מרחב יצירה

מרחב ויזואלי שיתופי להשראה: קייס סטאדי, אתגרים, מאמרי דעה וחדשות
מנהל הפורום: תלמידים
אתגרים חודשיים ונספחיהם, אשכולות שיתוף יצירות, השראות ויזואליות מהעולם. מבצעים, עדכונים וחדשות.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

לאחר תקופה ארוכה שלא שיתפתי, בעיקר עקב העומס של העבודה השוטפת (ממנה אין לי רשות לשתף כאן), סוף סוף מצאתי פנאי לשתף חלק מהעבודות שאני עושה מהצד.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם/ן המקצועית על העבודות, למרות שהעבודות כבר ירדו לדפוס, כיון שתמיד ניתן ללמוד ולהשתפר...

אתחיל בזו:
תורה יג.jpg

המטרה - עידוד 'ההליכה עם תורות' בקרב חסידי ברסלב (מושג שיש להקדיש אשכול נפרד כדי לבאר למי שלא מכיר) מטעם ארגון העוסק בכך, מתוך אמונה שזה יכול לפעול לקיום קיבוץ חסידי ברסלב בראש השנה הקרב באומן, שכרגע לא ברור מה יהיה לרגל הקורונה...

הקונספט - החומה השבורה וציון מוהר"ן מברסלב במרכז - מעלים אסוציאציות נוסטלגיות עבור חסידי ברסלב לתקופה שלא ניתן היה להגיע לאומן עקב מסך הברזל, וזה בעקבות ספרים שיצאו לאור בנושא ומוכרים לכל דרדק בברסלב, שכריכתם מעוצבת לפי הקונספט של 'פריצת חומת לבנים'.
220.jpg הורדה.jpg

הצבעים - תכלת (רוחניות) וכתום (נועזות) והשילוב ביניהם יחד עם ההטיה של המלל כלפי מעלה נותנים תחושה של פריצת דרך רוחנית.

אשמח לשמוע את דעתכם הכנה האם העיצוב משרת את המטרה כראוי, ואם צריך - מה ניתן לשפר להבא.

אציין שהחלק התחתון של המודעה קבוע ומופיע בכל מודעות הארגון, אבל אני שדרגתי אותו מעט בהתאם לעיצוב הנוכחי.

לפני
‏‏לכידה 1.PNG
אחרי

‏‏לכידה 2.PNG

תודה מראש למגיבים!
עוד עבודות מהארכיון...

הגדה מושקעת עם 9 (!) פירושים, מעומדת ע"י מעמד העל
@חיים רכניטצר האלוף, לפרטים על עימוד ההגדה עצמה ראו כאן.

ההגדה מכילה בקרבה כאמור 9 פירושים (ע"ד: פשט, רמז, דרוש, סוד, אגדה, חשבון, חידושים ועוד),
שחוברו כולם על ידי הרב המחבר זצ"ל הי"ד.

אני הקטן עיצבתי את הגלופות, הפורזץ והשערים להגדה מיוחדת זו.

המוקאפים הינם מעשי ידי.

הדמיה כריכה הגדת בית אברהם 2.jpgהדמייה פורזץ.jpgשער-01.jpg

אשמח לשמוע את דעתכם!
תמר היא לקוחה די ותיקה שלי
שפנתה אליי כשפתחה את העסק, לפני שנתיים
כדי ליצור לוגו ושפה גרפית.

(היא הלקוחה היחידה שלי שהגיעה אליי דרך פרסום בעיתון.
מעצבים צעירים, תחסכו לכם את השטות שנקראת פרסום בעיתון. זה לא עובד בתחום שלנו.)
(אירוני ביותר, אני יודעת)

אי אז בקיץ החםםם ההוא של 2017 יצרתי לה את המיתוג שכל כך אהבתי
ומאז נשארנו עם אותו הקונספט של הנוצה והסגול, לאורך כל המודעות והפרסומים.

33.jpg

לפני כמה חודשים תמר עברה דירה לאזור חדש ומתפתח,
מה שהיה בשבילה הזדמנות טובה להתפרסם, כי אין שם היצע גדול של קוסמטיקאיות.
אבל אז הגיעה הקורונה וכל הקוסמטיקאיות הושבתו,
למגינת לב נשות ישראל :)

אז יאללה, סופסוף הגיע הזמן לחזור לפעילות!
שתינו החלטנו שנמאס מהסגול והנוצה כבר חפרה מידי
חיפשנו רעיון חדש

הצעתי לה לקחת את עמיר פרץ כפרזנטור,
לא התלהבה.
0.jpg

חיפשתי משהו שישדר נשיות, רעננות, קיציות
איכשהו נפלתי על הוקטור המקסים של האופניים
ומשם הדרך היתה קצרה למייקאובר ורוד וכיפי לכל המודעה...

קדימה - מסכות, כפפות, רעשנים, ורוצו לקוסמטיקאית שלכן :)

WhatsApp Image 2020-05-05 at 23.49.43.jpeg
שלום לכולם! שמח לשתף סוף סוף את האתר שלי :)
www.louck.co.il
-
האתר רחוק מלהיות מושלם, ובוודאי שאשמח להערות והארות מכל סוג.
(מומלץ להעיף מבט בקישורים מומלצים, אני מניח שלחלקכם יהיו שם כמה חידושים)
 תגובה אחרונה 
שלום לכולם :)
1,2,3, תיכף מתחילים!!!

השיפוט אוטוטו מתחיל
כאן
תעקבו.
זה יהיה דרמטי ומרתק!

בינתיים לכו מהר לחפש את השופטים שלנו :)

@ניהול האתר פינק אותנו
ונתן להם סימן מזהה
נראה מי מנחש.ת ראשון!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה