הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
אודה לעצתכם.
רקע כללי: יש לי חוברות לימוד שהוצאתי. הכמויות שאני מוכרת נעות בין 500 ל-1000 לשנה, לכמה חוברות - יכול להגיע עד 200 עמודים של סך כולל בש/ל.
(אז אם אדבר על פעימות - זה אומר חישוב התחלתי גס מאד של סביב ה6-7 אלף פעימות של A3 ש/ל בחודש)
כמובן שהדפסה בכמות קטנה היא יקרה פי כמה ולכן בד"כ הדפסתי כמות של יותר משנה אחת.
מה שיעיל כשבאמת יודעים בוודאות שהמוצר ימכר גם בשנה שנתיים הבאות, אבל פחות יעיל אם לא...(הרבה יותר גמיש לי גם אם אני יכולה לעשות שינויים אם צריך משנה לשנה)

התהיות שלי הם כדלהלן:
  1. חוץ מעלות פעימות המונה - מהי בערך עלות הנייר? עלות הסיכות? עלויות נוספות? חשמל?(או נניח... כמה תעלה לי חוברת כרוכה של 64 עמודים כאשר יש לי מכונה כולל הכל)
  2. מה מקובל מבחינת ההתחייבויות מול המשכירים - עלות ראשונית? סכום מינימום לחודש?
  3. מה הגודל הפיזי של מכונה שיכולה בעצמה גם לקפל ולכרוך?
  4. מכונת לחיתוך סופי - מה זה אומר מבחינת גודל/ עלויות וכו'.
  5. עד כמה זה כאב ראש?... מכל הבחינות. (מסתמא שזה גם יצריך ממני להוציא את העסק מהבית, אבל לא שלהחזיק מלאי של עשרות ארגזים בבית זה הרבה יותר טוב:rolleyes:)

מודה שזה קורץ לי גם בגלל הגמישות שזה יתן לי, ויהיה לי אפשרי יותר להוציא מוצרים נוספים שחולמת עליהם, לא רק חוברות.

אודה לתשובתכם/ לכל עצה בעניין.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה