הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
פעם ראשונה שאני ממלאת טופס כזה.

ביקשו ממני הצעת מחיר לאלבום זכרון לאדם שנפטר - כולל עיצוב והדפסה
אני עדיין מגבשת מה הולך להיות ולכן גם מתייעצת איתכם.

בסביבות 35-40 עמודים (חלק מהעמודים עם תמונות וחלק מסמכים סרוקים)

מפרט:

גודל: גודל עמוד וגודל סופי - A4 נראה לי. יש אפשרות אחרת עדיפה לאלבום מסוג כזה?
סוג נייר: נ.ע./כרומו, צבע, משקל- 170 גר' - כדאי יותר????
הדפסה: ש.ל./פרוצס/פנטון/דואטון, צבע חמישי- ??? (אני צריכה 2 העתקים עדיף דיגיטלי, לא?)
כריכה: קשה/רכה, סקאי/למינציה,-- כריכה קשה , האם ניתן לעשות משהו דמוי עור, או משהו אחר שיראה מכובד.
האם יש אפשרות בכריכה כזו לשלב תמונה (חשבתי חלון בכריכה- אם ניתן, או אפשרות דומה)
הטבעות: 1/2/3/4, השהייה, הידראולית- ???
האם ניתן לעשות הטבעה בזהב של שם הנפטר?

סקאי: דק/עבה/PU/סופר/עור- - מה ההבדל בינהם?
גימורים: קיפול/ביג, הטבעה/הבלטה/שטנץ, לכה סלקטיבית
למינציה: מט/מבריק/אחר
כמות: כמות מינימום ומחיר ל1000 נוסף (ולא "מחיר ל300 או 1000 או 10000 תעבדו בשבילי)- 2 העתקים
תוספות: אריזה/משלוח/מע"מ

ב.
מצב ההזמנה:
זמן אספקה: לחוץ מהיום למחר או...
תאריך יעד משוער בו החומר יהיה מוכן להדפסה: (המחיר משתנה מאד בעונות שונות)- אני מעריכה שבחודש-חודש וחצי החומר יהיה מוכן.
רצינות: הצעה מעשית או בדיקה כללית ללקוח- הצעה מעשית
מצב הצעות מחיר: הצעה ראשונית או כבר התקבלו הצעות מחיר (נא לפרט)- לא קיבלתי הצעות מחיר
מזמין: הכותב הינו גרפיקאי/דילר/מפיק/בעל העבודהשלום- הכותבת גרפיקאית

אשמח לשמוע הצעות, הארות וכו'
תודה מראש

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה