מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אני עובדת כרגע על ספר באנגלית, שכל קבצי הטקסט הועברו אליי כקבצי וורד. כתובים בפונט times, ומודגשים מדי פעם ב-bold או ב-italic.
באינדיזיין, קבעתי לי סטיילים (לפיסקה ולתו) לפי העדפותיי, והקפדתי שהפונט יכיל את כל המשקלים הנצרכים (normal, bold, italic, bolditalic).
והתחלתי לייבא את הקבצים.
בהתחלה, הכל הלך מצויין, ייבאתי את הטקסט, והחלתי עליו את הסטיילים המבוקשים (לטקסט רץ, ללא התייחסות מיוחדת להדגשות), ובאופן אוטומטי- מה שהיה בוורד normal נשאר כך ומה שהיה italic או bold השתנה בהתאם.
עד כאן הכל טוב ויפה.
אולם, ברבות השעות, התקדמתי, וייבאתי קובץ חדש, אבל הוא סרב באופן חד משמעי לשמור על ההדגשות שנעשו בו בוורד, ובכל פעם שהחלתי את אותו סטייל שהחלתי על הקבצים הקודמים, הוא שינה את כל הטקסט ל normal והתעלם לחלוטין מה talic וה bold.

ניסיתי לבדוק אם יש הבדלים בקבצי המקור, אולם, על פניו הם נראים זהים לחלוטין, אבל אני ממש לא מבינה בוורד, כך שיש מצב שאני פשוט לא מבחינה בשינוי כלשהו,

יש למישהו רעיון כיצד אפשר לפתור את הבעיה?

אני מצרפת 2 מקבצי הוורד, הראשון- עבר את ההמרה לאינדיזיין בשלום, והשני- לא.

זה ממש דחוף, אודה לעזרתכם המלומדת!!!
אני מעונינת להוריד תמונות (בחינם) מהאתר hwww.sxc.hu אבל בלי כל תהליך ההרשמה.
יש מישהו שמנוי כבר באתר ומוכן לתת לי להשתמש בשם משתמש וסיסמא שלו?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה