מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

באמצע עבודה - אם משהו יכול לענות לי בדחיפות!!
אני עושה את כל השלבים של מיזוג הדואר בוורד
הגעתי עד השלב של עדכן תווית
אבל התוית הזו אפורה לי - ואז אני לא יכולה להמשיך במיזוג הדואר
משהו יודע למה זה לא עובד, או אולי משהו חסר לי

זה מה שעשיתי:
מיזוג דואר

יצירת תבנית (אם אין תבנית מדבקות מוכנה):

• פתיחת דף חדש
  • יצירת תבנית – טבלת המדבקות:
  • דברי דואר – תויות – אפשרויות – כאן בוחרים מרשימה נגללת את שם התוית
  • (לדוגמא: TANEX 2133 – בצד יש פירוט של גודל התוית: 2.5 ס"מ X 7 ס"מ)
  • מאשרים – בוחרים בעמוד שלם תויות זהותמסמך חדש
  • התוצאה: דף שלם עם גודל התויות שבחרנו.
  • בחירת נמענים:
  • דברי דואר – בחר נמענים – שימוש ברשימה קיימת (אם הכן זה רשימת הנתונים שלי)
  • בוחרים את מיקום הרשימה הקיימת (ע"י שהולכים למיקום, מעתיקים, ובחלונית הפתוחה מדביקים את המיקום ) בוחרים את שם הקובץ – פתח – בבחירת טבלה בוחרים את הקובץ ומאשרים.
  • יצירת התוית:
  • בוחרים את השדות הרצויים ע"י – דברי דוארהוסף מיזוג – בחירת השדות הרצויים ע"י עמידה על השדה הרצוי ולחיצה על לחצן הוסף (או אינטר)
  • הערה: אפשר להוסיף אחד אחרי השני בהתחלה ללא רווחים לדוגמא: תואר – אינטר – שם – אינטר – משפחה – אינטר - תואר שני – אינטר וכו' וכו' ובסוף סגור
  • (לדוגמא הרצף הזה: תואר - שם - משפחה - תואר שני - כתובת - שכונה\ת.ד – עיר - מיקוד)
  • לאחר שהרשימה מופיעה על גבי התוית עושים רווח בין השדות וכן עושים אינטרים במקום שצריך. שידרוג: הוספת המילה לכבוד מעל השדות. וכן הדגשה של השם והמשפחה.
  • הכפלת התויות לאורך הדף: דברי דואר – עדכן תויות
  • התוצאה: כל התויות מוכפלות ולפני כל השדות פרט לתיבה הראשונה מופיעה המילים Next Record

את השלב של עדכן תויות אני לא יכולה לעשות - כי זה אפור

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה