מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אתחיל עם ציטוט:

(מתוך "פרופיל פומבי" של עמיתנו "קארעל8")

קצת עלי..:
בעזה"י אני מנהל בית דפוס מפורסם בסטעמפארד הילל, לאנדאן. אם אתם צריכים להדפיס משהו בלאנדאן, תתקשרו אתנו ובעז"ה נשמח מאוד לשרת אתכם כמיטב יכולתינו. ואפילו אם לא, תתפללו עלינו שבשם ה' נעשה ונצליח...

מיר דרוקן LITHO, DIGITAL און LARGE FORMAT. מיר האבן אויך אלע סארט FINISHING מאשינען, ווצב"ש: FOLDING, COLLATING, BOOKLETMAKING, CUTTING & CREASING, FOIL STAMPING, DIE CUTTING & EMBOSSING וכו' וכו'.
מיר וואלטן זייער הנאה געהאט אויסצוטוישן אינפארמאציע מיט סיי ווער עס פירט אדער ארבעט אין א ענליכע דרוקעריי.

ומעשה שהיה כך היה:
ביקרתי לכמה ימים בלונדון, והייתי צריך לבצע שם עבודת דפוס קטנה. (בארץ, היא ב"סדר גודל" של 300 ש"ח). אני מתקשר ל"קארעל8" לפי הטלפון שהוא השאיר לנו כאן, והוא מכוון אתי ל'בית דפוס' שלו. אני נכנס, פוגש שלשה יהודים נחמדים. כששאלתי מיהו "קארעל8" נענה לי אחד היושבים, ה"בוס" דשם, הנה הוא כאן. זה אני!
תשמעו... הרגשתי מיד שאני מכיר אותו (אוי כמה שעות שרפנו ביחד בחודשים האחרונים) בכיף פרוגי הוא נענה לעזור לי. אני מתעניין למחיר ההדפסה כאן (הוא הזהיר אותי קודם שהמחיר הרבה יותר יקר) ואני נסוג. המחיר הוא כמעט כפול. זה רמת המחירים כאן.
כאן רק מתחיל הסיפור.
ידידנו "קארעל8" התנדב להדפיס לי במדפסות שבמשרדו, - לייזר ש/ל וHP צבעונית - את כל הדרוש לי לאותו הרגע. בנוסף ישבתי אצלו על ה"נייד" שלי דקות ארוכות לתקן את העבודה, ע"פ מה שהוא העיר לי. הרגשתי פשוט בבית! למרות שאני חוסך בגלל שירותו האדיב 544 ש"ח, והם נגרעים ממנו.
מה שאני יכול להכיר לו טובה, הוא ה"תודה" שאני שולח לו כאן. (עס איז גיווען ב"ה א שיינע הצלחה דארט ביי אייך, אין סטאמפארד הילל, נעקסט יאהר האב איך שוין נאך א customer... דען האסטו א הכרת הטוב מער וי דעם?) ואולי גם לספר לכם על חיתוכי "קופות צדקה" (וכיו"ב) שהוא הראה לי, מעשי מכונותיו להתפאר, והמחיר של הקופות דוקא לא כל כך יקר. אז כשתמצאו אותו ב"ערך מוסף" (כן, כן. הוא נחוש להגיע במיוחד לערב הזה) תסגרו איתו דילים. מגיע לו!

<DT class=smallfont>

(אני טועה שאני בוחר את פורום "עיצוב גרפי" כדי להודות לו?)

</DT>

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה