מרחב יצירה

מרחב ויזואלי שיתופי להשראה: קייס סטאדי, אתגרים, מאמרי דעה וחדשות
מנהל הפורום: תלמידים
אתגרים חודשיים ונספחיהם, אשכולות שיתוף יצירות, השראות ויזואליות מהעולם. מבצעים, עדכונים וחדשות.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בהמשך לאשכול הזה-
מודעות מקולאז'ות

משתפת בעוד מקבץ מודעות
שהמשותף בינהן הפעם
זה ויז'ואל קראייטיבי חכם ויצירתי
שבא לבטא את המסר בצורה הכי חזקה שיש

זאת תמיד השיטה המועדפת בפרסום
רק שלא תמיד קל ליצור אותה...

מקוה שתהנו..

בהצלחה.

מיכל

קראייטיביות.jpgקראייטיביות2.jpgקראייטיביות3.jpg
שבוע טוב לכולם ובשורות טובות

עשיתי הפסקה
שקצת התארכה לצערי בעקבות המצב...:(

למי שזוכר
שיתפתי בסדרה קצרה של לוגואים חכמים תוכלו לראות כאן את הפרק האחרון שהעליתי-
לוגואים חכמים חלק ג'

ועכשיו מתחשק לי דווקא לשתף בפרסומות שנעשו לאחרונה
(אולי בהמשך אחזור ללוגואים..)

אתחיל עם מודעות שמבוססות על אומנות הקולאז'
אני מאוד אוהבת להשתמש בסגנון הזה,
(כמובן כאשר הוא מתאים לעסק שמפרסם, לסגנון ולמסר)
עיצוב קולאז' נותן לי מרחב, מקום לעוף, לזרום,
להנות מחוית היצירה שמספקת את הנפש האומנית
ואני כמובן לא מפסיקה,
רק כשאני מרוצה במאה אחוז מהתוצאה:)

אז נסו גם אתם...
בהצלחה...

מיכל.

נ.ב. אשמח לשמוע מכם מה אהבתם יותר ומה פחות:)

מודעות.jpg

מודעה.jpg
מודעה2.jpg
מודעה4.jpgמודעות2.jpg
שווה לקרוא עד הסוף
תהליך מרתק ועל הדרך גם מלמד;) ^^^^^^^

אז מה יש לנו כאן היום?

בניית שפה עיצובית ליוזמה מדהימה של זוג חקלאים עם חזון,

נשמע מסקרן?
בואו נתחיל

''ירק מהדרין'' ''ובמטותא'' צמד מותגים וותיקים
המספרים סיפור של יזמות חקלאית מצליחה ב''ה,
עם התמחות מיוחדת בגידול פירות יער, אוכמניות, פטל ותות שדה.

בשיטות גידול מיוחדות בחממות, הם מגישים לציבור את הפירות המובחרים ביותר,
במחיר הטוב ביותר ובהכשר המהודר ביותר.

שומעים את הבשורה--------
מריחים אותה-----------
תותים!!!!!!

מהפכת הבריאות - הכירו את התוּתוֹמטִים שלהם!
אם אפשר לשווק שתיה קלה במכונות אוטומטיות למה שלא נעשה זאת עם המוצרים הבריאים שלנו?! תות שדה, ממתק מהטבע ישירות מהחקלאי

2.JPGo_Oo_Oo_O כשאני ראיתי לראשונה התרגשתי~)

אז אוקיי, לגדל את התותים במסירות ולהגיש
לכם אותו כמו שהוא אדום מתוק ועסיסי - עליהם,
לספק ולעצב מכונות אוטומטיות נוחות לתפעול - עליהם,
למלאות את המכונות בחבילות ממתקים מהטבע -
עליהם, זה החלק שלהם.

הרעיון מקסים!
מה בעצם התפקיד של כאן?

בשביל שכל הטוב הזה יקרה צריך מיקום נכון
ובשביל זה צריך:

בעלי מוסדות לימוד, שטיבלך בתי כנסת, כוללים, בעלי חנויות..
עם שטח פרטי מבחוץ שירצו להניח את המכונה בשטח שלהם
לתת לאנשים לטעום מהממתקים של הטבע ביום שגרתי ונעים:)

אוקי, יש אידיאלים, אבל מה עם תמורה? יש משהו?
בטח! זה הקטע הכייף בסיפור שלנו תשלום חודשי על - לא - לעשות - כלום;)

אז בעצם יש לנו קהל יעד:
בעלי מוסדות
שטיבלך
בתי כנסת
חנויות ועוד...
שירצו להניח את התותימט בשטח שלהם

בידול:
היוזמה חדשה!! וזה הכייף הגדול
פתוחה לשפות עיצוביות בלתי נגמרות

הבטחת המותג:
ללא מאמץ וללא השקעה מרוויחים בלי סיכונים!

יאלה לבניית הקונספט!!!!

אחרי מחשבה מעמיקה ואסטרטגית עומק הבנו
שבשביל לגשת לקהל יעד שלנו יש לפנות אליהם בשפה קלילה מובנת ואמינה בלי הסתבכות ובלי סיכונים

קונספט עיצובי:
כדי לגרום לצופה חיבור חשבתי שהכי ישדר את המסר זה דמותג!!!
סבא מתוק שמשדר אמינות מצד אחד ומצד שני רכות וקלילות שמלווה אותנו בבשורה החדשה,
( רק לתהליך של בניית ה''דמותג'' אפשר לכתוב פוסט שלם אבל לא אלאה אתכם )

צבעוניות:
עוצמתית רכה ועסיסית

תהנו, החיים שלנו תותים:)

פרוספקט שמסביר ללקוח את התהליך

‏‏לכידה.JPG
1.JPG
2.JPG
3.JPG

כרטיס ביקור נפתח עם הנקודות החשובות בתהליך הצבת המכונה;)

כרטיס ביקור.JPG
כל פרוייקט כזה בשבילי הוא תהליך של לידה מדהים
מ-כלום, למפה פרוסה שלימה ומובנת:) כייף גדול לשתף!

ועכשיו תורכם, ישר לתגובות:)
גם אני כמו כולם רציתי קצת לתרום למען עמ"י בזמן הקשה שבו אנו נמצאים.
לצאת מהבית לא כלכך פשוט עם שתי קטנים ותינוק בן חודשים ,עד שיום שלישי שעבר קבלתי טלפון מלקוח ותיק שלנו שיש לו הוצאה לאור של ספרים בשם "משכן מוהר"ן".
הוא סיפר לי שהוא רוצה להוציא את ספר ליקוטי מוהר"ן בגודל כיס, עם תמונה של הקמעה
של הצדיק מיבניאל- מוהרא"ש זתע"א שמסוגל לשמירה ולחלק את הספר לחיילי ישראל בחינם!!
שמחתי שנפלה הזדמנות בידי לתרום את חלקי והחלטתי גם אני להשתתף במיזם המיוחד ולתרום את עיצוב הכריכה והעימוד הספר.
הוא ביקש 2 דוגמאות:
דוגמא ראשונה
שהכריכה תהיה עם תמונה מוכנה ולהוסיף רקע יפה.
ודוגמא שניה אני יכולה לעשות ככל העולה על רוחי (מתאים לי:p).
אחרי שגמרתי את הכריכה הראשונה, חשבתי לעצמי איזה כריכה אפשר לעשות שעוד לא עשו ,החלטתי ללכת על כריכה בסגנון פוטומונטאז (שילוב של כמה תמונות ביחד לתמונה אחת גדולה) .
אחרי כמה לילות בלי שינה, הינה התוצאה לפניכם....
(לא נעשה בטכנולוגיית AI).

נ.ב
מי שרוצה לקחת חלק במיזם המיוחד הזה, או לחלק את הספר לחיילים יכול ליצור קשר עם ההוצאה לאור:
אליאל 058-6609660

הדמיה ליקוטי מוהרן כמה ספרים בייחד עם דגל.jpg
ליקוטי מוהרן לפרוג חדש.jpg
12.jpg
הדמיה ליקוטי מוהרן כחול.jpgהדמיה לליקוטי מוהרן ורוד.jpgירוק הדמיה לליקוטי מוהרן.jpg

הי לכולם,
שמחה לשתף טיפה מן הים...
אהבתם? אשמח לשמוע:)

בשורות טובות בעז"ה.

קמפיין שותפים:
קמפיין שותפים שיוצא אחת לשנה, בו אנשי בית הכנסת מתאחדים ויחד שותפים בהוצאות השותפות של המקום המדהים הזה שמלא בחסד - איך לא?! שותפות שהיא זכות!!!, כל אחד הוא שותף = ויחד כולם תורמים כמנין שותפים 836 = למען בית המדרש קאמרנא.

הלוגו: החלטנו ללכת על הלוגו הקיים המוכר לכולם שהקהל אוהב ומחובר אליו ונתנו לו טוויסט סוחף לקמפיין.
1697446513687.png

לוגו.jpg

ולכרזות:
מודעות עברית.jpgמודעות אנגלית.jpg
חוברת.jpgחוברת 2.jpg
שלטים.jpgשלט אנגלית.jpgשלט תרומה.jpg
* סטייל הפקות.

ארוע: סיום שנתי בישיבת "אהלה של תורה" בית שמש - הישיבה הכלל חסידית לצעירים מצוינים.
הלכתי על כיוון אריסטוקרטי ועשיר, כיאה לבחורי חמד שעמלו שנה שלמה ולמדו עם לסיום המרגש, "כבוד לבני מלכים".

הזמנה:
הזמנה חוץ.jpgהזמנה פנים.jpg

תעודות הוקרה:
תעודה.jpg

ומקודש לחול:
מיתוג נושא פתיחת שנה בסמינר בית ברכה, מתחילים נכון:) - מתחילים ברגל ימין בעז"ה עם המון הצלחה וסייעתא דשמיא.
המיתוג רץ לאורך החודש ובכנס פתיחת השנה, עשינו הזמנות, רולאפים, פולדר, שלטים, דפים ועוד ועוד...

הלוגו:
הלוגו מכיל בצורניותו חץ באות ח' שמוביל אותנו להצלחה בעז"ה בשנה זו ואיך לא נגמר עם חיוך בסופו.
צבעוניות - הלכנו על הצבעוניות התואמת לצבעוניות של הלוגו המוכר של הסמינר להכניס את העולות לסמינר חזק פנימה, להווי ולאווירה.
שפה עיצובית: הלכנו על הכיוון שמשדר טכנולוגיות של המחשב ומשרד הנעים לעין וכ'ו, (התואם למגמות הנלמדות) יחד עם האוירה של המפגש והכיך של ההתחלה עם פרוסת עוגה מפנקת וכוס קפה חזק ומעורר להתחלה מעולה בעז"ה.
הזמנה:

הזמנה.jpg
רולאפים.jpgשלטי חץ.jpgהדמיה..jpg
אלול.jpgדפים.jpgתג.jpg
זהו להיום:).

חורף בריא!
וחזרה לשיגרה בעז"ה במהרה
עם גאולת משיח צדקנו, אמן.
דברים - אֵ֣לֶּה הַדְּבָרִ֗ים אֲשֶׁ֨ר דִּבֶּ֤ר משֶׁה֙ אֶל־כָּל־יִשְׂרָאֵ֔ל בְּעֵ֖בֶר הַיַּרְדֵּ֑ן בַּמִּדְבָּ֡ר בָּֽעֲרָבָה֩ מ֨וֹל ס֜וּף בֵּֽין־פָּארָ֧ן וּבֵֽין־תֹּ֛פֶל וְלָבָ֥ן וַֽחֲצֵרֹ֖ת וְדִ֥י זָהָֽב
IMG_20230720_210257_768.jpg

ואתחנן - כג, וָֽאֶתְחַנַּ֖ן אֶל־ה' בָּעֵ֥ת הַהִ֖וא לֵאמֹֽר:
כד, אֲדֹנָ֣י יֱהֹוִ֗ה אַתָּ֤ה הַֽחִלּ֨וֹתָ֙ לְהַרְא֣וֹת אֶת־עַבְדְּךָ֔ אֶ֨ת־גָּדְלְךָ֔ וְאֶת־יָֽדְךָ֖ הַֽחֲזָקָ֑ה אֲשֶׁ֤ר מִי־אֵל֙ בַּשָּׁמַ֣יִם וּבָאָ֔רֶץ אֲשֶׁר־יַֽעֲשֶׂ֥ה כְמַֽעֲשֶׂ֖יךָ וְכִגְבֽוּרֹתֶֽךָ:
IMG_20230727_220915_015.jpg

עקב - ז, כִּ֚י ה' אֱלֹהֶ֔יךָ מְבִֽיאֲךָ֖ אֶל־אֶ֣רֶץ טוֹבָ֑ה אֶ֚רֶץ נַ֣חֲלֵי מָ֔יִם עֲיָנֹת֙ וּתְהֹמֹ֔ת יֹֽצְאִ֥ים בַּבִּקְעָ֖ה וּבָהָֽר:
ח, אֶ֤רֶץ חִטָּה֙ וּשְׂעֹרָ֔ה וְגֶ֥פֶן וּתְאֵנָ֖ה וְרִמּ֑וֹן אֶֽרֶץ־זֵ֥ית שֶׁ֖מֶן וּדְבָֽשׁ:
IMG_20230803_233915_997.jpg

ראה - כִּ֠י אִם־אֶל־הַמָּק֞וֹם אֲשֶׁר־יִבְחַ֨ר ה' אֱלֹֽהֵיכֶם֙ מִכָּל־שִׁבְטֵיכֶ֔ם לָשׂ֥וּם אֶת־שְׁמ֖וֹ שָׁ֑ם לְשִׁכְנ֥וֹ תִדְרְשׁ֖וּ וּבָ֥אתָ שָּֽׁמָּה
IMG_20230810_211829_425.jpg

שופטים - שֹֽׁפְטִ֣ים וְשֹֽׁטְרִ֗ים תִּתֶּן־לְךָ֙ בְּכָל־שְׁעָרֶ֔יךָ אֲשֶׁ֨ר ה' אֱלֹהֶ֛יךָ נֹתֵ֥ן לְךָ֖ לִשְׁבָטֶ֑יךָ וְשָֽׁפְט֥וּ אֶת־הָעָ֖ם מִשְׁפַּט־צֶֽדֶק
IMG_20230817_200634_315.jpg

כי תצא - לֹ֤א תִלְבַּשׁ֙ שַֽׁעַטְנֵ֔ז צֶ֥מֶר וּפִשְׁתִּ֖ים יַחְדָּֽו
IMG_20230824_170112_627.jpg

כי תבוא - ב, וְהָיָ֗ה בַּיּוֹם֘ אֲשֶׁ֣ר תַּֽעַבְר֣וּ אֶת־הַיַּרְדֵּן֒ אֶל־הָאָ֕רֶץ אֲשֶׁר־יְהֹוָ֥ה אֱלֹהֶ֖יךָ נֹתֵ֣ן לָ֑ךְ וַֽהֲקֵמֹתָ֤ לְךָ֙ אֲבָנִ֣ים גְּדֹל֔וֹת וְשַׂדְתָּ֥ אֹתָ֖ם בַּשִּֽׂיד:
ג, וְכָֽתַבְתָּ֣ עֲלֵיהֶ֗ן אֶת־כָּל־דִּבְרֵ֛י הַתּוֹרָ֥ה הַזֹּ֖את בְּעָבְרֶ֑ךָ לְמַ֡עַן אֲשֶׁר֩ תָּבֹ֨א אֶל־הָאָ֜רֶץ אֲשֶׁר־ה' אֱלֹהֶ֣יךָ | נֹתֵ֣ן לְךָ֗ אֶ֣רֶץ זָבַ֤ת חָלָב֙ וּדְבַ֔שׁ כַּֽאֲשֶׁ֥ר דִּבֶּ֛ר יְהֹוָ֥ה אֱלֹהֵֽי־אֲבֹתֶ֖יךָ לָֽךְ:
IMG_20230831_211818_046.jpg

נצבים וילך - וַיִּכְתֹּ֣ב משֶׁה֘ אֶת־הַתּוֹרָ֣ה הַזֹּאת֒ וַיִּתְּנָ֗הּ אֶל־הַכֹּֽהֲנִים֙ בְּנֵ֣י לֵוִ֔י הַנֹּ֣שְׂאִ֔ים אֶת־אֲר֖וֹן בְּרִ֣ית ה' וְאֶל־כָּל־זִקְנֵ֖י יִשְׂרָאֵֽל:
IMG_20230907_043821_905.jpg

האזינו - זְכֹר֙ יְמ֣וֹת עוֹלָ֔ם בִּ֖ינוּ שְׁנ֣וֹת דֹּֽר וָדֹ֑ר שְׁאַ֤ל אָבִ֨יךָ֙ וְיַגֵּ֔דְךָ זְקֵנֶ֖יךָ וְיֹֽאמְרוּ־לָֽךְ
IMG_20230908_052241_271.jpg

וזאת הברכה - תּוֹרָ֥ה צִוָּה־לָ֖נוּ משֶׁ֑ה מֽוֹרָשָׁ֖ה קְהִלַּ֥ת יַֽעֲקֹֽב
IMG_20230910_093311_085.jpg

חזק חזק ונתחזק
IMG_20231005_212049_118.jpg
עוד לא יצאנו מחג שמחת תורה עם שמחה עצומה שלא ניתן לשער, לצער הנוראי ביותר שעם ישראל ידע מאז השואה.
מה אפשר לכתוב על זה? מה אפשר להגיד שיתאר את האסון הנוראי הזה?
אין מילים. כל מה שאגיד יגמד את האמת.

אני מרגישה שכל מה שנשאר לנו זו התקווה, הנבואה שלמרות הכל עם ישראל ישרוד. אולי לא כולנו אבל כעם מאוחד נשרוד.

אני לא אשת תוכן שיכולה לכתוב תוכן מרגש על הנושא. אני יכולה רק לשתף בתוכן שאני יוצרת בבינה המלאכותית שעוזר ועזר לי להרגיש שלא אבדה תקוותנו.
ראיתי הרבה כרזות עם מסרים מרטיטים על ההרג והטבח הנוראיים אבל אני מרגישה מעצור שלא מאפשר לי ליצור כאלה יצירות. לא יכולה לייצר צער. אני רוצה לייצר רק תקווה שעוד יבואו ימים טובים כי הקב"ה לא שכח אותנו.

רק לפני כמה שבועות אמרנו
"אִם כְּבָנִים רַחֲמֵנוּ כְּרַחֵם אָב עַל בָּנִים. וְאִם כַּעֲבָדִים עֵינֵינוּ לְךָ תְּלוּיוֹת "
עינינו תלויות רק בו ואנחנו בניו.

אני מצרפת כמה יצירות שיצרתי בבינה מלאכותית להביע דווקא תקווה. שמתוך ההרג נצמח עם חזק יותר, עם קרוב יותר להשם.

WhatsApp Image 2023-10-08 at 17.25.45.jpegאמא-למה.jpgאתה-תרחם.jpgבעת-ההיא.jpgעוד-יאיר-השחר.jpgעוד-לא-אבדה-תקוותנו.jpgעינינו-לך-תלויות.jpgWhatsApp Image 2023-10-11 at 20.48.35.jpeg
פורום עיצוב גרפי תעשו רעש, יש לכם כלים בידיים
ליצור לעצב ולשלוח.
כמה שיותר סטיקרים, עיצובים, ושיכנועים--
תעלו לכאן, ולכל מקום!!!!
"אם אתם משמרים... אני מביא לכם נרות של ציון."
היום יום שלישי בשבת, יש לנו 3 ימים לעבוד קשה כדי שעוד ועוד ועוד יהודים יטעמו "שבעס" השבת הזאתי.
אל תשבו בשקט. צאו לדרך.

עמישראל.
הלבבות פתוחים עכשיו.
שמעתי מהרב זילברשטיין ומהרב יצחק קולדצקי שצריך להתחזק בשמירת שבת- לקבל אותה מוקדם, ללמוד את הלכותיה.
וציטט: "כי אשמרה שבת -קל ישמריני. אות היא לעולמי עד בינו וביני."
יש לנו אחים יקרים שגם אם לפעמים ליבם לא רוצה לשמוע על ענין שמירת שבת-
עכשיו הם רוצים ומוכנים לעשות הכל כדי שיחזרו הביתה הבנים לחיים טובים ולשלום.

הלב פתוח רוצה מוכן לשמוע.

ועוד משהו שראיתי כאן שכתבו שהמחבלים ימ"ש דילגו על 2 קיבוצים ששמרו בהם שבת, והיו בתוכנית.
וגם היישוב תפרח שומר שבת כמובן שנמצא שם בדרום, דולג. והיה מלא בבחורי הישיבה הקדושה ניצל מידם.
ראיתי שמישהי כתבה על אחד שהתחבא וניצל - קיבל על עצמו במחבוא לשמור שבת ולא נתפס ע"י הארורים ימ"ש

תחשבי רגע---
אולי יש רעיון למישהו איך לגרום לעוד יהודים לטעום את שמירת השבת,
ששבת בראשית תהיה שבת קדושה ומרוממת לעוד יהודים שלא מכירים אותה.
יש לך הורי לתלמידות, קרובי משפחה או מישהו להשפיע עליו? כל קול קובע!!!!!!
?????

הכנתי פה משהו בסיסי, בטוחה שתעשו דברים מדהימים
למי שאין בינתיי זמן, יכול להשתמש בזה.
מי שיכול להעלות לפרופיל, להעביר.

שבת.gif

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה