מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 633
  • סוף סוף גם ל-Adobe נפל האסימון.
    אחרי גרסת הדיאט - ELEMENTS, הם השיקו את גרסת האונליין - EXPRESS:
    https://www.photoshop.com/express

נרשמתי, שיחקתי קצת ונהנתי.
    יעיל מאד למקרים דחופים, ובמקומות שאין דרך אחרת לתיקון תמונות.

בהצלחה.
    0 תגובות
    אני חייבת עזרה!!!
    לקוח אמר לי שיש לו כמה איורים שהוא צריך שאשים על כרטיס בגודל כרטיס ביקור ואוסיף קו מתחת כל אחד. מכיוון שהוא צייר את זה כ"כ פשוט הכללתי לו את זה (בטפשותי) בעבודה גדולה אחרת שעשיתי לו. אבל הסתבכתי עד מעל הראש!!!
    האיורים שהוא הביא לי קטנטנים עם רזולוציה נמוכה להחריד, ואפילו בגודל של כרטיס ביקור הם נראים מפוקסלים מאוד.
    הלקוח אמר שאמרתי לו שאני יכולה וכו' וכו' ושאחזור על האירוים שלו ואצור בעצמי, אך הבעיה היא שזה פשוט לא הולך לי...
    עכשיו הלקוח מאיים לא לקחת (וכמובן לא לשלם את היתרה) על העבודה הגדולה (שכבר הגיעה מהדפוס) אם לא אביא לו עוד היום את האיורים האלו.
    ניסתי להפוך אותם באילוסטריטור לויקטוריים ולעבוד עליהם - אבל אני לא יודעת אילוסטרייטור ואני לא מצליחה לעשות את זה...

אם מישהו מוכן להקדיש כמה דק' מזמנו היקר (אני מאמינה שלמי שיודע אילוסטרייטור זה כמה דק'....) אין שיעור לגודל התודה שאני חייבת לו!!!
    בבקשה!!!
    עזרה קטנה = מצווה ענקית!!!
    שלום לכל הגרפיקאים... זה רק 10 דקות, לא יותר..
    שמי אורית מלכה סטודנית במכללת גליל מערבי- שלוחה של בר אילן, בנוסף למקוצי כמעצבת גרפית אני עושה תואר BA בסוציולוגיה וחינוך ואני צריכה את עזרתכם.. אני עושה כרגע עבודה סמנריונית מאד חשובה וגדולה והנושא הוא הקשר בין תפיסה פוסט מודרנית לבין סגנונות עיצוב בקרב גרפיקאים. העבודה מדברת על כל השינויים, ריבוי תרבויות, טכנולוגיה מפותחת, על העולם שאחרי העולם המודרני, מה שקורה ממש היום בהמון מדינות, איך כל השינויים האלה והאם בכלל השפיעו ומשפיעים על תפיסתו של המעצב גרפי ועל עיצובו. למשל הפרסומות כיום הם משהו שונה מבעבר, היום הכל יותר חשוף, יותר חצוף, יש אפשרות לדבר על כל נושא, מה שפעם לא כ"כ היה קיים וגם אם כן , לא כל אחד ביטא את מה שהוא חושב.. היום זה שונה! זה בא לידיי ביטוי בהכל, בסרטי אנימציה, בפרסומות, בלוגואים ועוד.... בקיצור אני אשמח אם למישהו יש אפשרות להפנות אותי למקורות מידע רלוונטיים, חומר רלוונטי לגבי השינויים הפוסט מודרניים בעיצוב, לגבי העיצוב של פעם.. או להפנות אותי לכתבות מסויימות שנכתבו בנושא, קישורים לאתרים וכל מה שרק אפשר....
    בנוסף אני אשמח אם תוכלו לענות לי על 2 שאלות (השאלות מופנות למעצבים מעל גיל 45):פרט רקע כללי על עצמך(גיל, מגורים, מקצוע).
    האם אתה יכול לתת קו אופי שונה, חצוף שמאפיין אותו כיום ששונה בעבר? ממה זה נובע או בא לידיי ביטוי?
    במה היתה מאופיינת היצירה הגרפית בעבר ואיך היא מאופיינת כיום? ספר על החסרונות והייתרונות שנובעים מהשינויים באופי היצירה.
    תודה רבה, אני אשמח לכל מי שיוכל לעזור לי.. שיהיה חודש טוב ושסליחותינו יתקבלו שם למעלה במרומים, שנזכה לרחמיו הגדולים של השם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה