דרושה גרפיקאי/ת שמכיר/ה טוב את פאואר פוינט לעיצוב מצגת עם היפר קישורים, הנפשות וצלילים.
נא ליצור קשר בפרטי
דרושה מעצבת אלבומי ילדים ברמה גבוהה!!
לשלוח -תיק עבודות של אלבומים בלבד!
-מחירון עם הדפסה ובלי הדפסה
למייל-dk213664154 שטרודל ג'ימייל .קום
שלום וברכה!
אני עובדת כמזכירה בעיתון באידיש.
אני חייבת בדחיפות גרפיקאי/ת דוברת אידיש.
התפקיד:
עיצוב של דף השער באיכות גבוהה מאוד!
דרושה מעצבת גרפית עם נסיון ומקצועיות
בעיצוב חומר לילדים, עם עבודה נקיה ומרשימה.
הדד ליין עד יום ראשון הקרוב.
אני מחפש קופירייטרינג למציאת שם לקבוצת מיילים, ולא ציצו.
יש לציין שהתקציב לא גבוה!
אני מעוניינת בשיתוף פעולה.
אני בונה אתרים שמחפשת גרפיקאית עם עדיפות לאחת שמבצעת גם אנמציות. אתם תקבלו אתר ללא עלות תמורת פרסום ומיתוג.
אשמח לקבל הצעות!
נא לצרף עבודות.
למשרד פרסום
דרושה גרפיקאית מקצועית, ,
בעלת חוש עיצובי מפותח, עם מודעות לטרנדים בעולם העיצוב,
לעיצוב עבודות בסגנון נקי וחדשני, זריזה ויעילה
לעבודה מהבית לפי שעות
www.prog.co.il
צלמת מחפשת גרפיקאית שתעבוד איתך ??
לחסוך זמן, ולחסוך מאמץ
עיצובים מטורפים + עיבודים
במחירים נוחים
שרותיות, זמינות
אשמח לעבוד איתך!!!
8640561 שטרודל גימל נקודה קום
שלום , אני צלמת ומחפשת מישהי לעיבוד תמונות,
מקצועית בתחום העיבוד, ועדיף שמדפיסה אצל רוט אלבומים
אשמח לשמוע המלצות,
תודה
לקוחות פרוג היקרים!!!
עכשיו לרגל המצב-
סטודיו POENTA מזמינה אתכם להנות מחבילות מיתוג משתלמות ביותר.
הסטודיו עוסק בנוסף גם בפרסום ועיצוב והכל בדגש של מקצועיות ואמינות,
נשמח לעצב לכם את החלום שלכם ולהפיק עבורכם את המיטב,
סטודיו POENTA
למכירה זיכוי לפרסום "במדריך החרדי" חצי עמוד, במחיר מוזל.
לפרטים ניתן לפנות למייל: st0583220352אין לכתוב כתובת מייל.
או בטלפון: 058-3220352.
כל הקודם זוכה.
דרוש מעצב/ת מנוסה לעיצוב לוגו שיהיה "סמן מוביל" וייחודי עבור סט של חוברות, סטיקרים ופרסומים, בנושאים של אומן ראש-השנה, מכיוון פורץ דרך וחדשני.
עם זאת - הלוגו צריך להיות בסגנון חסידי-ברסלבאי (כמו למשל "שיח השדה", "אבקשה", "נעשה ונשמע" וכדו', למי שמכיר)
הדד-ליין לעבודה לא יאוחר מט'-ט"ו באב תש"פ.
אשמח לקבל פניות בפרטי עם לינקים לתיק-עבודות (עדיף עבודות רלוונטיות לנושא
אני צלמת מתחילה ומחפשת גרפיקאית שרוצה לבנות לוגו ללא תשלום
בתור סטאז' או לתיק העבודות שלה
למיתוג ופרסום עסק [לוגו ופרסומת] דרושה גרפיקאית מוכשרת עם ראש פתוח -גם מתחילה מתאימה.במחיר זול.
שלום וברכה
אני מחפש גרפיקאי/ת לעיצוב אלבום דיגיטלי ליום הולדת 60
עיקר העיצוב הוא פשוט מאוד, מלל כתוב.
פלוס כמה מכתבי ברכה מקוריים, שצריך לעצב אותם כמות שהם, ועוד כמה תמונות רקע משפחתיות.
העיקר הוא שיראה מכובד, וברמה מאוד גבוהה.
אשמח מאוד לקבל הצעות מחיר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: bujo bizual1 //