הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
שלום לכולם
אני עובדת ברשת חנויות כלשהי ושאלתי לגבי השכר.
האם זה הגיוני?
עבודתי כולל, עיצוב גרפי למודעות לעיתון, מדבקות לויטרינות, עיצוב מוצרים ועוד כל מיני עבודות קטנות כמו פליירים וכו', טיפול בחשבוניות הקשורות לתחום הפרסום, הדפסת כרזות (כולל סחיבת הגלילים והכתמת הידיים בדיו...) תקשור עם כל מערכות העיתונים ועם היצרנים, הזמנת ציוד (ניירות, דיו וכדו) מענה לטלפונים של העיתונים גם מחוץ לשעות העבודה, תיקוני SOS אחה"צ, מעקב אחר אישורי קבלה מעיתונים במייל מחוץ לשעות העבודה ועוד.
בעצם באתי על תקן גרפיקאית אך בסופו של דבר אני ממש מנהלת משרד פרסום, בית דפוס והנהלת חשבונות. מה גם שעבודה אחה"צ ממש לא משתלמת, כי לפתוח מחשב ליטוש את הילדים למכותיהם והזנחה של הבית תמורת כמה דקות עבודה דחופות, שיוצאות בשכר מס' שקלים בודדים, ממש לא משתלמת! על כל הנ"ל אני מקבלת 30 שח לשעה. כאשר ביקשתי העלאה במשכורת (שדובר ע"כ מראש) נענייתי, שכרגע שוקלים הכנסת משרד פרסום בדאגה לעתיד, שתפתחנה עוד חנויות ותהיה יותר עבודה, כרגע השעות שלי מספיקות די והותר לעבודה הנוכחית, והבוס לא יהיה מוכן לשלם גם למשרד וגם העלאה עבורי. ואם הייתי יכולה להוסיף שעות עבודה (8:30-14:00 כרגע) זה יוכל לחסוך את המשרד וכך גם יוכלו להעלות לי. בקיצור, הפילו עלי את הסיבה שלא מעלים לי, למרות שכך סוכם (ע"כ נענייתי בתשובה שדברים השתנו מאז נכנסתי לעבודה...ואני עובדת כבר 8 חודשים שזה זמן יפה להעלאה)
בנוסף, העבודה בשכר שעתי ממש לא מתאימה לאופי עבודתי. זמן אחהצ והטלפונים לא תמיד ניתנים לעקב, ולא שווים כמו שעת עבודה מבשרד בשום אופן. אופי העבודה הוא גלובלי. כשניסיתי להשחיל מילה ע"כ קיבלתי התעלמות. מה אתם חושבים? מה עלי לעשות? המשכורת בסוף חודש ממש לא שווה את עבודתי. למה עמיתתי עורכת הדין שלמדה לא יותר ממני, מקבלת גלובלי, ושכר גבוהה בהרבה משלי, וזה בסדר והגיוני? אשמח לתגובותיכם וסליחה על ההשתפכות. זה ממש בוער לי...

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה