מרחב יצירה

מרחב ויזואלי שיתופי להשראה: קייס סטאדי, אתגרים, מאמרי דעה וחדשות
מנהל הפורום: תלמידים
אתגרים חודשיים ונספחיהם, אשכולות שיתוף יצירות, השראות ויזואליות מהעולם. מבצעים, עדכונים וחדשות.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

סוף סוף שמחה להעלות כאן את הפרויקט גמר שלי בסיום קורס עיצוב גרפי.
זהו מיתוג לפרויקטור ויזם המסייע לעסקים לזוז ולהתקדם.
תודה ל
@prog, ול @ניר אהרון- מרצה שבזכותם הגעתי לתוצאה הזו
אשמח לחוות דעת של האלופים כאן בפורום :)
הדמיה לוגו משרד.jpg

ניירת משרדית:

הדמיה ניירת סופי.jpg

כרזות:
הדמיה שלוש כרזות.jpg

הדמיה ספר מותג:הדמיה ספר מותג.jpg

תמונות מההגשה:
IMG_0046.JPGIMG_3169.JPG

מצרפת את הספר מותג, למי שמעניין :)
 תגובה אחרונה 
אז זהו אחרי שנה וחצי של לימודי עיצוב גרפי
היה פרויקט גמר
מה הקשר ביני לבין עיצוב גרפי? הובי! חלום שהוגשם!
אמנם היה מאתגר מאד ללמוד בשנה מורכבת כזו ותוך כדי הקמת העסק ה"ספורטאי" מחדש
היה קשה, אבל שווה
משתפת כאן את תוצאות הפרויקט גמר
איזה כיף שיש את מי לשתף :)

קצת רקע- המיתוג לחנות אמיתית! חנות נעליים בטלז סטון
אמנם הם לא הרגישו שיש צורך במיתוג אבל שכנעתי והסכימו, קיבלו
ובעז"ה מתפרסם בקרוב.
הבריף- מיתוג שישדר איכות, אמינות ושירות וגם חדשני ועכשווי שזה האינפינטי, שזה גם מבטא- דרך, צעד, הליכה אין סופית שזה קשור ל--- נעליים
מצד שני היינו צריכים גם שיתאים לאופי העממי של היישוב
ובעלי החנות רצו שיראה קשור גם לנעליים אז הוספתי את קצוות השרוכים
והנה התוצאה:

הלוגו הקודם
1626370191607.png

הלוגו החדש
1626370138295.png
תמונה מהתערוכה
1626370088212.png

הדרך אל המיתוג: (מתוך הספר מותג)
1626370254610.png
ניירת משרדית
1626370300187.png

המודעה (שתתפרסם) בעיתון המקומי עם מבצע תחרות ציורים מהסממליל...
1626370380303.png

מדבקה למי שקונה :)
1626370424956.png

הדמיית ספר מותג
1626370486544.png

אי אפשר בלי מוקאפ...
1626370575115.png

מעל במה זו אני חייבת להודות לבית פרוג
על הקורס המושקע והמקצועי
הליווי והתמיכה
והכל...!
תודה לבית פרוג
לנחמי מכון לאיפור מקצועי וקוסמטי אוהבת טיפוח ויופי, ונהנית לעבוד עם אנשים.
אצל נחמי תוכלו למצוא איפורי כלות ערב וקוסמטי עם דיוק והבנה בתחום והתייחסות לרצון הלקוחה עד לפרטים הקטנים
הייחודיות שלה להוציא כל אחת עם הלוק שהכי מתאים לה ומדגיש את היופי הקיים בה בלי להראות ‘בובה מצוירת’
העסק הוקם מתוך רצון להביא בשורה לעולם היופי מאפיינים:
יוקרה |איכות |אמינות |רוגע |חדשנות |מקצועיות |מומחיות | גימורים | השקעה בפרטים הקטנים

לוגו 1

מיתוג-4 copy.jpg
2.jpg

מאפייני הלוגו
לוגו טרנדי, מקצועי ומכובד בלוגו מופיע שם המותג ‘HIrshman Nechami בפונט רשמי, יוקרתי,
בנוכחות מכובדת המשדרת אווירה מקצועית מאוד
צורניות:
בלוגו כעין סמל המורכות מהאותיות NH היוצרות תחושה של מותג מקצועי
כאשר האות H מופיעה עם נקודות קטנות המסמלות את עולם האיפור
צבעוניות:
צבע אפור כהה נטרלי וצבע אפרסק משדר יוקרה ואיכות
לוגו זה מביע את הערכים:
יחס אישי | מקצועיות | אמינות | השקעה בפרטים הקטנים

לוגו 2

מיתוג-8 copy.JPG
1.JPG

מאפייני הלוגו
לוגו מנימליסטי מקצועי ומכובד בלוגו שם המותג בעברית באותיות עבות בעל נוכחות
צורניות:
בלוגו אייקון של ‘גבה’ המשתלב בתוך האותיות מסמל את תחום היופי והקוסמטי
צבעוניות:
צבע הרקע הוא צבע אפרסק חי מזכיר גם את צבע עור הפנים
צבע הפונט הוא לבן משדר קונטרסטיות ויוקרה
האיקון והסלוגן בצבע אפור כהה משדר מקצועיות רצינות ואמינות

לוגו זה מביע את הערכים: שרותיות | איכות | דיוק | השקעה בפרטים הקטנים

לוגו 3
מיתוג-12 copy.JPG
3.jpg

מאפייני הלוגו
לוגוטייפ מודרני, מינימליסטי וטרנדי. בלוגו מופיע שם המותג 'נחמי’ באנגלית באותיות דקיקות ומחוברות
כאשר האות a חתוכה וחצי ממנה מופיע כעין ‘חיוך’-משדר את רעיון היופי והאסתטי האותיות המחוברות הופך את הלוגו לזכיר ומבדיל יותר צבעוניות:
צבע הבסיס הוא ורוד (פוקסיה) - מעניק חיות, גיוון וחדשנות
צבע הפונט הוא לבן נותן תחושת איזון ואמינות האיקון והסלוגן מופיעים בצבע בורדו מעניק תחושה של איכות ויוקרה

לוגו זה מביע את הערכים: יוקרה | אחריות | דיוק | אמינות

לוגו 4

מיתוג-16 copy.JPG
4.JPG

מאפייני הלוגו
לוגו מינימליסטי, ישר, מדוייק ומאוזן.
בלוגו מופיע שם המותג 'נחמי’ באותיות דקיקות ומינימליסטיות סגנון הלוגו האות E קטועה ובתוכה מופיע אייקון
נראה מצד אחד כעין קישקוש צבע ומצד שני כעין גבה המזכיר את עולם האיפור והקוסמטיקה
צבעוניות:
צבע הבסיס הוא ירוק בהיר משדר רוגע, שלווה צבע הפונט אפור ולבן, מעניק איזון, אמינות,

לוגו זה מביע את הערכים: מקצועיות | אחריות | דיוק | אמינות

נחמי בחרה בלוגו מס' 3
(נשמח לחו''ד):)

לוגו 1-1 copy.jpg
כהמשך לשיתוף הזה או אולי לא כהמשך, אלא בהקדשת יריעה (אשכול בלע''ז) בפני עצמה, אני שמח לשתף אתכם בעיצוב ספר יחודי, עם דרישות ממש לא קונבנציונליות.
העבודה דרשה ממני חשיבה מחוץ לקופסא בצורה יוצאת מן הכלל, ותמרון במינון גבוה, בין קודש ל... קודש, בין שמרני בניחוח עתיק כבד - לעדכני בניחוח חדיש ואומנותי...

בל נקדים את המאוחר ונתחיל מראשית הדברים:
לפני תקופה, פנה אלי לקוח לצורך עיצוב ספר.
תוך כדי השיחה הוא מסביר לי שמדובר בספר תולדות (ביוגרפיה) על אחד מגדולי החסידות וכו', משכך, אמרתי לו שלספר ביוגרפיה מעצבים בד''כ כריכת פרוצס (- כלומר צבעוני ולא בעלת גלופות צבעים אחידים), ב'גיוון' פחות מתעסקים בסגנון הזה, וכבר כמעט שהפניתי אותו הלאה...

הלקוח שהגיע אחרי שיעורי בית גילה הבנה בענין, ואמר לי שהוא יודע שזה המקובל, אבל עם זאת החליט שהוא רוצה לזה כריכת גלופות. ועם החלטה זו באה שורה של דרישות, באמת שלא יהיה סגנון עיצוב כבד כפי שעושים לספרי קודש, אלא עם מאפיינים של כריכת פרוצס עד כמה שאפשרי בגלופות, אך מצד שני שישאר חסידי יוקרתי ו'גיווני'.

בנוסף לכך, הוא בקש אם אפשר להוסיף תמונה משער הספר הישן בכריכה, הסברתי לו שתמונות על גלופות פחות הולך... ובשביל זה יש פורזץ ונדאג להכניס הכל לפורזץ בצורה יפה.

קיצער הרבה דרישות...
מה שאומר שהעבודה הזו הולכת ל-א-ת-ג-ר אותי כהלכה.
האמת אומר, די חששתי מזה...
אך כאוהב אתגרים הסכמתי לקחת על עצמי את הפרויקט, ושקעתי בעבודה.

שרבטתי "כיוון" מסוים שהיה לי בראש, ושלחתי ללקוח. הלקוח למזלי דווקא נהנה מהכיוון, ונתן אור ירוק להתקדם.

הנה לכם השרבוט הראשוני:
image (25).png

לאחר קבלת האור הירוק על הכיוון, התחלתי לעצב את הכריכה, אך מהר מאוד הבנתי שחסר כאן משהו ייחודי.

ואז, ברגע של השראה, הצעתי ללקוח להוסיף גלופה לצבע אדום!
הלקוח אישר, ואני יצאתי לדרך.

בתחילה נטיתי לכיוון פונט 'ציפורן' לשם הספר
כדי שישווה מראה פחות כבד של כריכת גלופות

וזו היתה הסקיצה הראשונה:
סקיצה.jpg

הלקוח טען שיש מדי הרבה מהאדום, האש גם היה מגושם מדי, החלטנו א''כ שחייבים לעדן אותו...
כמו"כ הפריע לי נורא בעין, שבינות לאותיות שם הספר מבצבץ הקו זהב.

ניסיתי להתחכם,
ושלחתי סקיצה נוספת:
image (26).png

הלקוח לא אהב את הסיומות המתעגלות של הקווים, ביקש להחזיר את הקו ליושנה...
כמו"כ החליט ללכת על פונט 'דבש'.

ביצעתי את השינויים הנדרשים לטשנו ופינשנו, והנה לפניכם הכריכה בגירסתה האחרונה והסופית.
הקפדתי בעיצוב זה, על חיבור ויזואלי בין החזית לשדרה מה שפחות אופייני לספר קודש, כמו"כ מקמתי את העיטורים שלא בצורה סימטרית וממורכזת.

כריכה:
הדמייה כריכה.jpg

כעת עברנו לעיצוב הפורזץ, כמה שעיצוב הכריכה הרתיע אותי בהתחלה, כך גם עיצוב הפורזץ.
קבלתי תיקייה עם תמונות ולכל תמונה כיתוב,
איך בדיוק מעצבים משהו יפה ונקי מזה??

התחלתי להזיז אלמנטים לפה ולשם, ובס''ד בסוף יצא משהו... או אולי יותר ממשהו... תגידו אתם...

ניתן לראות את הרקע (בחלש) עשוי מהכת"י של ה'אמרי יוסף'.

פורזץ:
פורזץ הדמייה.jpg

ונעבור לשערים,

שער מגן:
שער מגן.jpg

שער ראשי:
שער.jpg

שער פנימי:
שער פנימי.jpg

לאחר סיום העבודה הלקוח שראה כי טוב, החליט להוסיף גם גריד תואם לכל הספר...

גריד:
הדמייה גריד.jpg

זוהי איפוא גלגולה של כריכה
היה מאתגר אך מחשל מאד להבא

מקוה מאוד שנהנתם!

שלכם
שִׁיעֶ'ה

ואוו שנים שלא שיתפתי... עומס לא נורמאלי
אבל כולם פה מעלים דברים מאלפים ומקבלים הרבה מחמאות - הייתי חייבת לפנות זמן
נתחיל בשיתוף בקטנה, התחלתי אתמול וסיימתי אתמול
מיתוג לנופש המשפחתי שלנו, איך אפשר לסרב כשסבתא מבקשת :)
מה שדחף אותי היה המיתוג המהמהם של
@יעל זפרני

אז יאלה תהנו, תפרגנו, תאירו ותעירו כמה שאתם רוצים...

המודעה הענקית שתהיה בכניסה

שלט כניסה.jpg

כל אחד מחכה לו תוכניה, מגרה?

הדמיה תוכניה.jpg

ואיך ידעו מי בכל חדר?

הדמיה דלתות.png

לכל הילדות יהיו צמידים על היד-

צמידים 1.jpg

צמידים.jpg
ניראה לכם שהבנים יוותרו? מדבקות לחולצה...

מדבקות להכל.jpg

זהו לבנתיים, אם יהיה שווה נעלה בקרוב שיתוף נוסף :rolleyes:
  • 993K
  • בסייעתא דשמיא גדולה, סיימתי ביום רביעי האחרון קורס עיצוב גרפי במכללת פרוג
    לא יודעת מאיפה להתחיל להביע את החוויה שעברתי כל ה - 18 חודשים שחלפו, ומהר!
    זה התחיל כך, התלבטתי אם להירשם לקורס עיצוב גרפי אי אז בעולם שלפני הקורונה, ואפילו באתי לכמה שיעורים לנסות.
    האמת שממש התלהבתי ורציתי להמשיך, האווירה הרצינית, ההשקעה מצד פרוג והעטיפה הלימודית המצוינת הייתה מורגשת מיד! (לא היה לי שמץ של מושג בעיצוב גרפי או בתוכנות הגרפיקה בכלל לפני כן, אז התקשיתי להחליט, והביקור בפרוג עזר לי להחליט לעשות את הצעד)
    ואז הגיעה הקורונה, ואיתה הבלתי נודע... הכל הוקפא עד לאחר חג הפסח, וגם כל חלומותי נגנזו.
    אחרי תקופה החל המיזם המבורך של פרוג ללימודי קורסים בזום וכך המשכתי את לימודי מהבית (זאת הייתה ברכה מכל הבחינות! ממליצה לכל אחד שקשה לו להגיע ללמידה פרונטלית, להרשם ללמידה מרחוק, יש בפורמט הלמידה הזה מלא יתרונות)
    הלימודים הפכו ליותר אינטנסיביים ורציניים, שני מפגשים בשבוע, פרויקטים ומשימות בזו אחר זו, תוך ליווי צמוד של סגל המרצים המובחר שקיבלנו. וכל זאת במקביל לכל מאורעות התקופה, ילדים בבית, סגרים, קשיים כאלה ואחרים, ההיענות מצד הנהלת פרוג לכל תקלה בעיה או קושי הייתה מדהימה!!!
    אז צלחתי פרויקט אחרי פרויקט, מאריזות מוצרים באילוסטרייטור ופורטרייטים אישים בפוטושופ שהיו חביבים עד בינוניים בהתחשב בכמות הזמן שעמדה לרשותי, עבור לאינדיזיין - לסיום הקורס ערכתי עימדתי ועיצבתי ספר מתכונים עליתי שלב והשתדרגתי, משם לקורסים מדהימים בעיצוב וטיפוגרפיה, העמקה בנושאים של קומפוזיציה, צורה וצבע ועוד. קיבלנו אתגרים חוויתיים ברמה גבוהה כדי ללטש את הרמה העיצובית ולהבין את חוקי העיצוב והטיפוגרפיה.
    אח"כ עשינו מעבר חד לעולם הדיגיטלי, קיבלנו בקורס טעימה באנימייט (כזו טעימה שממנה הנפשתי גיפים לאתרי חדשות. פשוט WOW)
    הכרנו סביבת וורדפרס ואלמנטור עיצבתי אתרים אמיתיים, וההתלהבות והאתגר האין-סופי הלכה וגדלה
    קיבלנו קורס מיוחד לעיצוב כריכות וגלופות, והבאה לדפוס (וואו כמה שהנושא הזה קריטי וחשוב למעצבים גרפיים!)
    גולת הכותרת הייתה החוויה האחרונה שבשרשרת, עברנו כקבוצה הכוונה ועזרה מיוחדת בתהליך של מיתוג עסק, כל אחת בחרה עסק אמיתי אותו רצתה או מצאה לנכון למתג, הגדרנו זהות למותג, עיצבנו לוגו, ניירת משרדית מוצרי קד"מ וכל מה שהלקוח ביקש (אפילו אתרים) וכמובן הדפסנו ספרי מותג מדהימים!!!
    אז תודה לכל העוסקים בעניין, הנהלת פרוג, והמרצים הטובים שאיתם עברנו את התהליך המדהים!!!
    ובמיוחד כל חברות הקבוצה המיוחדת הזו!!!

והנה טעימה מהתוצרים שלי :D
    תמונה מההגשות ביום רביעי בפרוג ירושלים:
    לאה לבקוביץ.JPG

טעימות קטנות מתיק העבודות שלי:
    1626393764205.png
    1626393890843.png
    1626393930645.png
    1626393991387.png
    1626394029761.png
    1626394102443.png
    1626394148938.png
    1626394184150.png
    1626394259702.png
    1626394828501.png
    1626394343941.png
    1626394406203.png

1626394454097.png
    1626394777594.png
    1626395246964.png
    1626394863993.png
    1626394897537.png
    1626394925808.png
    1626394953996.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה