הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
חברת לנדא (Landa Corporation) של בני לנדא חשפה היום (ב') את טכנולוגית הננוגרפיה (Nanography), קטגורית דפוס דיגיטלי חדשה. תהליך הדפוס הזה מאופיין על ידי נקודות הדפסה חדות במיוחד, בעלות אחידות גבוהה, ברק איכותי ומרחב צבע רחב.
תהליך הדפוס הננוגרפי של החברה הוא מבוסס-מים, חסכוני באנרגיה וידידותי לסביבה. בתהליך מיוצר חומר מודפס בעל עמידות גבוהה לשחיקה ולשריטות, הוא מאפשר להדפיס על גבי כל חומר סטנדרטי - מנייר מצופה או בלתי-מצופה ועד לקרטון ממוחזר, מהדפסת עיתונים ועד להדפסת חומרי אריזה גמישים - ללא צורך בהכנה מראש או בציפוי מיוחד, וללא צורך בתהליכי ייבוש של החומר המודפס.
בליבו של תהליך הדפוס הזה נמצא הדיו, שמבוסס על חלקיקי צבע בגודל זעיר של כמה עשרות ננומטר בלבד. הננו-פיגמנטים הללו הנם בולעי אור רבי-עוצמה המאפשרים הדפסה בעלת מאפיינים חסרי תקדים. הדפסות ננוגרפיות הנן בעובי של 500 ננומטרים בלבד - כמחצית מעובי הצבע בהדפסות אופסט אופייניות - ולכן עלות ההדפסה לדף נמוכה מכל אלטרנטיבה דיגיטלית אחרת.
לנדא תחשוף בתערוכת הדפוס המרכזית בעולם, drupa 2012, שתתקיים במאי השנה, קו מוצרים חדש של מכונות דפוס ננוגרפיות המבוססות על הזנת גיליונות וגלילים.
קבוצת לנדא נוסדה על ידי בני לנדא ב-2002, לאחר ש-HP רכשה את Indigo, החברה שייסד לנדא 25 שנים קודם לכן. הקבוצה מורכבת מארבע יחידות פעילות: יחידה המפתחת מערכות הדפסה ננוגרפיות, יחידת טכנולוגיות אנרגיה חלופיות וננו-חומרים, יחידה המשקיעה בחברות טכנולוגיה מבטיחות בתחום הננוטכנולוגיה, ההדמיה, הדפוס והאנרגיה, וקרן פילנטרופית.

הכתבה מועתקת מ
גלובס
  • 73
  • טוב עכשיו הגיע הזמן להדפיס את העבודות שעשיתי.
    לא ראיתי מעולם דוגמא של תיק עבודות מודפס אם הייתי רואה אולי היה לי קל יותר.( אגב אני אשמח אם מישהו יפנה אותי לקישורים שמראים דוגמאות איך זה נראה בפועל).לכן אני מבקשת את עזרתכם.
    איך מתחילים? איך אמורים להדפיס את כל הפרטים?
    למשל סטיקרים פליירים מיתוג וכד'. האם אני מדפיסה דף מובנה שערכתי בפוטושופ עם העבודה ( כמו שמוצג באנטרנט) או מדפיסים על אמת את הפריטים ומדביקים על דף?

עיצבתי לי את הכריכה לתיק העבודות- אז על מה כדאי וניתן להדפיס אותה? יש אפשרות להדפיס משהו מעין קלסר בבית דפוס שאני אוכל להוציא ולהכניס אליו עבודות בעתיד?

באיזה צורה הכי יפה להגיש? אלבום?(אז איך אני אוכל להוציא ולהכניס עבודות בעתיד בלי להרוס?) קלסר? (לא פשוט מדי?)
    כמו כן צריכה המלצות לגבי ההדפסה- על איזה סוג נייר מדפיסים? באיזה גודל מקובל להדפיס תיק עבודות?

הבנתי שיש בתי דפוס שיכולים לעוות לי את העבודות בהדפסה.
    אשמח לקבל המלה על בית דפוס טוב באיזור המרכז שמדפיס עבודות גמר במחירים סבירים.

תודה.
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה