מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

הוא פשוט לא יודע איזה נעליים לעשות לעצמו...
ואיך הגעתי למסקנה רבת ערך זו?
פשוט מאוד: עשיתי לעצמי היום (בלי להגזים) אולי 50 סגנונות לכרטיס ביקור (אותו לוגו ואותם צבעים - אבל התלבטתי לגבי הויז'ואל - ואם צריך אותו בכלל) ואני פשוט לא יודעת באיזה כיוון ללכת...

זה לא שאני שומרת כל אחד בקובץ אחר, אבל יש לי איזה 20 שכבות (של ה-20 ויזו'אלים המוצלחים ביותר) וכל פעם אני מסתירה ומחזירה שכבות כדי לראות מה יותר טוב וההתלבטות עצומה..

ואז חשבתי לי שאם אעלה את הלוגו אולי תוכלו לעזור לי. אני פשוט אובדת עצות..

צפה בקובץ המצורף 15533
העלתי בPDF כדי לא להסתבך שוב עם הצבעים...

הרעיון המקורי היה לעשות משהו דומה ל"אינדיגו" אבל כשראיתי שהיא כבר עשתה את זה אז קצת ירדתי מהענין למרות שהקווים שלי מסודרים בצורה שמשדרת "מעוף" ולא בצורת עיגול כמו שלה.

קצת קשה להסביר רעיונות אבל יותר קשה להעלות את כולם אבל בכל זאת אנסה...
שאר הרעיונות הם: נוצה משמאל ללוגו, עיטור פינתי הימין, עיגולים שונים, שפריצים של צבע מסביב, סרט מתנה מצד ימין (כשהכיתוב משתנה ל-surprise design שזה בתרגום חופשי "עיצוב מפתיע"), גלים בעוביים שונים בצד ימין, נקודות אור בגדלים שונים מסביב, קווין בעוביים ואורכים שונים מלמעלה ומלמטה ועוד ועוד.
דרך אגב, הצד השני של הכרטיס הוא בהיפוך צבעים. הרקע ירוק והכתב שחור.
אולי תחוו דעתכם על הלוגו ותגידו איזה מהרעיונות הכי נשמע לכם ואני אעלה אותם לחוות דעת נוספת? מה אתם אומרים? תעשו את זה בשבילי?
תודה.

מקווה שגורלי לא יהיה כזה של הסנדלר...
צפה בקובץ המצורף 15482

אשמח לשמוע חוו"ד:
1. איזה צבע מתאים לרקע?
2. הסלוגן, זה משהו?
3. כללי, איך זה נראה?

תודה רבה
קרש

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה