מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אני גרפיקאי??
הלוואי,<O:p
בין השאר אני עוסק גם בעיצוב עלוני צדקה, (אלו המוכרים לכם מתיבות הדואר העמוסות עד להתפקע) וצריך גם לנסח סיפורים נוראים על צרות קשות וכואבות, ים של דמעות. אני מתוודע לסיפורים מקרוב כדי שאדע מה לכתוב ואיך, מה אומר לכם, זה קשה מנשא, רציתי לשתף אתכם, אז הנה דוגמא, בבקשה:<O:p</O:p
<O:p</O:p
התחלתי לכתוב כתבה עבור עלון צדקה...<O:p</O:p
היא נושכת שפתיים עד לכאב איום, פניה מחווירות כסיד ודמעות רותחות זולגות מעיניה, היא לא יכולה לדבר, היא פורצת בבכי מר...<O:p</O:p
רבש"ע, עד מתי?<O:p</O:p
היא עייפה גופנית ונפשית, היא אינה יכולה לשאת יותר, המשא הזה גומר אותה ח"ו...<O:p</O:p

הגברת ג. היא אמא ל11 ילדים בלע"ה, היא נאבקת יום יום שעה שעה עם גורלה המר, היא לא מתלוננת ח"ו, היא מודה לה' כל רגע, בכל זאת היא מסובבת בחסדים...<O:p</O:p
כאן נתקעתי, השלב הזה מסבך אותי שוב ושוב, לא יכולתי להמשיך,<O:p</O:p
ואז פרצו אצבעותיי על המקלדת במחול זעם ותסכול:<O:p</O:p
אך אדוני! כן אתה! שתיבת הדואר שלך עמוסה כל בוקר,<O:p</O:p
שהשנורר'ס מפריעים לך כל יום בשטיבל ובכולל.<O:p</O:p
אם לא נגיד לך "גורל מר" האם תדע להרגיש?<O:p</O:p
האם תרד לעומק המחשבה של הסובל הכאוב?<O:p</O:p

אני לא יכול ככה לכתוב כתבות, תבין!<O:p</O:p
אני יכתוב רק על החסדים אתה לא תזדעזע! <O:p</O:p
אני חייב לבכות, לקונן, כדי לעורר את רחמיך.<O:p</O:p

נו, זה נראה לך מה שאני רוצה, לזעזע אותך שלא תוכל לישון בלילה? שלא תוכל להתרכז בלימוד?<O:p</O:p
מה פתאום, הלוואי יכולתי לספר לך על הנפלאות המחכים לנו בימות המשיח המתקרבים, שיהיה לך על מה לחלום, שתישן טוב, שתחכה לו, שתתרגש כבר מעכשיו.<O:p</O:p
אפילו סתם על תותים אדומים, עסיסיים ונוטפים, ביער פורח ומלבלב, אשר אגלי טל גדולים, שקרני שמש זורחת נשברות לתוכם, נחים על עלי הפרי המתוק עם הזרעים השחורים הקטנים... <O:p</O:p

אני גם לא רוצה ח"ו לכתוב סתם צרות בעוד שיש חסדים ובעוד שאנו מאמינים שהכל לטובה, ובעוד שהאנשים האלו שסובלים כ"כ הרבה, דווקא הם המאמינים הגדולים, שמודים לה' על כל נשימה ונשימה,<O:p</O:p
פארשטייסטו?.<O:p</O:p

מה אני עושה כאן אני בדילמה קשה... ע"כ.<O:p</O:p
אז לפחות שכל מי שמגיעים איליו העלונים האלו, שידון לכף זכות את הכתבים המתארים הכל בנוסח טראגי חריף, שלפחות יבינו שמי שכותב את השורות הכואבות הללו נצרב במכוות אש, מעיו מתהפכים מכל מילה,<O:p</O:p
פתאום הוא רוצה פשוט לשבת ולבכות, אך הוא לובש עוז ונוקב עוד כמה חורים שחורים על הנייר המסכן הסופג לתוכו קיתונות של צרות וייסורים,<O:p</O:p
ופתאום, פתאום בא לו לכל הרוחות להתעופף מחדר העבודה שנעשה צר ומחניק, הוא רוצה לנשום, פשוט לנשום אויר, לראות קצת אור, קצת שמים, קצת שמש.<O:p</O:p
אוי רבש"ע, מתי כבר ישלמו לי אנשים מכספם המיותר רק, אבל רק!! כדי לערוך את חידושים ולהוציאם לאור בהידור רב, מתי כבר לא יהיה על מה לחשוב רק! רק על דעה את ד', רק להתענג על ד' עוד ועוד.<O:p</O:p
ותחזינה עינינו בבא חזיון תשועה מצור מצמיח ישועה, ועל ישראל שלום לשכון לבטח שאננים, ולעסוק בתורה בשמחה דשנים ורעננים, ולזבוח לד' זבח בביהמ"ק בשיר ורננים. בקרובבבב!!!! אמןןןןןןן.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה