מרחב יצירה

מרחב ויזואלי שיתופי להשראה: קייס סטאדי, אתגרים, מאמרי דעה וחדשות
מנהל הפורום: תלמידים
אתגרים חודשיים ונספחיהם, אשכולות שיתוף יצירות, השראות ויזואליות מהעולם. מבצעים, עדכונים וחדשות.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

למי שלא מכיר, יש איגוד של ישיבות בין הזמנים שקוראים לו "זכנו"

הם בעצם עושים סוג של מכירה סינית ארצי, כשההכנסות הולכות לישיבות בין הזמנים.
הרעיון שלהם הוא - מכירה סינית אחת וקטלוג אחד, אבל כל אחד תורם ישירות לבית המדרש השכונתי שלו.

אחרי עשר שנים ש'זכנו' על הכביש, זכיתי השנה לעצב להם את הקטלוג ואת הקמפיין, כמו בכל דבר מהסוג הזה, היו כמה לילות לבנים וכמה שערות לבנות, רק אחרי שירד לדפוס סופי סופי, היה אפשר להתמתח, ללכת לישון ורק אז לשתף פה בפורום האלופים/ות...

משתף
כאן את הקטלוג
ולמי שזה לא נפתח, יש כאן דוגמיות
זכנו.jpgזכנו2.jpgזכנו3.jpg
זכנו4.jpgזכנו5.jpg

הקטלוג מחולק בתוך מעטפה ממותגת עם פרטי התורם והשכונה שלו

זכנו6.jpg

ולהלן הקמפיין

השפה עיצובית בנויה על העיצוב של הקטלוג, הפונט - רידינג החדש של פונטביט בשילוב אלמוני צר
את הניקוד בכותרות, הקטנתי בצורה משמעותית, בשביל לא לפגום באסתטיקה הטיפוגרפית
הויז'ואל בנוי - תמונה ברורה בודדת על גבי רקע עמוס ועמום. כמובן צבעים שמנצחים כל קמפיין, כחול תורני וצהוב זועק...

את המסרים בנינו בהתאם לתקופה, מתיחות ביטחונית, הסתלקות ר' חיים זללה"ה, הצורך בשמירה של התורה

זכנו10.jpgזכנו9.jpgזכנו8.jpgזכנו7.jpg

תודה לכם שהייתם איתי(y)

אל תשכחו לתרום להם... ואם אין עליכם מזומן, לפחות תלייקו לי...:giggle:
  • 546
  • זכיתי לעסוק בשנים האחרונות בתחום עימוד ספרים שערים וכדומה,
    בתחילת חודש אדר א' התבקשתי על ידי רב קהילה בבני ברק לעשות קמפיין התרמה (במחיר מוזל), ניסיתי, וברוך השם הקמפיין הצליח מעל ומעבר, הקמפיין לווה במודעות התרמה שמשונית ודפי התרמה, וכמובן, עם הרבה פידבק חיובי מקהל המתפללים, מצורף,

ובהמשך חודש אדר עיצבתי עלון לקהילה שעשתה הכנסת ספר תורה, עלון היה בחלקו דברי תורה ובחלקו תמונות מחיי הקהילה, בעלון כבר השתמשתי באלמנטים שרכשתי באלמנטריק, גם העלון הזה הצליח ברמה גבוהה ברוך השם, וגם פה היה פידבק גדול מציבור המתפללים, מצורף.

השבוע עם סיום בין הזמנים התבקשתי להפיק מודעות התרמה ל2 ישיבות בין הזמנים,
    ברוך השם בשתיהם יצא עיצוב מוצלח, בראשון השתמשתי עם חצי עליון שגזרתי מאלמנט של אלמנטריק עם חלק תחתון שבניתי בעצמי, והשני על טהרת האילסטרייטור, מצרף.

השבוע גיליתי את המרחב היצירתי בקהילת מעצבים גרפיים, ואמרתי בא ואשתף פרי מעשי ידי, (כיוון שמדובר בכמה דברים שונים פחות שייך לבקש ביקורת, אבל אם יש, בשמחה) יישר כח

1650968480078.jpeg
    1650992372776.jpeg

1650968602595.jpeg
    1650968647469.jpeg

1650969345939.jpeg
    אנחנו חוזרים כעת להמשך עבודה מבורכת ומלאת עשייה,
    חשבתי לתת קצת מטעמים מתקופת החורף שעברנו
    כדי "לפזר" אנרגיות השראה לכולם.

אז מה נבחר לשתף?
    פרסומות לבעלי עסקים מקומיים.

הפרסומות כוללות גם את הקופי תוצרת העצמית שלנו,
    אז למקרה ששאלתם- תדעו למי הקרדיט.

1. סדרת פרסומים לבית דפוס למתנות.
    יחד עם המעבר של בית הדפוס למקום רחב ומרכזי יותר,
    גם צבעי המיתוג שלו התרעננו והצבעוניות כעת תופסת היטבדיגיטל פרינט.jpg
    שני חצאים עמודים לגדלי עיתון
    דיגיטל פרינט חצאים.jpg

2. עונת המטפלים הרגשיים בשיאה:)

פרסום לתומך רגשי - גברים.
    פרסום מטפל רגשי.jpg
    פרסום מטפל רגשי.jpg

מטפל רגשי עם התמחות בטיפול במוזיקה
    פרסום שרון.jpg

פרסום למטפלת רגשית- נערות ונשים
    rollup michal.jpg

3. פרסום למשווקות פוראוור, המבטיחות חורף בריא:)

פרסום לערכת חורף פוראבר.jpg

4. פרסום לכנס נשים מטעם עיריית נתיבות

כנס.jpg

5. פרסומים לקורסים מקצועיים מתחומי האומנות והפיסול
    קורסים חברוני.jpg

6. פרסומת לאתר חנות לבגדי ילדים,
    עם המוטיב- Are you in?
    fly birds.jpg

בינתיים עד כאן.
    מקווה שתאהבו ותקבלו מזה השראה לעשייה עיצובית מבורכת.
    בהצלחה לכולכם:)
    בעבר העליתי שיתוף (כאן), האיור שמופיע בשיתוף השלישי "סייעתא", גרם ללקוח מסוים לחשוב בטעות שאני צייר...
    "בראדרס"
    שבעצם הגיע אלי כלקוח של "שבע" - כך שם העסק.
    חנות לממכר צ'ולנט ואוכל מוכן, הכל מאד איכותי ולא מתפשר (הגעתי לטעום...), הטשולנט כמובן טעים בהחלט והכי הכי חשוב: מוגש עם שפע בשר (לא רק למקורבים..). כמו גם סלטים ושאר ירקות מוקפדים ברמה גבוהה (חומוס פטריות - המלצת הגרפיקאי..).
    העסק ממוקם בשכונת "אחיסמך" בלוד, נכון לעכשיו ברח' שבט יהודה 7 (אאל"ט - ותודה @hershy sh על הר"ת..) - מכאן נגזר השם ה'מקורי' "שבע"!
    התגובה הראשונה שלי הייתה "חייבים להחליף". הוא קצת התקשה להפרד, מה גם שבשכונה הוא (קרי, העסק, אבל לא רק), מוכר בשם הקיים.
    לאחר זמן גם לי היה נשמע רעיון לא רע להשאר עם השם המקורי שבע, הוא גם גמיש לצרכים פרסומיים וכו'. בכל מקרה, הוחלט בסוף להחליף ל"בראדרס" (כן, היו כמה סקיצות איות..). סו"ס שני אחים עם עסק זהה.
    הייתה משאלה ספציפית מאד, על 'תשדורת' טעימה ומזמינה, התהליך לקח הרבה מאד זמן, לנסות לקלוע לטעם הרצוי, שהוא כמובן "אנין טעם"...
    לא רצינו לדחוף עוד פעם את הצ'אלמער הג'ינג'י עם הכרס הגדולה (הידוע היטב מהמיתוג המיוחד של @מוטי נאה מ"יוסל'ה מוקיר שבת" – ותודה על העזרה ב-Dip).
    הלקוח כתב לי באחת ההזדמנויות: "בתחילה לדמות העיירתית הזו היה טעם נוסטלגי, אבל חוששני שבמשך הזמן לנוסטלגיה החל להתלוות גם ארומה של טחב, לעומת הדמויות שהבאת שיש בהם משהו פרשי, מרענן ולא שגרתי". (נכון חבל שהוא לא בפורום "כתיבה מקצועית"?!).
    ניסיתי לדחוף גם משהו עם טעם קצת אמריקאי, סו"ס התרבות הזו התחילה שם (כמו גם ה"יאפצ'וק"!!).
    הצעתי לו לשים את דמותו שלו ושל אחיו, הוא העדיף לא להיות "הבובה של במבה" - כלשונו...
    איור הדמויות הראשוניות מגיע מצייר אינדונזי, שעברו גיור לחומרא, ושפצור עובי המותניים וכל היתר (ע"י הצייר האחד והיחיד @אבימי ).
    שיפורי נראות, איפור, גזרה, סלוגן ועוד - הומלצו בחום ע"י @EPaP
    ואני - על החתום... תודות לכולם!
    בוצע עם פונט כרמל, שנרכש במיוחד לפרויקט הזה ולבא אחריו.

בראדרס.jpg

ולמקומון פינקנו בכזה:

בראדרס- פרסום.jpg

"הכנסת ספר תורה" – הוא אשר נתבקשתי.
    עוד לפני סוף המשפט, עלה לי המיתוג עוצר הנשימה של @GPM שמופיע כאן:

שלחתי את הקישור ללקוח (מי אמר שלא עושים כאלו דברים?!), שאלתי אם יסכים לי גם להתפרע, כאילו הייתה לו ברירה...
    זה מה שיצא:
    בוצע עם פונט "כרמל" מבית היוצר של "סטודיו בן-אורי" (אין לו ניק פה, ממש מפסיד...)

כתוב זאת.jpg

לבושי עז
    עיצוב כריכה לספר בענייני אגדה של רבי עזריאל אויערבאך שליט"א.
    היה לי רצון מיוחד להוציא משהו מיוחד. סוף סוף תחילת עיסוקי בתחום התחיל עם עריכת כתבי השיעורים של ראש הישיבה זצ"ל בישיבה בה למדתי (כמה בעלי מקצוע התחילו במחשב של ה"אויצר"...?!), וכל שאר הדברים באו "כרוקחות וטבחיות לחכמה", כך שספר תורני הוא תמיד בעדיפות עליונה, עאכו"כ ספר כזה.
    שאיפת המו"ל הייתה לסגנון מאופק ושמרני (ובכל זאת באו אלי..), עשיתי ככל יכולתי להפיק את המיטב, מקווה שאכן עמדתי ביעד.
    המו"ל נהגו בי עין טובה, ושלחו לי ספר עם הקדשה אישית של הרב, יחס מיוחד שבד"כ "חכמי הלב" לא זוכים לה, ("בצל החכמה – בצל הכסף"...).
    הזדמנות להודות לר' @גיוון על תת-הפורום לענייני כריכות והמסתעף.
    בוצע עם פונט "פארות" ו"צלותנא".
    לבושי עז.jpg

חוברת להלכות טהרה למדריכות כלות ולנשים.
    הציפייה הייתה לעצב משהו נשי, רך ומזמין.
    על העימוד הופקד ידידי המוכשר @רבנים – שהפיק עבודה משוכללת ומושלמת עד לאחד!
    ושוב תודה ל @EPaP על ההערות והביקורת הבונה.
    בוצע עם פונט "ניצוצות" וקרוב משפחתו "פונטוב".

הלכות טהרה.jpg

זמירות שבת - לעבדך באמת
    את "לעבדך באמת" בוודאי כבר ראיתם (סיפרתי על המבוכה שהייתה לי עם הרב @נקי_כפים ?!).
    עכשיו, לרגל "הכנסת ספר תורה" (לא ההוא מהלוגו הנ"ל, אחד אחר ברכסים), מוציאים לאור "זמירות שבת" עם פנינים מאמרותיו, על עימוד הזמירות הופקד גם כאן @רבנים שיחי' – עין לא ראתה יופי מבורך כזה.
    העיצוב נעשה ברוח הסדרה (הפנים צבעוני, פורזץ שערים וגריד, סומך עליכם שתבינו את העקרון...).
    בוצע עם פונט "מסובין-דקור", ו"צלותנא" - מבית @בית אלף

זמירות שבת - רבי דב זצוק''ל - סקיצה 12.jpg

מהיכן יתגלה הסוד
    אחרון חביב: חוברת המדברת על מעלת לימוד ושינון המשנה, מבוסס על דברי רש"י בסנהדרין, שמתבטא על ידיעת משניות גם לבעלי כח הפלפול "כי מהיכן יתגלה הסוד". העיצוב לענ"ד די מתבקש.
    מאחר וזו סקיצה ראשונית, אנצל את ההזדמנות לבקש ביקורת בעניין. אשמח לכל הערה.
    בוצע עם פונט "תניא"!

מהיכן יתגלה הסוד - כריכה - סקיצה 01.1.jpg
    לכבוד ליל שישי, אשתף מגוון עבודות בעיצוב חסידי שעשיתי לאחרונה.
    אל תשכחו צלחת טשולנט וקוגל... (ומלפפון חמוץ ;) )

אז מה היה לנו?
    מעמד הנחת אבן הפינה מרומם, עם המון עבודות גרפיקה...
    מצרף דוגמית:
    הנחת.jpg

לסוכות שלחנו סדר אושפיזין, שיוכלו להזמין אותם על אף הסגר :)

469.jpg

זוכרים את קמפיין 'יתגדל' של בית ויזניץ?
    (לא, לא, לא מתרים...)
    אז, גם לי היה חלקיק ב'מצב' (מובן לכם המילה? זה בחסידית...) בגדול שהיה.
    במקביל לקמפיין של גיוס ההמונים, התקיים פרויקט ללימוד הלכות בית הכנסת כהכנה דרבא.
    אני הייתי אחראי על תעמולה לילדים.
    היה המון חומר, מצרף חלקיק, כמנהגינו...

-ונגדלך.jpg
    (1. איזה 'קו' מגיע לבית ויזניץ? 2. רוצה להרגיש בעננים?)

וזה עוד משהו שעשיתי לילדיי ויזניץ כפרס תגמול על תפילה מרוממת (לא מגלה באיזה חג :rolleyes:).

הדמיה קופסא רביעיות.jpg

ועכשיו קצת שמחות (כמובן לפי ההנחיות...)

מודעת ברכה לחתונת נכד של תורם:

הדמיה ברכה חתונה.jpg

וזה לבר מצוה בשטח פתוח:

בר מצוה-.jpg

והנה עוד משהו קטנטנן, הזמנה לקידושא רבא:
    (מקוה שנאר לכם עוד מהקוגל הירושלמי...)
    קידוש.jpg

א גוט שאבעס!

היי ערב טוב!​

ותודה ל @אריאל לוי האלוף שהציע לי להצטרף והכיר לי את הקהילה הנפלאה הזאת​

אני ליה מעצבת גרפית שמאוהבת באותיות​

ההתמחות שלי היא קליגרפיה ויש לי מס׳ פונטים שמבוססים על עבודולת ידניות שלי, מצרפת כמה עבודות שלי לדוגמא :)

אפשר למצוא את הפונטים שלי כאן: liafonts.comScreen Shot 2022-03-28 at 20.48.12.png

Screen Shot 2022-03-28 at 16.04.27.pngScreen Shot 2022-03-28 at 16.03.35.pngScreen Shot 2022-03-28 at 16.04.36.png

2DA0866F-15F9-4495-940D-42D6591F871C.jpeg
    1A2CE375-B3B2-46F0-8F47-07833F32D9D5.jpeg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה