חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

הגיעו מים עד נפש!!
הכביסה כמעט שבוע שלם תלויה ולא מתייבשת, אין אפשרות ככה לתפקד! (בירושלים כמובן...)
חיפשתי הרבה בפורום על מייבשים לפני שאטריח אתכם פרוגים יקרים,
מימצאים שהועלו לטובת אלו שגם כעת מחפשים מייבש:

החברות הממולצות בסדר עדיפות יורד: (ותקנו אותי אם אני טועה, בכיף)
בוש
אלקטרולוקס
זנוסי
AEG ?
(לא בטוחה שממוקם פה :rolleyes:)
____?? (פתוח להצעות)

עכשיו, עד כה הכל טוב ויפה
אממה,
כמעט ולא צוין דגם מדויק (כן עם כלללל המספרים האותיות הלועזיות ושם החיבה של הדגם המסוים)
מה שממש מקשה על ההבנה, איזה דגם כדאי,
כי מצד אחד לדוג' ראיתי הרבה המלצות על אלטרולוקס ומצד שני באותה נשימה מישהו הבא בתור אמר ממש לא אלקטרולוקס!!! (ועוד סימני קריאה רבים)
אז - מה הפשט?
או שדגם אחד טוב ודגם אחד יצא לא מוצלח??
אם כן אודה לכל מי שיוכל לכתוב לטובת המבולבלים כמוני ;):
המלצה על דגם מדויק שם הדגם ומספרים
כמה שנים בפעולה
עם חיישנים / בלי
עם מעבה / בלי
זמן ייבוש קצר / ארוך
מחירו

אישית ממה שהבנתי בלי חיישנים ובלי מעבה- יותר מומלץ כי החיישנים לא תמיד מזהים מתי הכביסה יבשה, ובלי מעבה יותר מאריך חיים (?),
ובאמת מה ההמלצה שלכם המנוסים? אציין שלי זה רכישת המייבש הראשון
יש לי מקום לשים אותו במרפסת כך שהמקום מאוורר.

ותודה שקראתם עד כה,
:)

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה