מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 387
  • אם אני לוקחת תמונה מהאתר הזה
    http://www.sxc.hu/
    יש לה זכויות יוצרים ?
    (זתומרת אני צריכה לחתום את שם היוצר בתחתית?)
    0 תגובות
    שלום לכולם
    אני משוטטת כבר הרבה זמן במקום הנפלא הזה
    ומוקסמת בכל פעם מחדש מהעזרה והפירגון ששוררים כאן.

בעיקרון סיימתי לאחרונה קורס גרפיקה בו למדתי את התוכנות הרלוונטיות,
    אבל רק לקראת סיום קלטתי שבעצם את החלק החשוב ביותר לא למדתי...
    זה קורס גרפיקה לדפוס מה שנקרא- ולא כלול בו כל החלק של העיצוב, שפה חזותית וכו.
    כרגע אני מרגישה בערך כאילו זרקו אותי למים ולא ברור לי איך בכלל לשחות,
    יש ידיים יש רגליים אבל אין לי מושג איך להזיז אותן כדי לנוע בכיוון הנכון.
    בינתיים אני מנסה פה ושם בשביל מכרים ומשפחה
    ומאוד מאוד תעזור לי חו"ד מקצועית שלכם להתמקד בכיוון הנכון.
    אז ככה. מדובר על מודעת פרסום למסעדת מנדי'ס בצפת שכבר רצה שנתיים בערך,
    כרגע מעוניינים לרענן אותה ולהכפיל את הגודל שלה.
    לא מיתוג מחדש או משהו כזה, רק לרענן. (מיועדת לפרסום בעיתונים היומיים)
    אז זו המודעה הישנה (שהוכנה ע"י גרפיקאי מוכשר במיוחד)
    צפה בקובץ המצורף 119303
    והמודעה הנוספת הכנתי והכל פתוח, זקוקה להכוונה וביקורת.
    צפה בקובץ המצורף 119312

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה