הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
אני לא יודע ממה להתחיל.
הוצאתי לוח לקהילה מסוימת בעיר מגורי יצ"ו ושלחתי לדפוס בארץ (יותר זול מפה;))
היום הלוח הגיע, אבל הדפוס החכם הזה (וזה בית דפוס מוכר ומתיימר להיות מקצועי) לא ארגן את הלוחות בצורה נורמלית למשלוח, למרות שידע בבירור שזה משלוח לחו"ל .הם ארזו הכל בצורה פיראטית. הלוחות הגיעו די מקומטים וההידוקים נפתחו(הידוק אחד ללוח! נשמע לכם לענין????????)
עכשיו אני צריך לעבור לוח לוח (ומדובר בכמות מסחרית) ולהדק ולישר כדי שיוכל לעמוד בחנות בצורה נורמלית.
וזו לא הפשלה היחידה, בקשתי ללוח גב לבן עם כיתוב והוא הדפיס לי גב צבעוני (מדובר בלוח קטן על משטח גדול יותר. הלוח מהודק במרכז) וזה נראה.....חגיגה בעיניים! כ"כ הרבה צבע!! אבל זה נסבל איכשהו! אני מסתכל על הערימה של הלוחות שאני עוד צריך להדק...
מה אני אמור לעשות לדעתכם? אולי הם לא אחראיים ללוחות ברגע שהם יוצאים מבית הדפוס, פשוט אורזים ושולחים? ראש קטן...
וזה שאני אמור להדק עכשיו את כל הלוחות מחדש?
  • 8K
  • <TABLE class=infoTbl cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR vAlign=top><TH vAlign=top align=right width=122>הורדתי מהאתר:
    טלפון:

</TH><TD style="DIRECTION: ltr" align=right>
    03-5706667

</TD></TR><TR vAlign=top><TH vAlign=top align=right width=122>נייד:</TH><TD style="DIRECTION: ltr" align=right>052-2594953</TD></TR><TR vAlign=top><TH vAlign=top align=right width=122>פקס:</TH><TD style="DIRECTION: ltr" align=right>03-5707299</TD></TR><TR vAlign=top><TH vAlign=top align=right width=122>כתובת:</TH><TD>אבני נזר 14 בני ברק</TD></TR><TR vAlign=top><TH vAlign=top align=right width=122>מיקוד:</TH><TD>51394</TD></TR><TR vAlign=top><TH vAlign=top noWrap align=right width=122>כתובת אתר:</TH><TD>
    http://www.jewishcalendar.co.il

</TD></TR><TR vAlign=top><TH vAlign=top noWrap align=right width=122>דוא"ל:</TH><TD><לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

</TD></TR><TR vAlign=top><TH vAlign=top align=right width=122>תחומי התמחות:</TH><TD>ר.מ.י. יומנים והגדות דפוס אחד לפני כולם.
    יצרנים מהותיקים בארץ ללוחות שנה ויומנים!!!
    מומחיות של למעלה מ-60 שנה.
    שירותי גרפיקה ליצרני לוחות.
    הפקות מיוחדות למגזר החרדי והדתי.

</TD></TR></TBODY></TABLE>
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה