מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

*** באישור ההנהלה ***

פיקצר פרפקט פותח במבצע פורים.
(שימו לב לבאנר)

קצת עלינו... (למי שעוד לא מכיר)
חברת פיקצר פרפקט מתמחה במסגור תמונות בשיטה יחודית, שמקורה בקנדה.
מדובר בהטבעת התמונה על משטח עץ MDF איכותי, בתוספת חיתוך פאזה מסביב, וצביעת העץ במגוון צבעים וטקסטורות.
מי שמכיר מכיר, ומי שלא מכיר מוזמן להתרשם בגלרייה
באתר, ובתיק העבודות.

קצת על האפשרויות השונות.
בנוסף לאפשרות המסגור הסטנדרטי, ישנם עוד כמה אפשרויות מעניינות.

מסגור עם שוליים: התמונה נמצאת במרכז משטח העץ, ומסביב יש שוליים של כמה ס"מ עם טקסטורה מתאימה (בד"כ טקסטורת עץ). ישנה אפשרות של שילוב כמה תמונות על גבי המשטח, מתאים מאוד למסגור של כמה תמונות בגדלים לא שווים.
אקורדיון: חיבור של שנים או יותר תמונות לאקורדיון של תמונות.
חבלים: חיבור של שניים או יותר תמונות לקולאז בעזרת חבלים.
שעון: הוספת מנגנון שעון.
מסגור קומותיים: חיבור של יחידה אחת או כמה יחידות, על גבי יחידה גדולה שמשמשת כרקע.

וקצת על המבצע.
בעקבות האשכול הזה, החלטנו על מבצע היכרות לחברי פרוג, מעצבים\מעצבות, צלמים\צלמות, ומשרדי פרסום ויח"צ.
על כל עבודה של לקוח שלכם שתשלחו אלינו עד פורים, תקבלו פיקצר פרפקט של תמונה אחת בגודל 20*30 ס"מ בחינם, עבורכם.
על כל לקוח אתם זכאים לתמונה אחת, לא משנה הגודל או הכמות.
מדובר במבצע היכרות, כדי שמי שלא מכיר, יתחיל להכיר.
וכמו שתראו באשכול המדובר, חייבים לראות את התמונה כדי להבין.

המבצע לחברי פרוג בלבד.
אני עובדת כעת על הפקת מגזין באינדיזיין.
מדובר בגריד שלא נבנה על ידי, אלא התקבל כפי שהוא מגרפיקאי אחר.
מדובר בדף ארוך, דו"צ, מתקפל ל- 3 כנפיים.
אני קיבלתי את הקובץ בפורמט IDHL, פתחתי באינדיזיין, וכך אני עובדת.
כעת אני עוסקת בהפקת הגליון השני של המגזין.
עד כאן ההקדמה, ועכשיו לתעלומה:

כל דף במגזין היה בגודל 22.5 על 29.7. המידות זכורות לי בוודאות, וגם הקבצים הסגורים של המגזין הקודם עומדים על הגודל הזה.
היום, פתחתי שוב את הקובץ עליו אני עובדת, של המגזין הבא, והנה הגדרות הקובץ הינן 31.5 על 23.9.
בעין לא רואים שינוי - כל הפרופורציות נשארו על מכונן.

פתחתי גם את המגזין הקודם - ושוב כתוב לי document setup את אותן המידות. מה זה????
איך זה יכול להיות????

בוודאות, זה לא היה ככה! עובדה שבקובץ הסגור המידות הן 22.5 על 29.7!!!
ניסיתי לפתוח אפילו את הקובץ המקורי שקיבלתי מהגרפיקאי הראשון - וגם שם חזרו המידות השגויות!!!
יכול להיות מצב שאינדיזיין מגדיל קבצים על דעת עצמו?
איך יוצאים מהברוך הזה?
בהמשך לאשכול הקודם,http://www.prog.co.il/showthread.php?t=82310 ובעקבות היעוץ המקצועי והמועיל של החבר'ה, החלטנו חגיגית ללכת על לוגו חדש. אז הנה הסקיצות. מחכה להארות מחכימות מכולכם.
תודה
למי שלא כל כך אוהב את עבודת הנמלים של העימוד המדוקדק עם מלא זמנים,
ומעדיף להשאיר לעצמו זמן וכוחות לעיצוב החלק האמנותי של הלוח

אני מציעה למכירה גריד מאוד מושקע ללוח שנה (12 עמודים), פרי עמל של עשרות שעות עבודה (החל מתכנון פנימי של כל משבצת, וכלה בתכנון הכולל של העמוד כולו)

הקלה ועזרה גדולה לכל גרפיקאי/ת, חסכון לא נורמלי בזמן, במיוחד בימים עמוסים אלו, שבהם כל אחד משווע לעוד כמה שעות ביממה... טוב לעבודות שכבר יש לכם, וגם הזדמנות לקבל עוד עבודה שלא תכננתם: על בסיס הלוח המוכן תוכלו בקלות להלביש עיצוב משלכם והרווח - כולו שלכם.

הקובץ פתוח, בנוי באינדיזיין, קל ונוח מאוד לעבודה כי הוא מסודר בשכבות עם שמות (שכבה נפרדת לכל זמן), וכולל גם סטיילים לטקסט
העיצוב נקי ומסודר, משאיר מקום מרווח במשבצת למרות כמות הזמנים הגדולה שבו.
כולל גם מקום לפרסומות

מכיל תאריכים ותיבות טקסט משורשרות לזמנים הבאים:

• שמות החודשים עברי/לועזי
  • תאריך עברי ולועזי
  • זמני זריחה ושקיעה יומי
  • הדלקת נרות
  • מוצאי שבת וחג
  • פרשיות
  • חגים ומועדים (כולל צבע שונה למשבצת)
  • מוצאי צומות
  • ספירת העומר
  • פרקי אבות - בכל שבתות הקיץ
  • סוף זמן קריאת שמע שבועי
  • לימוד רמב"ם יומי
  • אפשר להוסיף עוד זמנים (למשל, עלות השחר, פלג המנחה וכו')
(הלוח למכירה ללא הזמנים עצמם, דבר שמשתנה ממקום למקום ומשיטה לשיטה. החלקים שאינם משתנים כמו תאריך, פרשיות, חגים, ספירת העומר וכו' - כן כלולים בקובץ)

בלוח ניתן להשתמש גם בשנים הבאות, עם כמה התאמות לא מסובכות
כלומר- השקעה משתלמת לטווח רחוק.

אם יש מתעניינים תצלצלו בפעמון ואעלה דוגמה :)
להצעות מחיר תשלחו לי מייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אגב, אם מישהו מתעניין אבל מסתפק לגבי קלות העבודה, אשמח להסביר טלפונית את הפשטות הנפלאה הזו...

ימים פוריים לכולם, והספק על בכל עבודותיכם!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה