מרחב יצירה

מרחב ויזואלי שיתופי להשראה: קייס סטאדי, אתגרים, מאמרי דעה וחדשות
מנהל הפורום: תלמידים
אתגרים חודשיים ונספחיהם, אשכולות שיתוף יצירות, השראות ויזואליות מהעולם. מבצעים, עדכונים וחדשות.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אז ככה זה נראה ...
האמת? שקצת קשה להיות מופתעים מחלאקה בכ"ז זה דבר שקורה אחרי 3 שנים...
אבל במקרה הזו יש נסיבות מקלות-והן איך לא? הקורונה:rolleyes:
בעיקרון תוכנן ארוע במירון עם המשפחה
אבל בגלל הסגר הצפוי החגיגה הומרה למסיבה משפחתית
בהתראה קצרה במיוחד
כך שלא היה לי כ"כ הרבה זמן להתקשקש:(
אבל עדין מיתוג זה הנישה האהובה עלי
ואתגרים עוד יותר
אז הפשלתי שרולים וניגשתי למלאכה
קודם כל
השראות
1600206683117.png
1600206722377.png
הצבעים הנבחרים(צבעי חלאקה אולמטיבים....)
1600206938078.png
אז התחלתי בשלטים לקאפקאיס,
ניסית המון גרסאות שום דבר לא ישב טוב
מתוך כל הניסיונות לאט לאט התגבש לו מעין לוגו-

1600207017242.png
ואז נזכרתי ש...אופס!
בשביל מה יש פטרן באילוס?
ישר צירפתי גם אותו לחגיגה
ותראו איזה יופי מה שיצא....
1600207077302.png
מוקאפ
1600207118978.png
המשכתי למיתוג שקיות
מסתבר שכשיש שפה מגובשת
אז הכל זורם הרבה יותר טוב...
זה העיצוב הנבחר לשקית
1600207190680.png
ובמוקאפ-
1600207218218.png
עד כאן להיום!
מקוה שאהבתם!
ובאותה הזדמנות רוצה לאחל לכם שנה טובה,שמחה ובריאה!
עם מלאאא מזומנים בכיס,תוצרים יפים ולקוחות מרוצים:p:p:p
מוכרחה לשתף בתהליך מיוחד שעברתי במהלך הכנת הפרויקט, היו איתי.
את אותה הגברת, קרי ספר מתכונים, בשינוי האדרת, זאת אומרת בעיצוב שלי התבקשתי לעשות במסגרת פרויקט הגמר באינדיזיין עם המורה הדגול
@Boaz sharon
ניגשתי למלאכת איסוף המתכונים, חיפוש התמונות, עיצוב, עימוד, בחירת פונטים (על הדרך התאגדה קבוצת רכישה מדהימה... ;) ) ועוד ועוד.
אחרי שבועות של עבודה ההתרגשות היתה בשיאה עת עמדתי לשלוח לדפוס.
באותו בוקר בו תכננתי לסגור את הספר לקובץ המיועד להדפסה, קרס באחת כונן המחשב, ככה בלי להראות סימני גסיסה, פשוט אבדתי את זה!
מרוב הלם עדכנתי את המורה שאני עושה הכל מחדש, בהרצה של יומיים כדי להספיק לעלות על הרכבת ולהרוויח את המחיר של הקבוצה שמדפיסה יחד.
אחרי שבוע עדיין זחלתי באיסוף החומר, תבינו, אפילו המתכונים שהיו בוורד נמחקו, לכו תעשו הכל מחדש, בשבילי זה היה סוג של נפילה...
השלמתי עם זה שאדפיס עצמאית והשתוקקתי לסמן וי על המטלה הזו, אך לא היה מה שיניע אותי להתקדם.
בשלב הזה הבנתי שאני זקוקה לאנרגיה כדי לפנות מזמני עבור הכנת פרויקט חדש, וידעתי שספר מתכונים אני כבר לא אעשה שוב.
ואז קרה משהו שיכנס לתוך ההגדרה "הדפקט שנהפך לאפקט" מינוח שהומצא על ידי (עוד מישהי משתמשת בו?:)) שמציין את יצירת המופת שהתפתחה דווקא ממקום של כישלון.
אקיצר, נזכרתי שחובבת אומנות אנוכי ומעבירה סדנאות אומנות שבועיות ודי במחשבה על כך כדי למלא את מאגרי האנרגיה המרוקנים שלי בפול גז.
ממחשבה למעשה, קיבלתי אישור לספר החדש (לא ספר מתכונים, יש!! ;))
והתחלתי להריץ., וואוו, לא יודעת איך עשיתי את זה... ראו בעצמכם:
הכנת עיסת נייר ביתית ופיסול יצירות.
צילום השלבים אחד לאחד תוך ניסיון ליצור סטודיו ביתי (לא לשכוח לשטוף ידיים כדי לא ללכלך את המצלמה)
1.jpg

צריבת התמונות ותיקוני צבע בפוטושופ
2.jpg

ואם לא פרשתם עד כה, אגלה לכם מה התוצר הסופי שהתחיל בבלון תמים.
כדור פורח אמיתי!!!
3.jpg

עיסת הנייר המפונקת צריכה שבוע של שינה כדי להתייבש, אני מחכה שבוע וזה הזמן להתחיל לעמד את הספר, ולכתוב הוראות ברורות.
בהמשך, לאחר הייבוש, אוסיף תמונות נוספות שאצלם ואוכל לסגור לדפוס.
הכל נעשה כ"כ מהר, והלא יאמן קרה. תוך שבוע וחצי עמד הספר מוכן לדפוס.
4.jpg

מבט לגב הכריכה
5.jpg

ואם אתם עדיין כאן, אפנק אתכם בכמה דפים מהספר.
שימו לב, הכל מחומרים הזמינים בבית.
6.jpg7.jpg

ושיתוף אישי, הילדים שלי כ"כ נהנו ליצור ביחד ששאלו מתי יהיה עוד פרוייקט :eek::(:eek:
הנה היצירות, מדהים!!
8.jpg9.jpg10.jpg

תודה שהייתם איתי,
תודה ל @prog על אינספור דברים
ותודה לבורא העולם שבלעדיו אינני.
זוכרים את זה: Lunch Boxes ~ מיתוג ועיצוב תוויות.
אז הנה מוצר נוסף מבית cottage plastic שנתבקשתי למתג,

cereal container:
מדובר בקופסאות לאחסון מזון, ואם נדייק מיכל לאחסון מזון.
1599595028771.png

הלוגו:
כמה שהוא פשוט לקח לי המון זמן להגיע אליו במיוחד לקליק מעל :)
1599595230347.png

התווית למוצר:
1599596609168.png 1599596644251.png 1599596688805.png 1599596712693.png

וזהו :)
עד כאן בינתיים,
הצלחות לכוללללללם.
אחת הלקוחות הסופר נחמדות שלי,
שירה נוימן, נותנת שירותי פאנות, תסרוקות ואיפור כלות וערב,
שהעליתי בעבר פרסום שלה
כאן וכאן

פנתה אלי בבקשה למתג מחדש. אבל תעשי לי עיצוב מינימליסטי כמו שאני אוהבת. כן? בטח שכן!! היינו בדעה שווה.

במיתוג עסק הנותן שירות בתחומי היופי לציבור החרדי יש להשתמש באלמנטים המקובלים בציבור.
האתגר שלי ביצירת הלוגו היה לשלב שני תחומים תחת מעטפת אחת של שירותי Beauty ללוגו מינימליסטי שיתקבל בציבור.

ראשית, ציירתי בעיפרון כל דבר שעלה בדמיוני, כמובן גם פתחתי אתרי תמונות בחיפוש אחר לוגואים מתאימים שמהם שאבתי השראות. (גילוי נאות, על שלב העיפרון לא יכולה לדלג. זה בייסיק אצלי)
IMG_20200830_020027.jpgIMG_20200830_020136.jpg

והנה הסקיצות הראשונות על המחשב
מנסה להסביר, כרגע רק לעצמי בלי לשתף את הלקוחה, מה נראה טוב ומה פחות.
1. הלוגו הראשון מורכב מאותיות השם שלה ומשולב בו מראה של שיער, ממש אהבתי. הריסים - לא יבואו בטוב בציבור החרדי.
2 ו3. האות S נראית לי כמו ברבור שמותח את הצואר. לוגו ילדותי מעט.
4. כתם של מייקאפ ושיער. לוגו מינימליסטי. מוצלח מאוד בעיני.
5 ו6. חמוד רק שכתם המייקאפ הצבעוני נראה טוב יותר ב 4
לוגו-01.jpg
בינתיים הלקוחה הביאה סלוגן (לגמרי שלה)
ערכתי את השינויים הנצרכים
ויצאתי לדרך עם ספר סקיצות ללקוחה

קבלו את הלוגו הנבחר:
1.jpg
שלום לכל אלופי פרוג,
נהנית תמיד להחכים וללמוד מהשיתופים המעולים, שמחה לשתף בעצמי מיתוג טרי ומיוחד.

הלקוח: קרן קנין שמועה. (השם נבחר על ידו מראש).
קהל היעד: בחורי ישיבה גדולה.
סוג הפעילות: דאגה לכל מה שקשור להבאת חידושי התורה לדפוס, החל מהקלדה, עבור דרך עריכה וכלה בעימוד והבאה לדפוס. כל מה שנשאר לבחורי הישיבה לעשות, זה רק לשבת ולכתוב, לכל השאר - תדאג הקרן. כחלק מהפעילות יוצבו בישיבה שתי תיבות, באחת מניחים את כתבי היד, ולמחרת מקבלים אותם חזרה מוקלדים בתיבה הסמוכה.
הדרישות: שיראה מכובד ועדכני.

כמובן שלא מדלגים על שלב השירבוטים הידניים:
שירבוטים ידניים.PNG

נסיתי לשלב אלמנט של כתיבה יחד עם ספר בלוגו כדי להמחיש את הקשר הישיר שביניהם, חשבתי על כיוון של ראש עט ציפורן שיוצר גם צורה של ספר, אלא שבמקרה ממש נכנסתי לקהילת המעמדים כאן בפרוג, ונזדמן לי בס"ד לראות את הלוגו של @טייפסעטער שקדם והשתמש ברעיון.

למעשה אלו הדוגמאות שנשלחו ללקוח שיבחר:
אופציות ללקוח.PNG

אני התחברתי ללוגו הראשון, יש בו גם עט ציפורן גם ספר, וחדי העין יראו גם חץ שמסמל חתירה למטרה.
לשמחתי, זה גם מה שהלקוח אהב.

התמקדנו בו, קצת שיפוצים פה שם, ישורים וכו' וזה מה שיצא:
לוגו קנין שמועה.PNG
ובהדמיה:
הדמיה לוגו.PNG

וזה הבלאנק:
בלאנק קנין שמועה.PNG

אשמח לשמוע את תגובותיכם, וגם את הערותיכם (אם יש).

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה