מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אני מנסה לחפש תמונת אדם מתפלל עם טלית פרושה
מה שמצאתי בינתיים זה רק זה
ואני רוצה משהו בסגנון אבל יותר היימיש, עם חליפה מתחת, עם פסים שחורים, ועדיפות לטלית פרושה יותר....
מישהו יכול לעזור לי למצוא?
  • תודה
Reactions: Menifa1 //
10 תגובות
אני צריכה לקנות למשרד סורק A3 לסריקת מסמכי יודאיקה ישנים (שגדולים קצת יותר מA4)
אני צריכה סורק שולחני, לא מהסוג ששואב את הדפים, כי המסמכים עדינים ביותר.

יש לי כרגע 3 אפשריות:
1. סורק פשוט של החברות:
Avision או Plustek בסביבות ה2,500 שח
2. סורק עם זרוע בסביבות 3,000 שח
3. סורק של Epson או fujitsu בסביבות ה15,000 שח

יש כאן מישהו שמבין ויכול לעזור בהחלטה מושכלת?
אשמח אם מישהי יכולה להוריד לי את זה
  • תודה
Reactions: יפית981 //
1 תגובות
  • 556
  • קיבלתי ממנו היום מייל עם הזמנה לרכישת שיעור בן 40 דקות,
    להלן:
    https://hafonton.co.il/product/effective-font-usage-lesson/?utm_source=אתר+הפונטון&utm_campaign=893c2ae60f-EMAIL_CAMPAIGN_2020_02_17_12_13&utm_medium=email&utm_term=0_24ba3bf995-893c2ae60f-137916389&goal=0_24ba3bf995-893c2ae60f-137916389&mc_cid=893c2ae60f&mc_eid=a34948fb89
    נראה מעניין, המחיר לא יקר - 45 ש"ח עד היום בחצות,
    אבל פחות מתחשק לי לרכוש ואז לגלות שנטפרי לא מאשרים פתיחה...
    אין לי מושג מהם התכנים, ובין התמונות שהוא מציג בקישור ששמתי יש שתיים שנחסמו.

יש כאן אולי מישהו שכבר ניסה ורכש, ויוכל לספר מנסיונו?
    • תודה
    Reactions: פילפלית1 //
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה