חשבונאות ומס

דיני מיסים, פתיחת עסק, ראית חשבון, חוזים ודיני עבודה - כל זה כאן בפורום.
מנהל הפורום: יהודה מילר

מאמרים אחרונים באתר

אשמח ליעוץ במקרה שארע לי-

אני עובדת (עבדתי) מטעם חברה שהעסיקה אותי כל שנה בחוזה חדש.
בתלוש נצבר לי וותק אך כל שנה אני מפוטרת מחדש.
בחוזה השנה שחתמתי נכתב "כי בכל שלב יוכל המעסיק או המועסק להפסיק את העסקתו ע"פ חוק". (מה פרוש חוק? - ידוע לי שיש להודיע לפחות שבועיים מראש ולמי שיש ותק 30 יום קודם)
קיבלתי הודעה על סיום עבודה דרך מייל - לא ישירות מהם אלא דרךמייל מהנהלת ביה"ס שהחוזה הסתיים ב30/05/13
את המייל קיבלתי ב02/06/13 (ההנהלה קיבלה אותו ב-28/05/13)
רציתי לשאול האם חוקי להודיע כך פתאום שנגמר חוזה עבודה?
שנית, האם חוקי להודיע על סיום העסקה דרך מייל מתגלגל?
דיברתי עם החברה (החברה מועסקת מטעם עירייה) ושם טענו כי כתוב בחוזה כי בכל שלב הם יוכלו להפסיק את החוזה - ולכן זה חוקי.
האם יש בידי משהו לעשות, להציל את החודש.
אציין עוד שמדובר בעשרות עובדות שקיבלו הודעה פתאומית.
אם יש בידי מה לעשות (מה??) האם כדאי לפנות כאדם פרטי או כקבוצה?
אציין עוד כי מאחורי החברה עומדת עירייה מכובדת! ונניח שיש לי מה לדרוש האם יש לי סיכוי לקבל?

אשמח אם תעזרו לי בענייין הזה.
תודה רבה, ותזכו למצוות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה