מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 293
  • אשמח אם מישהו יכול לנווט אותי אני חיפשתי באתר http://all-free-download.com אלמנטים ורקעים לעלון לילדים ואני לא כל מוצא אשמח להצעות חיפוש או אולי אתרים אחרים שאפשר למצוא אלמנטים ורקעים לעלון לילדים תודה מראש
    0 תגובות
    בוקר אור חברים יקרים,

באשכול זה נשוחח יחדיו על הכנס הענק שהולך שהולך להיות בכ"א טבת (8/1/18), בו כלל היוצרים וכלל חברי הפורום יפגשו,
    ומי שעדיין בפורום ולא יודע על הכנס (אם קיים כדבר הזה..) חייב להיכנס לכאן:

/
    https://prog.co.il/2018

בנושא הכנס פורום עיצוב גרפי יבש לצערי,
    עיצבתם כבר כרזה לתחרות?

חשבתם על משהו?

הסתבכתם ממשהו?

איך אתם מתכוננים לכנס?

בכנסים קודמים של פרוג (ובכלל בכנסים מקצועיים) נרשמים המון שיתופי פעולה בין היוצרים לאורך זמן, פתאום צלם/ת פוגש את הגרפיקאי/ת שהוא חיפש ומחליט לעבוד יחדיו.
    אנשי מקצוע מכלל התחומים יהיו שם, לדעתי, אנו כגרפיקאים נוכל למצוא שם המון אנשים שמחפשים גרפיקאי/ת שימתג אותם, ולא רק..

אז אל תהססו לכתוב,

תשתפו כאן בפורום את כולם..

ושיהיה בעזה"י בהצלחה לכולנו ולכלל המעצבים!!

ולהתראות בכנס!
    כל תושבי הפורום כאן הם יוצרים. בתהליך היצירה שלנו אנחנו מתמקדים רוב הזמן בתמונה הקטנה הספציפית לעבודה שלנו. כמו נגר שעובד עם פטיש, מסמר ומסור אנחנו ממוקדים בגופנים, בצבעים ביישורים ובהתמודדות עם התוכנות המותקנות שבמחשב.

לפעמים אנחנו שוכחים להרים את הראש קצת מתהליך העבודה הספציפי ולראות את התמונה הרחבה יותר. איפה אני נמצא בסביבה המקצועית הכללית? האם אני מתמחר נכון את העבודות שלי? האם אני נערך לשינויים המהותיים בעולם היצירתיות שצפויים פה ממש מעבר לפינה? האם העבודה שלי תואמת את תפיסת העולם הרוחנית שלי? האם אני יכול לשפר את היצירתיות שלי?

הכנס הקרוב של פרוג מיועד בדיוק לכך. להרים את הראש קצת מעבר לפטיש ולמסמר. להביט ממעוף הציפור על העולם המקצועי שלנו ועל הכיוונים שאליהם אנחנו הולכים ממש ממש בעתיד הקרוב.

בכנס תהיה הרצאה של אליק גורקי על אמנות התמחור. הרצאה רובוטית של ד"ר רועי צזנה על כישרון כמקצוע בעתיד הלא מאוד רחוק. הרצאה של עמית סגל על יצירתיות. הרצאה של הרב מרדכי בלוי על החיבור בין דרך החיים והמקצוע של כולנו. ואלה רק חלק קטן מתוך הרצאות רבות שצפויות בכנס.

אז הטיפ של השבוע – להרים את הראש. לטפס על סולם (בזהירות) – ולהסתכל על המקצוע שלנו ועל העולם של כולנו בזוית אחרת וקצת מלמעלה.

אשמח לראות את כולכם שם.
    https://prog.co.il/2018/

tools-690038_640.jpg
  • 6K
  • ישנם כבר כמה וכמה מאיירים וגרפיקאים ואומנים שונים
    שרכשו את הלוחות המצוינים של XP-PEN
    רוצים לשמוע פרטים?

הכנסו לשרשור
    הזה
    ותוכלו לקרוא חוות דעת על הלוחות של XP-PEN

אם אתם מעונינים בפרטים נוספים
    צרו איתי קשר במייל בלבד:
    <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

0 תגובות
  • 4K
  • ישנם כבר כמה וכמה מאיירים וגרפיקאים ואומנים נוספים
    שרכשו את הלוחות המצוינים של XP-PEN
    רוצים לשמוע פרטים?

הכנסו לשרשור
    הזה
    ותוכלו לקרוא חוות דעת על הלוחות של XP-PEN

אם אתם מעונינים בפרטים נוספים
    צרו איתי קשר במייל בלבד:
    <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

0 תגובות
  • 386
  • הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה