מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

צפה בקובץ המצורף 14920

כפי שאתם רואים את העבודה הזו, אני צריך להוסיף שם כוס פרנץ' אגוזים (ולהחליף את הכוס הזו זו כוס בלי רזולציה וכו'...) כמובן המשקה צריך להיות בצבע חום בהיר ואם אפשר תמונה מגרה משהו טוב...
למשל: (פיצפוצי אגוזים וכו'... על צלחת הכוס וכו'...

מי שיעזור לי בזה עוזר לי בגדול זו פשוט עבודה גדולה ...
אני עם פוטוטשופ מס' ? -נו זה עם הנוצה הירוקה!-רוצה להטעין פאזל
ניסית להסתדר לבד אך הפוטושופ שלי עברית ואנ לא מצליחה להבין אם הבעיה אצלי או שהפאזל נכנס רקלSC3 -לקחתי מאשכול אחר את ההסבר , ואבוי...לא הולך - בושות!!!
העתקתי הסבר מאשכול אחר :
1. פוטושופ, פותחים תמונה רוחבית (כלשהיא לבחירתכם)
2. הולכים לתפריט window > action
3. בחלונית שנפתחה לכם הקליקו על המשולש הקטן ובחרו באופציה load actions...
4. לכו לאיפה ששמרתם את האקשן שהורדתם קודם מפרוג (לפני כן צריך לחלץ)
5. הקליקו עליו פעמיים
6. שימו לב בחלון האקשן נפתח תיקיה בשם pazlle משו
7. מתחת לאותה תיקיה, יש כמה שורות ששם רשום מספר החלקים של הפזל
בחרו אופציה כרצונכם - - -
8. לחצו על כפתור הplay, נמצא בחלון האקשן למטה בתור חלון עם משולש עליו כמו בטייפ, או במשולש הקטן בחלון בחרו באופציה play
9. אשרו את החלון שיפתח לכם continue
10. המתינו עד סיום התהליך - - -
11. שתו קפה
12. תחזרו, ויש לכם תמונה מחולקת לפאזל - - -
13. אל תשכחו להודותת לשלמה

כמובן שאני צריכה את זה עד דחוף
רוב תודות
צפה בקובץ המצורף 15295

צפה בקובץ המצורף 15296

צפה בקובץ המצורף 15297

מצורף כאן לוגו, דף עם חור, וכרטיס ביקור
יש לי רעיון ואני אסביר
אבל קודם כל אני אסביר מה הרעיון של הלוגו:
הלוגו (המשולש והעגול) כמו שאתם רואים הוא
חד - שפיץ
וחלק - עגול.

האפקט של הדף עם החור תמונה מס' 1 אמור להיות על הכרטיס ביקור...
מכיוון שיש לי אפשרות להדפסת כרטיס ביקור דו צדדי אני עושה כך!
אני שם את האפקט של החור בדף על הכרטיס.

ומאחורי הדף עם החור הזה שאתם רואים קיים החור הראשון שמשם דחפו את המברג הסכין ושאר פעקלעך...

ולאחר מכן אני רוצה להשים את זה על הכרטיס ביקור שלי מצד אחד האפקט הזה ומצד שני את האפקט האחר שהוא אפקט ה"נכנס"

ולשלב בכל אפקט בכל צד של כרטיס לשלב את הלוגו שלי ולכתוב "חד וחלק" ....

דהיינו להראות את חדות הלוגו שלי, איך שהוא קורע את הדף בחדותו.
מקווה שהובן :eek:

נ.ב. אני כמובןצריך לעדן את הקרע שיהיה צר ויותר עדין.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה