מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בטח כולכם מכירים את התופעה של לקוחות החייבים סכומי כסף קטנים או בינוניים ו'שוכחים' לשלם, או ש'כרגע אין להם', או ש'יש להם בעיה עם החשבון', או ש'יש להם עדיין עוד עבודות' וכו' וכו' כל אחד כיד התירוצים הטובה עליו, ומה שקורה לפעמים שמגוון לקוחות חייב לכם סכום כסף נכבד, אך לא נעים להתקשר לטרטר ללקוח, או שאין לכם זמן לעשות עבודת מזכירות.
הבעיה הנ"ל הטרידה אותי במשך שנים, עד שיום אחד 'נפל לי האסימון', להתפלל! התפללתי, וה' עזר.
התחלתי לחשוב שאם היתה לי אפשרות של סליקה בכרטיסי אשראי זה היה מועיל מאד, מאחר והלקוח יכול לתת את הפרטים בטלפון, ואני מבצעת מיידית את הגבייה.
חיפשתי חברה שסולקת אשראי בזול, ומצאתי חברה בשם 'משולם - פתרונות תשלום' כתובת
http://www.meshulam.biz/ התרשמתי שמדובר בחברה אמינה, והמחירים שלהם יחסית ממש זולים, התחברתי אליהם, ו... הבלתי יאומן התרחש, הלקוחות פשוט התחילו לשלם.
אז אני מציעה לכל מי שרוצה להתחיל ליהנות משקט בראש, לפרגן את זה לעצמו...

יתרון נוסף יש בגבייה בכרטיס אשראי, האפשרות לחלק אוטומטית לתשלומים, על מנת להקל על הלקוח. בחברה הנ"ל ניתן לחלק לעד 12 תשלומים ללא עמלה נוספת.
לדוגמא מגיע אליכם לקוח שפותח עסק חדש, אתם מציעים לו חבילת מיתוג רחבה בעלות של 2400 ₪, הוא נבהל מהמחיר ויורד מהרעיון מיד, למרות שהוא מבין את הצורך שלו בזה. אך אם מאפשרים לו לחלק את התשלום ל-12 תשלומים בכרטיס אשראי, זה נהיה בשבילו מעשי לגמרי (בס"ה 200 ₪ לחודש) והוא נענה להצעה.

נ.ב. לאלו שמתעניינים בנושא ברצינות, להלן קצת פרטים:
עלות הקמת מסוף חד פעמי בחברה הנ"ל הוא 92 ₪ כולל מע"מ, לאחר מכן מקבלים שם משתמש וסיסמא לדף סליקה אינטרנטי, שם ממלאים את פרטי האשראי של הלקוח ומחייבים במקום, ניתן להגדיר במקום אוטומטית כמה תשלומים אתם רוצים. התשלום מועבר לחשבון הבנק פעם בחודש ב-10 לחודש.
בדף הנ"ל ניתן גם לצפות בהיסטוריית החיובים, וכמה אמור להכנס לחשבון בהעברה הקרובה.
העמלה היא 1.4% בלבד לפני מע"מ, ללא כל תשלום חודשי נוסף וללא שום התחייבות לסכום מינימום.
ניתן להצטרף למסלול שמכניסים את הכסף לחשבון פעם בשבוע, בעמלה של 1.9% לפני מע"מ.
פרטים נוספים ניתן לראות בכתובת הנ"ל, או בטל' החברה *3144
בברכה

גילוי נאות: אין לי מניות בחברה הנ"ל ;)
התקשר אלי לקוח שכבר שנתיים אני לא מתעסקת איתו, ב"ה, ובפיו בקשה: "נסגר לי הגי'מייל והחלפתי מחשב, כל החומר שעשית לי נמחק, את בטח לא מוחקת, זה ברור, לא מוחקים כאלה דברים. אם את יכולה לשלוח לי את כל הקבצים שעשית לי. בטח את זוכרת גם שעשית לי לוגו שלא סיימנו אותו ושילמתי לך את המחיר המלא עליו."
עניתי לו שהחומר כבר לא קיים במחשב, אני יצטרך לחפש בגיבויים שלי, ולא בטוח שזה קיים שם.
הוא סיים את השיחה שישלח לי את המייל החדש שלו ואני ישיב לשם את כל הקבצים.
השאלה היא אם אני בכלל צריכה לתת לו את החומר, וגם אם כן, כל שינוי אמור להיות כרוך בתוספת של תשלום. הוא מעוניין עכשיו לערוך שינויים על עבודות מלפני שנתיים בטענה שכבר שילם על הכל ולא יצא לנו לסיים את העבודה אז הוא יכול.
אציין שהפסקתי להתעסק איתו דווקא בגלל הלוגו הנ"ל שחשב (ויישם את מחשבתו לא פחות מעשרים פעם) שבגלל שהוא שילם אז מותר לו לבקש אינספור שינויים, עד שהעמדי אותו על מקומו שהמחיר הוא לא גלובלי וא"א לשנות לכל החיים בתשלום הראשוני שסוכם. לא מצא חן בעיניו הנימוק שלי והחליט למצוא גרפיקאית אחרת, ברוגז..... כרגע הוא נואש ומצפה ממני לעזרה והמשך עבודה.
מה הייתם עונים לו? להיות אמיתי ולומר שהקבצים קיימים אך אני דורשת תשלום (להתחיל עם הסברים, נימוקים, והיגיון בריא שהופך אותך לצרוד ומותש? מעניין אם רק אני מתרגשת מזה שלא מבינים אותי....) או שפשוט להתעלם ולומר שהכל נמחק. (זה שקר, אבל משום דרכי שלום אולי מותר. השלום ביני לבין עצמי לא להתרגז עליו ולא בכלל....)

אשמח לשמוע מנסינוכם מה אתם עושים במקומי.
תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה