מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

כזכור העליתי אשכול זה שבוע שעבר
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=9966
ולעצלנים שאין להם כח להכנס ללינק אכתוב בקצרה
מדובר בלקוח שהזמין פרוספקט- כמעט סיימתי עשה כבר תיקונים והגהות, ולפתע התחרט לא בגלל הגרפיקה בגלל שהיה מעונין להוציא חוברת גדולה (חיכיתי לו 5 חדשים בסוף נמאס לי דרשתי את שלי ואפילו הייתי פריירית והורדתי לו במחיר) והלקוח החליט לא לשלם.
(מדובר ביהודי חרדי ירא שמים....) הוא אמר לי רוצה תשאלי את ב"יד , האמת שלא הייתי הולכת לשאול, רק בגלל צורת ההתנהגות שלו והכל בשם הצדקות ולשם שמים ומותר באיצטלה זו לעשות הכל, זה עצבן אותי, והתקשרתי הערב לבית דין של הרב שפרן
לא הרב שפרן ענה לי אלא אחד מהדיינים שיושבים שם ועונים על שאלות בירושלים בדיני ממונות וזה תשובת הרב:" אם הזמין ממך עבודה (לא משנה עם עשה הגהות וכ"ד) ואת מסכימה לסיים ולתת לו אותה הוא חייב לשלם לך את מלא הסכום, ואם לא, תבואי לתבוע אותו בבי"ד, ואפילו שסכמת איתו דברים בע"פ זה לא משנה"

הרמתי טלפון ללקוח אמרתי לו זוהי התשובה, אני מחכה לכסף, הוא התחיל ב-4 קושיות אמרתי לו סורי, זוהי התשובה מבחינתי תתקשר בעצמך, אז הוא אמר לי אדאג להעביר לך את התשלום, עכשיו בוא נראה מתי זה יגיע?
אגב ל אאכפת לי שלא יחזור, הוא לקוח שמחפש איך לסחוט ואומר שיש גרפיקאיות ב20 ו40 שקל , אחד כזה שיחפש את החברים שלו

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה