענין זה לא הפרש גדול"
היא מוסיפה לי בהינף יד: עוד 50 אחוז מהסכום הגלובלי.
אחרי שהתחייבה במייל כמה פעמים כולל בקרת איכות!!!!
אמרתי לה : אין בעיה שטעית. כל טוב. אבל את עדין חושבת שאני יעבוד אתך?
נראה לך באמת?????????????????????????????????????????? ?

סוף הסיפור, החוברות הודפסו. וכבר בדרך לציבור.
כמובן לא אצלה. כן? תהיו בטוחים!

אני שומרת את זה למופע חדש שאני חושבת להוציא.
(הכל מתועד במייל. ואפילו השיחות מוקלטות--- יען, כי כבר למדתי דבר או שתים בתהליך הזמנת עסקה)
סיפור מעניין
שימו לב שלא יקרה גם לכם.
בטוח שתקבלו גם הצעות טובות ומשובחות, כמו שאני קבלתי. שימו לב לסנן.
אם אתם לפני הדפסה עם משהו שנראה לכם חשוד, תוכלו לשאול אותי האם זה אותה אחת, ואענה לכם., לפי כללי שמירת הלשון לתועלת.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה