חשבונאות ומס

דיני מיסים, פתיחת עסק, ראית חשבון, חוזים ודיני עבודה - כל זה כאן בפורום.
מנהל הפורום: יהודה מילר
לפני תקופה החליט ככל הנראה פקיד שומה העונה לשם ש.חסידים שחכם עתיק הוא ככל הנראה גם בעל נכסים בסדר גודל עצום :cool:, האמת, עד כאן לא אכפת לי - שיחשבו עלי מה שרוצים כל עוד זה לא מפריע לי. אממה, הוא דורש ממני שאני יגיש בפניו 'הצהרת הון' לאמור, שאדווח על כל המיליונים, אאמ.. בעצם המיליארדים שאני מחביא בפינות נסתרות מפני רשויות המס!! :p.

המציאות שונה לחלוטין, האמת היא שלא לחכמים לחם :(, וחכם עתיק בקושי מגרד ת'חודש :(, ואין לי שמץ של מושג מה פתאום החברה שם התלבשו עלי :rolleyes:, ולכן לא היה לי שום חשק ותמריץ למלאות את הצהרת ההון הנ"ל, מה גם שאין לי תחילתו של שמץ של מושג ירוק או סגול מה אני אמור לכתוב שם :rolleyes:, אז החסידים הנ"ל טרח לשלוח לי תזכורת ובו איום מפורש בקנסות וסנקציות למיניהם אם לא אגיש לו את ההצהרה של המיליונים שלי.

האמת, שכל הדו"ח הזה חסר לי בדיוק כמו חור נוסף בראש :mad:, אברכצ'יק שרק רוצה ללמוד ולסגור חודש - מי יכול לייעץ לי מה אני צריך לכתוב ואלו מכתבים לצרף בכדי להיפטר מצרת ההון - מרבה נכסים לא כ"כ אבל מרבה דאגות.

תזכו למצוות ותודה עצומה מראש - נשיב לכם בשמחות ובדברים טובים יותר מהצהרת הון...:D:D:D
  • 333
  • מס הכנסה פרסמו היום את החוברת "דע זכויותך 2016" בה מפורט כל מה שנדרש לצורך הגשת הדוח השנתי

https://taxes.gov.il/incometax/documents/daz/2016/da_2016.pdf

לא ניתן להעלות את הקובץ הוא גדול מידי.

מי שמעוניין ירשום כאן את המייל שלו ואשלח לו את הקובץ אי"ה בל"נ.

חשוב לציין! מי שמגיש בעצמו את הדוח השנתי לכל הפחות יעבור בעיון על החלקים הרלוונטיים בחוברת.
    • תודה
    Reactions: בובתי1 //
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה