מרחב יצירה

מרחב ויזואלי שיתופי להשראה: קייס סטאדי, אתגרים, מאמרי דעה וחדשות
מנהל הפורום: תלמידים
אתגרים חודשיים ונספחיהם, אשכולות שיתוף יצירות, השראות ויזואליות מהעולם. מבצעים, עדכונים וחדשות.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

כמה שכיף לשתף אתכם
הפעם רוצה לשתף אתכם במס' עבודות אחרונות ומגוונות.

מי שפספס את הפעם הקודמת ששיתפתי לגבי בטאון מורשת
הם החליטו לחלקו חינם
לכן אני יכולה גם לשתף אתכם בכל העיצוב.
(צומצם ל 16 עמ'. אבל לאט לאט יגדל בעז"ה)
קיבלתי המון פידבק לגביו. ויצא לי להיתקל בו במדף בחנות בירושלים בבין הזמנים (הכי כיף להיתקל בעבודות שאת יצרת.. סוג של נחת :eek:) וקיבלתי גם דיווחים ממשפחה שראו את הבטאון במירון.. סיפוק אדיר ב"ה.
אז מצרפת קישור להורדה למי שמתעניין.
בקרבו בעזהי"ת בטאון אלול.

https://moreshet-maran.com/wp-content/uploads/2019/08/מורשת-בטאון-קל-למייל.pdf

---

עוברת ללוגו 'ערוץ מרן' - שיעורי מרן הר' עובדיה יוסף זצוק"ל להאזנה 24 שעות ביממה.
(סליחה שאני אוהבת לתמצת ואין לי כח לעלות צילומי מסך...
מוקאפ זה השקעה מספקת, לא?! ;)
הדמיה לוגו ערוץ מרן.jpg

---

המשך קמפיין 'תחנת דלק'
(קופי, @לללי האלופה. 'אוצר מילים')
הלכנו על המשך הסגנון הוקטורי
במודעות חצי אורך לעיתון (ההדמיה על הרולאפ להמחשה בלבד)
הדמיה דלק חצי אורך סדרה.jpg

כרטיסיה למילוי:
upload_2019-9-10_11-51-3.png

לאחר שההגרלה התקיימה,
מודעת זוכים: (טשטשת את שמות הזוכים)
שילוב של עיצוב וקטורי מהקמפיין הקודם
עם נגיעות לקראת השינוי החדש.
upload_2019-9-10_10-13-56.png

לאחר מכן עברנו למבצע חדש
לכב' בין הזמנים
upload_2019-9-10_10-30-58.png

---
ואחרון חביב :)
מגבית לונדון
גם מטעם משרד הפרסום 'אוצר מילים'
ממליצה בחום על @לללי לפרסום וקופי היא באמת מדהימה מכל הבחינות!!!

לוגו:
לוגו הדמיה.jpg
את שאר החומר והמיתוג של המגבית תוכלו לראות באתר שלי, כאן

תודה שהייתם איתי עד כאן :eek:
המשך יומקסים לכולם!!
שמחה לשתף במיתוג ארוע יוקרתי ומפואר שנעשה בלחץ עצום של זמן, אבל יצא ב"ה מרשים ומכובד במיוחד.

אז הכל החל לפני (תחזיקו טוב) שלוש!!! שנים.
פנה אלי לקוח וביקש כריכה מיוחדת מאוד לסט ספרים מושקע מאוד שמצריך כריכה ייחודית שתתאים ללוגו המכון.
הסקיצה הוכנה, אושרה ועבדתי על ההפרדה לארבע גלופות: זהב, כסף, תכלת ושקוע שחור
שרפי קודש עומד.jpg

* למען ההגינות אציין שאת ההדמיה כאן - הכינה הכריכיה
הלקוח אישר אבל אז הכל נתקע.
תוכן הספר לא היה גמור

בינתיים עבדנו בהפסקות גדולות על עמודי שער פרוצס מפוארים, הסכמות וכו' וכו'
ולמרות שהספר הגיע חם מהכריכה רק בראשית השבוע, אשים כאן כבר כמה תמונות שלו:
IMG_6842.jpg IMG_6844.jpg ספר פתוח.jpg

תאריך ההשקה הראשוני נקבע לסוף החורף, הוכנה הזמנה מיוחדת מאוד - הדפסתי נסיונות, גזרתי, הדבקתי וכך היו נראים הקבצים לפני הדפסה:
Untitled-1.jpg

אבל בדיוק כמשפט הידוע 'דברים טובים באים בקושי' שוב פעם עיכוב.

לפני חודש אני מקבלת הודעה אירוע השקה בעוד חודש!
הייתי בהלם, ידעתי שזה אמור להיות אירוע מיוחד מאוד עם המון עבודה שא"א להספיק בחודש ויש לי תינוק בן שבועיים :)
אבל גם אין לי אפשרות להגיד לא כי אצלי ההזמנה, החומרים מתוך הספר גם אצלי, בקיצור אין ברירה.
ננסה להספיק בחודש את המקסימום
שבוע נוסף חלף וקיבלתי את הטקסטים להזמנה ודבר ראשון העפתי אותה לדפוס
והנה התוצאה שגרפה קריאות התפעלות (מצטערת על הצילומים):
IMG_6833.jpg IMG_6835.jpg IMG_6836.jpg
מעטפה + הזמנה דו"צ ובכיס הוכנסו כמה חומרים רלוונטיים, בהזמנה כפי שהתמונות מתאמצות להראות הטבעת זהב, לקה
+ מקום לשם

אז ב"ה שלב ראשון עבר.
עכשיו צריך להתחיל להתכונן לאירוע עצמו ויש לנו עוד שבועיים וחצי בדיוק.

נפגשנו באולם, ועלי הוטלה מלאכת עיצוב ומיתוג האולם
הכנתי תוכנית מיתוג אולם שנשלחה וזכתה לאישור ואני ממתינה שלושה ימים יקרים נוספים לחומרים
אבל זהו בשעה טוב קיבלתי כל החומרים ויש אירוע ענק עוד שבועיים וממנו תמונות בלי הרבה מלל באשכול הבא
https://www.prog.co.il/threads/מיתוג-אירוע-בשבועיים-2.478526/
בהמשך לאשכול הקודם https://www.prog.co.il/threads/מיתוג-אירוע-ענק-בשבועיים.478522/
הנה תמונות מהאולם:
החצר, שהוצגו בה 8 רולאפים עם מאמרים אודות חשיבות המשנה. כאן בתמונה שניים מהם מצידי במת ההופעה
IMG_6829.jpg
קיר עם חלק מההסכמות לפרוייקט:
IMG_6828.jpg

בכניסה למבנה האולם, תוכן אודות אופן העברת המשנה מדור לדור:
IMG_6784.jpg
בין שני גרמי המדרגות, קאפות עם זכויות לימוד המשנה:
IMG_6831.jpg
בכניסה לאולם, פינה מיוחדת ובה ספינה עם מפרשים בחיתוך צורני השלמה רעיונית לעמוד הראשן בספר ובו הסבר אודות הפרוייקט. קיר הרקע ע"ג קאפות
IMG_6813.jpg
מראה כללי של האולם:
IMG_6817.jpg
דגלים בשולחנות האורך:
IMG_6805.jpg
נקודת הצגה ומכירה של הספרים:
IMG_6799.jpg
הפינה החשובה ביותר, סטים שינתנו לתורמים. קופסאות מיוחדות עם חיתוך והטבעת זהב + רולאפ שולחני:
IMG_6822.jpg
מעקה ביציאה
IMG_6786.jpg

היו עוד פינות ממותגות, תפריטים על השולחנות, שקיות מיוחדות לאירוע, אבל אין לי מהכל תמונות וגם אזל המקום באשכול

אשמח לחוו"ד והארות לפעמים הבאות

כוח"ט
https://chat.whatsapp.com/DOGea3wOB5yH3rBXAHQ6T2
קישור לקבוצה להיתעצוות בגרפיקה כל מי שמעונין....
  • תודה
Reactions: GRAFI ו-ANNA!2 //
2 תגובות
 תגובה אחרונה 
וגם כדי ש @קלרינט תכניס אותי לפורום DIP ;)

הקדמה קטנה:
בנדי- עסק שמייצר קשתות בעיצוב אישי של אסתי החמודה שעומדת מאחורי כל זה
אסתי ואני חברות מאז שהיא התחילה עם הקטלוגים, זה קטלוג חמישי במספר (2 קטלוגים כל שנה) הקטלוגים מיועדים לחנויות בעיקר, וגם קצת מופץ במיילים, אין אפשרות לקניה ישירה ממנה, מומלץ לחפש את המותג בחנויות ...
כבר קלטנו אחת את השניה, כשהיא אומרת לי שהיא רוצה משהו מפוצץ, אני מדמיינת מה היא רואה בעיני רוחה...:)
כיף לעבוד עם לקוחות כמוה, מפרגנים, נותנים יד חופשית והעיקר מפסוטים :) ב"ה.
הפעם הקונספט העיצובי היה כוכבים, הקונספט הרעיוני, יוקרתי, חדשני מאוד
הלכתי על קו קצת דיגיטלי יותר כדי לבטא את החדשנות ובכריכה כדי לקשר אותו לעסק יש אלמנטים מתוך הקשתות
קרדיט ל @שרי גולדמן על הצילום המקסים!!
עד כאן נאומי הארוך
אני אהבתי את התוצאה, ואתם?
כריכה ודפים.jpg דפים 1.jpg דפים 2.jpg כריכה.jpg
ששים שבת.PNG
(במקום לסגור קובץ, עשיתי צילומסך...)

דחוף, לשבת הזאת.
הלקוחות חמודים מאד, אבל לא מסתובבים פה למזלי, כך שאין יותר מדי מניעה להעלות את הלוגו הזה.

בריף קצרצר: לוגו לשבת התאחדות בצפת, לרגל יומולדת 60 של אחד מההורים.

אני רוצה: שיראה שבתי, מכובד, עדכני ומשפחתי.
בחרתי בפונט שלמה של פונטביט, התאים לי בול לכותרת. הפונט המשלים - בכתב יד, עגול, משפחתי וחמים.

אני לחוצה בזמן, תשפכו מה יש לכם לומר ותכוונו אותי. אין לי כוח (פיזי, פיזי!) לחשוב ולהתעמק ולנתח. תוכלו לעזור לי? :)
שלום לכולם והנה האתגר הבא
עיצוב תבנית חַזָרָתִּית (PATTERN)
עיצוב תבנית חזרתית הוא בניית מודל עיצוב על שטח מסויים, אותו ניתן להכפיל ללא הגבלה באורך וברוחב וליצור רקע עיצובי אחיד (דוגמא בהמשך) העיצוב יכול לשמש לנייר עטיפה, מפת שולחן, שקיות ממותגות ועוד ועוד.

להלן הכללים:
1. העיצוב חייב להיות חַזָרָתִּי, כלומר עם אפשרות הכפלה ללא הגבלה באורך וברוחב, עם שמירה מדוייקת על קו עיצובי אחיד.
2. יש להעלות את העבודה על ריבוע באורך ורוחב שווים (מומלץ להוסיף גם הדגמה של החזרתיות).
3. ניתן להעלות יותר מיצירה אחת, אך אין להעלות יותר מיצירה אחת בכל הודעה.
4. סיום האתגר במוצ"ש אור לא' אלול תשע"ט.
5. בחירת הזוכה תהיה ע"פ מידת היצירתיות, האומנות והדיוק שביצירה (הגשה טובה (פרזנטציות וכו') יתכן ותסייע בבחירה).
6. תגובות, הערות, פירגונים ושאר ירקות, אך ורק
בנספח.

טיפ: למיקסום הדיוק, מומלץ לבנות את המודל על רשת ריבועים (כבדוגמא המצורפת).

להלן דוגמא ליצירת תבנית על בסיס הלוגו שעיצבתי לאתגר הקודם.

הגריד:
הגריד.PNG

אחרי ההכפלה:
אחרי ההכפלה.PNG

דוגמא לשימוש:
PaperBag_180x220x80_Mockup_2.png

בהצלחה לכולם!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה