מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

פווו... סוף סוף זה קורה
בשעה טובה ומוצלחת
הודו לה' כי טוב!
אני יכולה לשתף אתכם
באתר החדש שלי :eek:

אשמח לשמוע חו"ד מכם
כל הערה תתקבל בברכה :)

בהזדמנות זו
אומר תודה רבה רבה
ל
@סטודיו פלאש המדהימה!
שהנפישה לי את הפתיח.
היה ממש כיף לעבוד איתך :)

תודה רבה רבה לאלו שענו על הסקר
ובעצם בזכותכם החלטתי ללכת על זה.. :)

אגב, תודה רבה לאלו שראו את האתר לפני.
היה כיף לשתף.. ולשמוע את דעתכם :eek:

אז קדימה:
הנה הקישור
https://www.studio-grafix.com/
בינתיים האתר פתוח בנטפרי, מקווה שגם בשאר החסימות.
אם לא, אשמח לעדכון/בקשת פתיחה.
שלום,
בטעות בהדפסה של ספר נשמטו דפים (נושא שלם עם שער ודפים שייכים לו)
כעת רוצים להוסיף את הדפים המושמטים (לא אני זאת שכתבתי, יש לי רק את הקובץ בפי.די.אף) בחוברת נפרדת ולרשום על העמוד הראשון - שזה השלמה של העמודים החסרים.
העניין הוא שהעמוד הראשון הוא בעצם שער לנושא - והשער הוא בעצם מסגרת עם כיתוב בפנים, והמסגרת ממורכזת באמצע.
לאחר שאני מוסיפה את המילים בפוטו שופ וסוגרת חזרה בפי.די.אף - נראה לי הדף רק המסגרת סביב ולא הרקע הלבן שהיה סביב המסגרת
שאני מוסיפה את הדף הזה דרך פי.די.אף נראה השער - רק המסגרת בגודל דף לכאורה יותר קטן ואח''כ מופיעים שאר הדפים בגודל המקורי של הספר.
הבעיה שאני מפחדת איך כרגע יצא הדף הראשון - המסגרת.
האם המסגרת תתפרס על כל הדף (ואז זה יהיה שונה מכל השערים האחרים של הספר), או באופן אוטומטי בזמן ההדפסה הכיתוב יגיע באמצע ויהיה אוטמט מסגרת לבן סביב.

הערה: כאשר פותחים קובץ עם מלל בפוטו שופ ורוצים לעשות שינוי כל שהוא על הדף - הדף נפתח בגודל של הכיתוב ללא המסגרת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה