השבת אבידה

איבדתם? מצאתם? כאן המקום לבקש את עזרת ההמונים.

מאמרים אחרונים באתר

• 169
  • @יהודית דרשן
    יש לי את הסימון אם את רוצה
    0 תגובות
    לא יאומן.
    הבן שלי מאושפז במלונית קורונה, אתמול היה מועד שחרורו ע"פ עדכון תאריך התסמינים. אם אתם יודעים או לא, אבל על כל מכתבי השחרור מקורונה במאוחדת (מנסיוני) ממונים 3 אחים, בני מיעוטים: עבאד, מוחמד ואחמד.
    אתמול התקשרתי למוקד השחרור כדי לבדוק מתי אראה מכתב שחרור וכך אמר לי עבאד: אני רואה שהיה עדכון בתאריך השחרור שכתבה אחות מישלט, אבל אני לא מתייחס לזה אלא לעדכון הראשון והוא ישוחרר רק בשלישי...ניסיתי להסביר לו שאחות משלט היא בדיוק בדרגה שלו ויש לו לסמוך על מה שכתבה, ואין סיבה שהבן שלי יהיה בבידוד 15 יום במקום 13,
    אך הוא בשלו: 'בסדר, גברת?'
    לא! עניתי לו, ממש לא בסדר. אבל לא היה עם מי לדבר.

לאחר כמה שעות הבן שלי התקשר למוקד שחרור מקורונה, ענה לו אחד מהאחמדים, ואז מיד כשאמר את השם שלו הוא אמר לו: הא, בטח, אמא שלך התקשרה, אנחנו שמענו הכל, עבאד רשם לך שחרור למחר...תבדוק מחר.
    לקראת ערב הבן שלי קיבל מכה חזקה מאד ברגל במהלך שמחת בית השואבה שנערכה במקום ונקע את הרגל. הכאבים עד לב השמים, הוא לא יכול לדרוך על הרגל והרגל התנפחה. טוב, הוא ניחם את עצמו , מחר הולכים הביתה.
    היום בדקתי באתר באזור האישי אולם לא היה שום אזכור למכתב שחרור, מאחר והתופעה של מכתב שחרור 'רואה ואינו נראה' מצויה באזור האישי (כך היה גם בשחרור שלי) פניתי לאחות משלט שתבדוק שיש שחרור.
    לא. אין שחרור.
    האחות ניסתה לשלוח מייל למרכז קורונה שמטפל בדברים האלו ובו רשמה את חו"ד בכלל על הצורך לשחרר את בן הערובה לפי ימי המחלה ואת הצורך הדחוף בגלל שהוא נפצע וצריך טיפול רפואי שאין להציע לו במלונית. אולם תגובה טרם הגיעה.
    אני לא רגילה לדבר לקיר, אבל עשיתי זאת לראשונה בחיי ביומיים האחרונים.
    מה דעתכם?
  • 320
  • הכי חו"ל בירושלים: הסיורים הכי מעניינים בשכונות הירושלמיות

היה גם פרסומות ברדיו שמשכנעים אותנו לבוא לירושלים בגלל שזה כמו בחו''ל.

צורם ממש !!!
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה