חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

דבר ראשון עשינו שטות ענקית שקנינו מקפיא בחנות חדשה יחסית של מוצרי חשמל כי הוא היה קרוב לבית ...
זה חנות ללא אבא....

אבל זה כבר נושא אחר...

הזמנו מקפיא ביום רביעי ערב החג תוך כדי הבטחה שלמחרת ביום חמישי עד 5 בצהריים המקפיא אצלינו

עד 10 בלילה המקפיא לא היה אצלינו כמובן....

כשפתחנו את המקפיא גילינו לתדהמתינו ולאכזבתינו שהגיע מקרר קטן ולא מקפיא

מיד התקשרנו לחנות
והמוכר אפילו לא רצה להקשיב לנו

הואאמר רק שניה אני מסדר את העסק

אחכ התקשרתי לשאול מה קורה אז אמר

תקשיבי גברת קרה תקלה אנחנו נבוא מחר להחליף את המקרר במקפיא
אפילו לא נתן לי לגמור משפט רק אמר גברת אין לי זמן המקפיא יגיע מחר

בינתיים עמד לנו מקרר כל הלילה

והמקפיא בסוף הגיע למחרת ב12 וחצי ערב החג

חיכינו שעה והפעלנו את המקםיא

ואז נדהמנו לראות

שהמפיא לא עם קרח

זה טיפה מקרר ותו לא

חשבנו שאולי צריך לקחת כמה שעות

חיכנו מערב החג עד ביום בבוקר
כשהמקפיא מופעל על 5 הכי גבוה
..

ואין קרח אין קרח

המוכר לא ענה לטלפון

ורק בעל הבית של שיא החשמל והמיזוג בביתר שהצלחתי להשיג את המספר שלו

אל אף שלא קניתי אצלו ואני לא גרה שם בעיר

ניסה לעזור עם כל הלב וניסה להבין מה קרה ומה התקלה

סוף.כל סוף מקודם המוכר של החנות ענה לי ומה הוא עונה לי?

גברת ישלחו לך טכנאי לבית
לא לחפור!

זה מה שענההה

אני עוד לא נרגעת

תן יחס

תגיד מתי

תגיד למה

תגיד איך משהו תצטער בצער שלנו באכזבה שלנו

אבל כלום

רק גברת ישלחו לך טכנאי לבית לא לחפור

ומה היה החפירה?

שניסיתי להתקשר היום 4 פעמים זה לא הגיוני?

אז מסקנה לא קונים בחנות ללא אבא
חנות ללא נסיון
בפרט לא מוצרי חשמל.

ועכשיו עזרה ממכם

מה אתם מציעים לעשות?

מה אפשר לעשות עכשיו בחג

המוכר לא בכיוון לעזור...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה